Contessa plaswekkerset met 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer en deskundige begeleiding
8 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Een compleet pakket voor de diepe slapers die nog in bed plassen. De Contessa is degelijk en heeft een hard (instelbaar) alarm. Natuurlijk kunt u ook met dit pakket gratis gebruik maken van onze deskundige begeleiding, die wij al sinds 1954 succesvol bied
€192,85 €184,80
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met 2 sensorbroekjes, matrasbeschermer én deskundige begeleiding

Een compleet pakket voor de diepe slapers. De Contessa is degelijk en heeft een hard (instelbaar) volume. Ideaal voor diepe slapers! Met de matrasbeschermer zijn eventuele plasongelukjes geen probleem. Met dit pakket koopt u alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Goed absorberende matrasbeschermer
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 7. Gratis verzending

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

Eigenschappen Contessa
• Alarm met touchscreen eenvoudig uit te zetten
• Ouder/verzorger hoort door verandering signaal of de gebruiker snel reageert op het alarm • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 14,5 x 8 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.

Matrasbeschermer
Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of plastic in bed ligt, of er wordt een luier over het sensorbroekje gedragen dan is de kans groot dat het gaat broeien. Hierdoor kan vocht of condensvorming optreden in de zender komen. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van situaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel! Een extra ontvanger

Zeker de eerste weken is het belangrijk dat een ouder het kind in de nacht helpt als het alarm af gaat. Met een extra ontvanger zorgt u ervoor dat op uw kamer ook het alarm af gaat, wanneer in bed wordt geplast. Dan weet u zeker dat u geen plasmoment mist.

Het alarm van de Contessa is luid, dus in de nacht goed hoorbaar. Maar heeft uw kind het alarm graag niet te hard of als u echt geen alarm wilt missen, dan is een extra ontvanger in huis het overwegen waard. 

Tot slot
Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
Marjolein
Placed on 22 October 2020 at 08:50
Zeer tevreden! Bij mijn zoon ging er een knop om in zijn hoofd. 1 avond, 1 keer een bed verschoont. Nu al vier nachten droog. Zijn zelfvertrouwen groeit.
Huiskamp
Placed on 01 June 2020 at 20:30
Eenvoudig in gebruik. Goed geluid en makkelijk te wijzigen. Kan kind niet zo makkelijk zelf veranderen. Uitzetten wekkee is wel even oefenen voor kind. Moest hier even goed over nadenken. Niet met vinger uitdrukken maar met hand.
Annette vl
Placed on 22 May 2020 at 21:44
Werkt super! Ok we zijn ons flink wat keer rot geschrokken 's nachts, maar na een dag of 10 kreeg onze zoon het door. Zet zelf het alarm uit gaat naar het toilet en trekt een schoon broekje aan. Hij is nog geen enkele keer zo doorgelekt dat zijn bed verschoond moet worden. Wel jammer dat de unive de onderlegger niet vergoedde en jammer dat ik er daar niet gelijk 2 van besteld heb. Zijn zoveel fijner dan op plastic slapen.
Inge
Placed on 06 April 2020 at 18:08
Wij zijn blij... We gebruiken hem 1 week en zien nu al echt verbetering! Daarbij ook goed contact gehad met urifoon, goede tips en verkeerd geleverde spullen ook allemaal zo opgelost dus super!
Sue
Placed on 19 February 2020 at 13:04
Snel geleverd, alles compleet en zeer eenvoudig aan te sluiten. Makkelijk in gebruik en goed uit te leggen aan je kind. Die doet eigenlijk het meeste werk :) Aanrader!
Iwan Witteveen
Placed on 30 January 2020 at 16:20
Het werkt heel goed!
Margot
Placed on 11 October 2019 at 09:39
Mijn zoon en ik zijn hier heel blij mee! Hij wordt best lastig wakker maar met deze wekker en wat tips van de helpdesk ging het hartstikke goed en was hij binnen 3 maanden droog. Heerlijk! een echte aanrader!!
Stefan Klop
Placed on 08 October 2019 at 14:40
Bij aankomst deed de contessa al vreemd. Begon te piepen zonder dat het broekje nat was, of piepte niet wanneer het wel moest. Na bellen moesten we de batterij maar vervangen (wat volgens de beschrijving niet zou moeten kunnen). Hierna deed de contessa het voor een week en begon na aansluiting weer herhaaldelijk te piepen terwijl er niets aan de hand was. Gisteren wederom gebeld omdat na de nacht het bed vol geplast was en de wekker niet af gegaan was. De vrouw aan de telefoon beweerde allereerst bij hoog en laag dat de batterij nooit leeg kon zijn en dat het heel vreemd was dat hij niet afgegaan was. Ik heb uiteindelijk heel duidelijk gemaakt dat ik mag verwachten dat iets naar behoren werkt voor 180 euro. Tevens kreeg ik te horen dat men eigenlijk niets kan doen als ik niet bij het apparaat was. Ik gaf aan dat we gewoon moesten werken en dat wij jullie gewoon tijdens kantoor uren kunnen bereiken. Hierop werd er min of meer diep gezucht en om verder gezeur te voorkomen zou men een nieuwe zenden toesturen. Deze staat nu klaar om te verzenden inmiddels, maar het is wel vervelend om de training x aantal dagen afgebroken moet worden. Mooi dat jullie het opgelost hebben, maar niet helemaal de manier waarop als je bedenkt dat je een hoop geld neertelt.
Reactie Urifoon: Beste heer Klop, hartelijk dank voor uw feedback. Veelal kunnen wij een probleem telefonisch oplossen en dan is het inderdaad handig als men bij de plaswekker is. Maar dat kan niet altijd en daar hadden wij beter op moeten reageren. Ook hadden wij vanwege het valse alarm u sneller een nieuwe zender moeten toesturen. Kortom, een aantal dingen ging aan onze kant niet goed en daar leren wij van. Excuses voor het ongemak en nogmaals dank voor uw feedback.
Geen specificaties gevonden