UnderWunder Meisjes hipster met hartjes (prijs per set)
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
NIEUW! Mooie hipster in een set van 2. Donkerblauw met witte hartjes en mooi elastiek. Hiermee kan uw dochter veilig naar school. En is verkleden rondom gym geen vervelend moment.Niemand zal zien dat ze een onderbroek met een geheimpje draagt. Het broekje
€35,90 €32,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

NIEUW! Mooie hipster in een set van 2. Donkerblauw met witte hartjes en mooi elastiek. Hiermee kan uw dochter veilig naar school. En is verkleden rondom gym geen vervelend moment.Niemand zal zien dat ze een onderbroek met een geheimpje draagt. Het broekje is per stuk verpakt in een handige meeneem etui. Aantrekkelijke prijs voor set van 2.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Maten en maattabel

UnderWunder is ideaal om te gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining overdag of voor het onzichtbaar opvangen van plasongelukjes gedurende de dag. Het ondergoed is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176 waarbij wij gebruik maken van combinatiematen, zoals 86/92, 122/128 en 170/176.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Materiaal

95% katoen, 5% elastaan.

Sofie
Placed on 03 September 2020 at 21:19
Hele leuke hipsters, die lekker zitten. Aan de buitenkant is niks speciaals / bijzonder te zien, maar het geeft precies wel het beetje extra vertrouwen / zekerheid aan onze dochter omdat kleine ongelukjes perfect opgevangen worden. Ze is er blij mee en gaat er zekerder mee naar school! Prijs oogt hoog, maar ze blijven mooi in de was, gaan lang mee, en meer zelfvertrouwen is ook veel waard!
Geen specificaties gevonden