Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding

HUURMODEL draadloze plaswekker, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding

6790
Let op! Bovenop de kosten van dit product betaalt u 5000 borg. Dit bedrag storten we terug wanneer we dit product van u terug hebben ontvangen.
Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

Contessa pakket huren inclusief deskundige begeleiding

Heb je trouwens gecontroleerd of wij de plaswekker voor jullie kunnen declareren? Zo niet, echt hier even klikken en checken. Dat scheelt vaak veel geld en de nodige administratie!

De plaswekkertraining duurt in de regel niet meer dan 3 maanden en daarom wordt het huren van een plaswekker vaak gekozen. Het biedt namelijk vele voordelen t.o.v. het kopen ervan:

 • Huren is vaak goedkoper. Onze begeleiding zorgt ervoor dat de training vaker en sneller met succes wordt afgerond. De huur is per dag opzegbaar, dus geen onnodige kosten. Als de training toch langer duurt, bestaat er de huur-koop regeling. Je koopt dan de plaswekker in ruil voor de borg.
 • Huren is een duurzame keuze. De levensduur van onze plaswekkers is immers vele malen langer dan de gemiddelde duur van de plaswekker training. Dus hergebruik is een duurzame oplossing.
 • Huren is ook hygiënisch. Elke terug ontvangen plaswekker wordt grondig en anti bacterieel schoon gemaakt. Daardoor lijkt het altijd op een (zo goed als nieuwe) plaswekker.

Lees hier alles over de voordelen van het huren.

 

Wat krijg ik als ik de Contessa plaswekker huur?

Je huurt de plaswekker maar ontvangt een nagenoeg compleet pakket waarvan alles (m.u.v. de plaswekker) je eigendom is. Alleen de kleur van het nieuwe sensor ondergoed nog even uitkiezen en je kan direct met de Urifoon plaswekker training beginnen. Je ontvangt namelijk het volgende:

 1. Contessa draadloze plaswekker (huur dagelijks opzegbaar)
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaarten met stickers
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 6. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 7. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd
 8. Gratis retour etiket bij het afmelden van het huren van de plaswekker

De Contessa is misschien niet de mooiste plaswekker, maar wel zeer effectief. De alarmtoon is zo ontwikkeld dat je hem wel snel uit wilt zetten. Het maakt de diepste slapers wakker en zorgt ervoor dat ze snel uit bed stappen. Precies wat je met de plaswekkertraining wilt bereiken.

De prijs voor de Contessa plaswekker is € 1 per dag. Bij de bestelling betaal je 4 weken vooruit (€ 28) en na 4 weken factureren wij weer 4 weken vooruit. Na het terug ontvangen van de plaswekker crediteren wij de eventueel teveel gefactureerde dagen.

De Contessa is eventueel ook te huur i.c.m. een trilelement. Deze schijf ligt onder het kussen en gaat hard trillen op het moment dat het alarm af gaat. Dit wekt de meest diepe slapers, kinderen die slechthorend zijn maar ook de kinderen die angst hebben voor hard geluid. Als het trilelement wordt gebruikt kan het geluid namelijk ook helemaal worden uitgeschakeld.

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Contessa plaswekker nader toegelicht.

 

Inclusief: Set van 2 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.

     

De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!

Bij het bestellen heb je de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

 

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Deze bestaat uit:

 • E-mails gedurende de gehele training. De meeste e-mails ontvang je in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk is. We moeten ervoor zorgen dat je kind snel en goed gaat reageren op het alarm. Dan is de training namelijk pas echt begonnen. Dit zorgt voor snel zichtbare vooruitgang en dat is de beste motivatie om door te zetten.

Het begin van de training wordt als het meest intensief ervaren. Door de snelle vooruitgang bij de Urifoon begeleiding duurt deze periode zo kort mogelijk. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hier is de timing van de adviezen in deze e-mails ook op afgestemd. Wij raden je aan de e-mails te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft echt bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen een wel of niet succesvolle training.

 • De adviezen uit de e-mails zijn generiek en gebaseerd op de ruim 1 miljoen kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Jouw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van jouw kind en kunnen jullie dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. Wij zijn bereikbaar op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.

Tegen een kleine vergoeding is eventueel ook 1 op 1 coaching mogelijk. Lees er hier alles over.

 • Wij helpen jullie gedurende de gehele training totdat jouw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van zou zijn. 

Wij vinden het altijd leuk om te horen wanneer de training is geslaagd. Wij sturen jouw kind dan een vrolijke felicitatie.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is geweest. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Ze hebben een hoge wekdrempel. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding tijdens de training erg belangrijk, want wat doe je als jouw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor jullie beiden lastig vol te houden of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit zorgt ervoor dat jouw kind wel snel gaat reageren op het alarm, een beperkt aantal plasmomenten per nacht heeft en zich bewust wordt van wat er ’s nachts gebeurt.

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veel contact met ouders en kinderen die de plaswekker gebruiken. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

 

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt je kind gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

 

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

De plaswekker wordt binnen 2 werkdagen gratis bij je geleverd. Als je de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Voor deze snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

 

Inclusief: Gratis terug zenden van de gehuurde plaswekker

Neem aub even contact met ons op wanneer de training is afgerond. Wij mailen dan een retour etiket, waarmee de plaswekker gratis terug kan worden gestuurd. De huur stopt op de dag dat wij de plaswekker terug hebben ontvangen.

 

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

Bij het pakket heb je de mogelijkheid om voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Een slimme keuze als jullie nog geen goede matrasbeschermer hebben. Wij hebben een selectie gemaakt uit kwalitatief goede en handzame matrasbeschermers met de keuze uit wasbaar of wegwerpmodellen.

 

Optioneel: Waterafstotend en ademend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

 

Optioneel: Plashorloge, waardoor je kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol als je kind overdag vergeet geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als je kind heerlijk in slaap is gevallen. Vaak zien wij dan dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt ervoor dat er ’s nachts minder plasmomenten zijn, waardoor de training minder vermoeiend en soepeler wordt doorlopen.

 

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beide klachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, je kind te laten ervaren wat het zelf aan de klachten kan doen. Heet leert met behulp van opdrachten hoe natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leert het met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe de ontlasting kan worden bevorderd.

 

Tot slot en belangrijk

Heb je gecontroleerd of je voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als je de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna.

Indien je de factuur straks zelf gaat indienen bij je zorgverzekeraar, adviseren wij het volgende:

 1. Maak géén gebruik van Klarna. In dat proces ontvang je namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker (je kind) in. Veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer de gegevens van je kind op de factuur staan vermeld.

 

 

Mari
19/05/2023
Betaalbare plaswekker, ideaal dat je hem kunt huren.
Pakket wordt snel opgestuurd, duidelijke instructies hoe de wekker te gebruiken met daarbij een leuke motiverende uitleg voor kinderen, stickers, beloningsvel, een drinkfles en een ballon.
Wij zijn nu bijna twee weken bezig met het gebruik van de plaswekker voor onze zoon en het gaat heel goed.
Eefje Van Gaal
13/03/2023
Uitstekend product, alles netjes geleverd. Fijn ook de mail met tips.
Iris
14/10/2022
We zijn nog vollop bezig, maar het werkt tot nu toe heel goed.
Pluspunten: de optie voor het trilelement; sensor klikt makkelijk op en af; de glow-in-the-dark-sticker om de knop te vinden
Minpunten: er zit geen 'fysieke' (zichtbare) knop op; volume kan alleen met schroevendraaier ingesteld worden
Reactie verkoper: Het zachter zetten van het geluid is bewust moeilijk gemaakt, omdat er natuurlijk altijd slimme kinderen zijn die dat zelf even doen en vervolgens niet wakker worden van de wekker. U kunt de wekker gemakkelijk uitzetten door uw volle hand op de wekker te leggen.
Bregje Rijksen
12/11/2021
Snelle levering. Apparaat werkt goed, snel en zeer gevoelig. Geluid hard genoeg om wakker te worden, andere zoon slaapt gewoon door en slaapt op de kamer naast de wekker. Service en Snelle levering erg prettig. Tips en ondersteuning via mail is ook heel fijn.
Linda
30/09/2021
Heel erg tevreden! Had de bestelling snel in huis, makkelijk in gebruik, goede begeleidende informatie en nieuwsbrieven. Leuke motiverende scorekaart voor het kind.
We gebruiken de plastrainingsset nu nog geen 2 weken en gisteren is onze dochter voor het eerst zelf wakker geworden (zonder alarm) om te gaan plassen. Super dus, ook al zijn we er nog niet. Ze is nu 7 jaar, maar had hier eerder van moeten weten om te starten.
Britt
18/05/2021
De contessa plaswekker werkt erg goed, makkelijk te gebruiken. Op verschillende geluidssterkte in te stellen. Onze dochter was na 1 week zindelijk snachts.
Hanneke Van der heijden
07/04/2021
Mijn dochter heeft 3 dagen met de plaswekker geslapen en is 2-3x per nacht wakker geworden van de wekker. Nu al 3 nachten helemaal niet geplast. Een wonder! En de service van Urifoon met de begeleiding is helemaal TOP!
Bas
02/07/2020
De verzending en ontvangst liet even op zich wachten; zal ongetwijfeld door de corona-situatie komen.
De verzending was compleet en correct gelukkig.

Vol goede moed alles na ontvangst geïnstalleerd natuurlijk. Heel fijn dat van de contessa het volume kan worden geregeld, want anders waren ze in het dorp verderop ook wakker geworden.
Onze dochter vond het in het begin wel erg spannend; ineens midden in de nacht zo'n alarm. Dit resulteerde dus in vechten tegen de slaap en elke 10 minuten 3 druppels plas op de wc eruit persen om er maar voor te zorgen dat die wekker niet afgaat. Met wat online plastraining hebben we gelukkig ietwat weten te kenteren.

De eerste week is heftig; 4 / 5 keer per nacht gaat dat ding af in ons geval; dat baart direct zorgen of er niet wat meer aan de hand is. Echter hebben we even een week aangekeken. Aan het einde van de eerste week, kon de eerste dolfijn geplakt worden!! Toevalstreffer? Nee, want nu zitten midden in de tweede week en plakken we alleen maar octopussen en dolfijnen! Dus het lijkt erop dat het kwartje aan het vallen is.

De zender heeft soms storing; dan reageert ie niet. Soms is de oplossing om de wekker even opnieuw uit/in het stopcontact te doen, soms moet de batterij even eruit/erin. Als ie eenmaal werkt (dus na de test) heeft ie ons nog niet in de steek gelaten.

Het enige wat mij bij de huurversie niet helemaal duidelijk was, is dat je daar dus ook gewoon een set scorekaart + stickers bij krijgt; die heb ik nu additioneel erbij gekocht en waarschijnlijk niet meer nodig... maar dan sluizen we ze wel door naar iemand die het goed kan gebruiken.

We zijn er nog lang niet, maar het ziet er dus hoopvol uit!
Jitske de Haan
22/06/2020
Het is een fijn en makkelijk apparaat; ook voor kinderen. Het is nog wel lastig voor het kind om de clip van het broekje af te halen. Het is jammer dat het geluidsniveau niet kan worden ingesteld. Het is erg hard (hoewel ik ook snap dat het niet te zacht moet zijn, anders wordt het kind niet wakker).
Anita
27/05/2020
De Contessa is makkelijk in gebruik en heeft al op zeer korte termijn goede resultaten geleverd hier thuis. Erg blij dat we deze stap hebben gezet!
Yolanda van Driel
11/05/2020
wij zijn heel tevreden met het apparaat, er wordt duidelijk uitgelegd hoe je het moet gebruiken. ook is heel makkelijk in gebruik. huren ipv kopen is heel fijn, kan financieel toch schelen. ook worden we fantastisch begeleid door Urifoon. mijn complimenten all around :-)
Sandra
23/04/2020
Echt een geweldige oplossing! Allebei mijn dochters in 1 week droog. Alles snel en volledig geregeld, heel fijn! Apparaat eenvoudig te bedienen voor kinderen.
Sjoukje
13/04/2020
Het is een heftige periode, de eerste weken dat de plaswekker wordt gebruikt. Maar na een week zagen wij al de eerste vooruitgang! Het enige minpuntje is dat je voordat je de wekker uit kunt zetten eerst de zender van de onderbroek moet halen. Dit wil in de nacht wel eens wat frustrerend zijn. Voor de rest zijn wij zeer tevreden, ook met de motiverende mailing.
Van Bezooijen
29/03/2020
Makkelijk apparaat, werkte 1 keer niet omdat de batterij niet goed zat. Heel vreemd want we hadden hem er niet uitgehaald.
Gaan nu de 3e week in maar zien weinig tot geen vooruitgang, zoon wordt er wel wakker van maar zet hem regelmatig uit en kruipt dan weer in bed. We gaan er wel mee verder maar vrezen dat dit niet de oplossing is.
Els
27/02/2020
Fijne wekker. Hij is na 3 weken al helemaal droog 's nachts. Kleine nadeel overdag moet de stekker eruit, want staat anders de hele dag te piepen.
Patricia Moonen
24/01/2020
Zéker 5 sterren!
Snelle, professionele en zeer klantvriendelijke reacties. Bij een defect direct een nieuwe sensor toegestuurd gekregen. Wekker zelf lijkt ook te werken. Al met al, nu al heel tevreden.
Kevin van Veldhuizen
23/01/2020
Werkt super
Verweij
17/01/2020
Vorig jaar heeft onze zoon van toen 6 jaar de plaswekker gebruikt. We hadden toen niet gedacht en kunnen hopen dat het zo goed zou werken! De eerste nacht was het voor hem en ons een uitdaging omdat hij meerdere keren per nacht helemaal nat was (en we dus zo door de 3 broekjes heen waren). De tweede nacht toen besloten om na twee natte broeken gewoon een luier om te doen. Zover is het nooit gekomen, want toen ging het, op een paar ongelukjes na, prima en was hij er zo vanaf! We hebben de wekker tot 5 weken na de start gehouden (omdat we zeker wilden weten dat het goed zou blijven gaan) en toen teruggestuurd, nadat het weken goed was gegaan. Super apparaat! Bij onze zoon van 4 gaan we het nu ook proberen, omdat we achteraf wensten dat we dat veel eerder hadden gedaan bij onze oudste.
Vanessa
31/12/2019
Na 1,5 jaar gedoe met bedplassen, eindelijk iets gevonden dat werkt. Eenvoudig in gebruik en onze zoon is enthousiast door de scorekaart. Hij blij en wij blij!
Gonny
23/10/2019
Prima apparaat. Soms is het broekje toch best wel wat voordat het apparaat afgaat. Verder helemaal top
Francisca
04/10/2019
Geluid is luid, maar helaas nog steeds niet altijd luid genoeg.
De nieuwe broekjes heb ik gewassen,nooit in de droger gedaan, maar de laatste tijd gaat er vaak er
elke keer een alarm af terwijl ze net inbed ligt.
Waardoor we dan dus maar een gewone onderbroek gaan pakken.
En ik wil zo graag dat het werkt!

Reactie Urifoon: Belt u even met de gratis helpdesk. Wij hebben tips om uw kind goed wakker te laten worden van de wekker. Tevens kunnen we de oorzaak van het vals alarm achterhalen en een oplossing bieden.
Maritha Brand
05/09/2019
Wij zijn er super blij mee.. de eerste dagen even doorbijten, maar het resultaat is elke dag leuker