Apollo 24 dagalarm basis & 25 inleggers
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Nieuw! De kleinste en lichtste plaswekker voor overdag. En 25 papieren sensor inleggers voor in het eigen ondergoed. Erg effectief en handig.
€83,70
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Een nieuwe en unieke combinatie!

De Apollo 24 samen met de papieren sensor inlegger, die in het eigen ondergoed kan worden gebruikt.

De Apollo 24 is de kleinste en lichtste plaswekker voor overdag! Daarom ook voor kinderen erg handzaam in gebruik. De Apollo 24 is uiterst discreet te gebruiken door de verschillende alarm mogelijkheden: Geluid, trillen of een combinatie van beiden. Het geluid is instelbaar op 3 niveaus: Zacht, middel en hard volume. En de trilfunctie is heel goed voelbaar.

De Apollo 24 werkt op een batterij. Een controlelampje geeft aan wanneer deze batterij aan vervanging toe is.

Dry-Mate: De papieren sensor inlegger

Voor een effectieve training is het heel belangrijk dat bij het plasmoment het alarm zo snel mogelijk af gaat. Men traint dat plasmoment namelijk zo snel mogelijk aan te voelen. Deze papieren sensor inlegger "bewaakt" zo'n 200 cm² in het eigen ondergoed. Alarm volgt zodra ergens in dit gebied wordt geplast. Door deze effectieve aanpak ziet men snel vooruitgang en zijn de plasongelukjes sneller onder controle.

Andere voordelen van de Dry-Mate papieren sensor inlegger zijn:

 • Eenvoudig te plaatsen in het eigen ondergoed en snel te verschonen
 • De inlegger lekt niet door, dus als men snel op het alarm reageert hoeft het ondergoed niet te worden verschoond
 • Minder wasgoed, want de natte inlegger gooit men weg 
 • Zeer eenvoudig in gebruik!

In dit pakket zitten 25 inleggers. Deze zijn per pak van 25 stuks na te bestellen.

Tot slot
Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
Wilbert
Placed on 19 November 2019 at 11:59
Mijn zoontje had hier veel baat mee hij voelde niet waarneer hij moest plassen, maar met deze wekker heeft hij zich dat zelf aangeleerd. De inleggers waren erg handig in gebruik. TOP!
Geen specificaties gevonden