Mickey Pakket met 3 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
11 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Zeer kindvriendelijke plaswekker voor kinderen die normaal gewekt kunnen worden. Bij dit pakket zitten standaard 3 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel, een leerzaam boekje en u kunt kosteloos gebruik maken van onze deskundige begeleiding.
€169,90 €154,85
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey plaswekkerset met 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

Heeft u trouwens gecontroleerd of wij voor u de plaswekker kunnen declareren? Zo niet, echt hier even klikken en checken. Dat scheelt u vaak veel geld en de nodige administratie!

Met deze set kunt u met uw kind direct aan de slag! Het pakket bevat alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Mickey draadloze plaswekker
 2. Een set van 3 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 6. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 7. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd
De Mickey is vernieuwd! Natuurlijk nog steeds draadloos voor het optimale slaapcomfort. Deze plaswekker biedt de keuze uit 5 verschillende alarmsignalen en het volume is eenvoudig in hoogte aan te passen. Maar bovenal onderscheidt deze plaswekker zich door haar zeer kindvriendelijke vormgeving.
 
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Mickey plaswekker nader toegelicht.
 
 

Inclusief: Set van 3 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.
 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:

 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding erg belangrijk. Want wat doet u als uw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? Of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor uw kind en ook voor u na een aantal weken niet meer vol te houden. Of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit heeft oprecht bij heel veel kinderen het verschil gemaakt waardoor de plaswekkertraining wel succesvol is afgerond. 

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veelvuldig contact met onze klanten. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Als u nog geen goede matrasbeschermer heeft, raden wij u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.

Optioneel: Waterafstotend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol bij kinderen die overdag vergeten geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als het kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beideklachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

Tot slot en belangrijk

Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna.

Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. Veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer de gegevens van de gebruiker op de factuur staan vermeld.
Magali
Placed on 18 January 2023 at 13:25
Gekocht voor mijn zoontje van 7 om hem s nachts zindelijk te maken. Toe nu toe is ws het niet gelukt, hij werd niet wakker en kon de hele nacht in zijn plas slapen. Op aanraad van mijn zus een plaswekker gekocht. Ik was wel sceptisch. Zal mijn zoon wakker worden van de alarm? Zal hij de sensor zelf kunnen terugplaatst? En ja!!! We gebruiken het nu twee weken en het gaat ontzettend goed. Hij wordt snel wakker van het alarm en het lukt hem alle handelingen (sensor afhalen, alarm uitzetten en sensor weer op zijn broek plaatsen) zelf te doen. Nooit een natte bed gehad. Echt een aanrader!
Dana Wezeman
Placed on 15 July 2022 at 10:45
Ontzettend tevreden over. Mijn dochter van 5 jaar heeft de wekker 2 weken gebruikt en is nu al helemaal droog snachts. Ze word zelf wakker voor de wekker ook maar kan afgaan. Mijn meisje is zo trots dat ze nu lekker in haar eigen onderbroek kan slapen. De wekker geeft een goed geluid en is in te stellen qua volume. Ik raad wel 3 broekjes aan omdat deze 1,5 dag duren voor ze droog zijn, de begeleiding is super, met tip en tricks en er zit een mooi sticker systeem bij waardoor mijn dochter zeer gemotiveerd was om het mooie zonnetje te halen!
Sanne
Placed on 15 June 2022 at 11:02
We zijn nog niet zo lang bezig maar onze zoon van 5 ervaart het gebruik als bijzonder prettig. Het alarm is luid genoeg en eenvoudig te bedienen. Het systeem werkt goed, reageert op de eerste druppels en het is onze zoon al snel gelukt om alle stappen zelfstandig te doorlopen. Of we er echte zindelijkheid mee gaan bereiken kan ik na een paar weken nog niet zeggen maar het verschil van een paar keer per week een nat bed naar regelmatig een hele nacht droog en anders hooguit een paar druppels stemt hoopvol!
Daley
Placed on 14 March 2022 at 16:53
Het pakket is zeer goed bevallen. Onze zoon werd goed wakker van het alarm. In de eerste week een paar keer het bed nat. Maar na een week geen ongelukjes meer!
Dit hadden wij achteraf gezien veel eerder moeten aanschaffen.
De stickers waren hier niet nodig.
Het bijbestelde horloge is ook echt een aanrader!
Anke
Placed on 06 October 2021 at 20:57
Goed en verzorgd pakket. Het is heel uitgebreid en meteen leuk en aantrekkelijk voor uw kind vanwege de bidon en de ballon. Er zit een duidelijk beschrijving bij. De wekker werkt fijn. Onze zoon had direct door hoe het werkte en vanaf nacht 1 ging het zonder problemen. De registratiekaart met stickers geeft inzicht en werkt stimulerend. Fijn dat deze begeleiding erbij zit. De monkey onderbroeken zijn super leuk. Het stof is zacht. Het broekje is degelijk en zit goed. Het valt alleen wat groot uit aan de voorkant.

Reactie Urifoon: als een broekje iets wijd zit aan de voorkant kan er een eigen onderbroek overheen gedragen worden, zodat het wel goed aansluit.
Marjon
Placed on 21 September 2021 at 11:50
Super gemakkelijk in gebruik, dochter van 7 enorm gemotiveerd. Tips via de mail zijn fijn!
Petra Cornelissen
Placed on 30 July 2021 at 21:36
Werkt simpel en duidelijk. Af en toe een email met tips is erg fijn en houdt je gemotiveerd. Want de eerste weken zijn inderdaad pittig.
Enige tip die ik kan bedenken is geen onderbroekje met motief doen. Ik heb 1 broekje met Monkey's erop en dan kan ik niet zien hoe nat die is. Bij het blauwe broekje zie je duidelijk een donkerblauwe plek en zie je dusbhoe groot de plas is.
Verder top!!
Joke Laermans
Placed on 09 July 2021 at 18:15
Het systeem lijkt goed te werken.... Sinds ze de broekjes snachts aandoet is ze nog geen een keer nat geweest. Het idee dat het alarm kan afgaan, doet blijkbaar ook al veel :)
Sonja da Graça
Placed on 08 June 2021 at 13:05
Vanaf moment 1 is het contact met de klantenservice goed verlopen. Ik kreeg een snelle en klantvriendelijke reactie op mijn vragen / opmerkingen. Het product zelf is eenvoudig in gebruik en ook goed uit te leggen aan mijn zoontje van 6. Het stickersysteem is helder. Hij weet waar hij aan toe is en weet ook waarvoor het dient. Niets dan lof!
Ewals
Placed on 01 June 2021 at 10:59
Ik ben zeer tevreden. Mijn zoon wil aapjes broek absoluut niet nat maken.
Niki
Placed on 18 May 2021 at 14:05
Heel positief! Makkelijk in te stellen en groot gebruiksgemak. Zoontje stelt het zelf in en makkelijk te testen. Zeer tevreden!
Aantal alarmsignalen Mickey: 5
instelbaar volume: Ja
Trilelement: Nee
Afmeting ontvanger Mickey: 12 x 7 x 4 cm
Afmeting zender Mickey: 70 x 27 x 11 mm
Batterij zender: Ja, 3V type CR2032
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Uitzetten alarm: Knop bovenop ontvanger
Speciaal: Apart lichtsignaal als batterij zender bijna leeg is
Speciaal: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald