Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker (prijs voor de eerste 3 maanden) en deskundige begeleiding (gedurende de gehele training)
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De betrouwbare Contessa is met het instelbare volume ideaal voor elke bedplasser. Bij aanvang betaalt u € 50 borg. Deze krijgt u uiteraard terug, nadat wij de Contessa van u retour hebben ontvangen.
€140,00 €0,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Contessa plaswekker HUURMODEL met deskundige begeleiding

Onze beste plaswekker kunt u via de verzekering ook maximaal 3 maanden huren. Bij aanvang betaalt u EUR 50 borg. Als wij direct na deze 3 maanden de plaswekker retour hebben ontvangen, krijgt u uw borg terug. U kunt er op dat moment ook voor kiezen de Contessa plaswekker te behouden in ruil voor de reeds betaalde borg.

Wij zullen u tegen die tijd herinneren aan het maken van deze keuze.

De Contessa plaswekker is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid tijdens de slaap. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

 

Eigenschappen Contessa
• Mooie robuuste kunststof behuizing met afgeronde hoeken
• Alarm met touchscreen eenvoudig uit te zetten
• Ouder/verzorger hoort door verandering signaal of de gebruiker snel reageert op het alarm
• Instelbaar volume alarmsignaal
• Zender werkt op een 3V batterij
• Afmeting Contessa 14,5 x 8 x 4 cm
• Afmeting zender 5 x 4 x 0,8 cm
 
Trilfunctie
De Contessa is eventueel ook met een trilelement leverbaar. Klik hier voor meer informatie.

Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van praktijksituaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

  • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
  • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
  • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Getoonde prijs 

De getoonde prijs is voor 3 maanden huur van de Contessa plaswekker pakket inclusief 2 sensorbroekjes, persoonlijke begeleiding, de adapter voor de ontvanger, zender, batterij voor de zender, scorekaart voor registratie van het resultaat per nacht, de gebruiksaanwijzing en de verzending naar u toe.

Tijdens het bestellen wordt wel EUR 50 borg in rekening gebracht. Deze borg ontvangt u na het retour ontvangen van de plaswekker uiteraard terug.

U ontvangt tevens tijdelijk gratis onze uitstekende matrasbeschermer.


Geen reviews gevonden
Geen specificaties gevonden
Heeft u al sensorbroekjes?
Voor het gebruik van de plaswekker heeft u ook sensorbroeken nodig (wij adviseren minimaal 2 stuks). Indien deze nog niet in uw mandje zitten, vergeet deze straks dan niet mee te bestellen. Als u al sensorbroeken bezit, kunt u doorgaan naar de kassa.