Contessa plaswekkerset met 3 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
10 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De beste plaswekker voor kinderen die moeilijk wakker worden. Inclusief 3 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en kunt u gratis gebruik maken van onze deskundige begeleiding. Het meest effectieve startpakket voor de diepe slaper.
€174,85 €0,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

De zeer harde en degelijke Contessa is ideaal voor diepe slapers! Met dit pakket koopt u alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een set van 3 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 6. Gratis verzending

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Eigenschappen Contessa
• Alarm met touchscreen eenvoudig uit te zetten
• Ouder/verzorger hoort door verandering signaal of de gebruiker snel reageert op het alarm • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 14,5 x 8 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van situaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekke.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel: Matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of een matrasbeschermer met plastic in bed ligt, is de kans groot dat het gaat broeien. Hetzelfde geldt wanneer er een luier over het sensorbroekje wordt gedragen. Hierdoor kan vocht in de sensor komen of condensvorming optreden. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!

Tot slot en belangrijk
Bij dit product vragen wij u ook de volledige naam en geboortedatum van uw kind in te vullen. Ook vragen wij u of u al eerder voor deze gebruiker een plaswekker bij uw huidige zorgverzekeraar heeft gedeclareerd. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of wij namens u de kosten kunnen declareren. In de genoemde prijzen zijn de te verwachten vergoedingen reeds verwerkt. Mede namens uw zorgverzekeraar gelden voor dit proces bepaalde voorwaarden die u hier kunt lezen. Door het product te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Melanie Heuten
Placed on 14 August 2020 at 10:44
Hele fijne plas wekker!
Onze dochters vinden het heel leuk dat ze elke ochtend stickers mogen plakken!
Dylano schoormans
Placed on 22 July 2020 at 17:16
Dylano reageerd er goed op als de plaswekker afgaat gaat snel naar de wc hij is bang dat het alarm afgaat dus afgelopen week al droog dit is pas de 2de week
Max van der Steen
Placed on 30 June 2020 at 12:42
Fijne plaswekker. Werkt goed. Alarm gaat heel hard, fijn dat je het volume kan instellen.
Rozeman
Placed on 26 June 2020 at 08:32
Werkt goed. Makkelijk in gebruik.
Janet
Placed on 22 May 2020 at 11:21
Ongelooflijk snel resultaat, na 1 week eigenlijk al klaar. Het alarm was wel vrij hard, dus de variant voor de lichte slaper was ook goed geweest.
Bregje
Placed on 18 March 2020 at 07:17
Het product is snel geleverd en toen er iets niet werkte werd ook dat direct geleverd. Maar het alarm gaat niet consequent af, dat is jammer.
Remco van der Zijden
Placed on 23 February 2020 at 09:49
Wij zijn positief over de plaswekker. Ook onze dochter is heel blij met hoe het nu gaat. Wanneer het alarm gaat, kan zij zelfstandig handelen en is zij op tijd op het toilet.
Danielle Sauvé
Placed on 17 February 2020 at 21:43
Snelle levering, degelijk materiaal, makkelijk voor u gedeclareerd
Nicole hofs
Placed on 12 February 2020 at 18:59
Het heeft nog niet het gewenste resultaat. Zijn nu 4 weken bezig
Jolanda Driessen
Placed on 29 January 2020 at 23:30
Zeer tevreden over het plaswekkerpakket. Alles compleet, inclusief beloningssysteem. Zelf zou ik meer dan 3 broekjes aanraden voor in de eerste periode, want hier waren 3 broekjes per nacht niet voldoende in het begin.
Geen specificaties gevonden