Liberty Pakket met trilelement, 3 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
9 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
€263,80 €0,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Liberty plaswekker set met draadloos trilelement, 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding. 

De Liberty met draadloos trilelement is de nieuwste plaswekker en ontwikkeld op basis van de laatste technologieën. Zeer betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en erg comfortabel tijdens de nacht. Deze geweldige plaswekker is samen met de deskundige begeleiding de snelste route naar het in alle vrijheid kunnen slapen tijdens logeren, slaapfeestjes of schoolkamp. Wat een geweldig vooruitzicht.

Dit pakket bevat alles wat nodig is om het bedplassen van zeer diepe slapers serieus te lijf te gaan:

 1. Liberty draadloze plaswekker
 2. Draadloos trilelement: Comfortabel effectief!
 3. Een set van 3 sensorbroekjes
 4. Stimulerende scorekaart met stickers
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 7. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 8. Het pakket wordt gratis naar uw huisadres verzonden.

De Liberty met draadloos trilelement biedt veel interessante voordelen!

Door het ontbreken van een draad kan het draadloze trilelement op elke gewenste plek in het bed worden gelegd om je kind te wekken. 
 
Wil je alleen een trilalarm bij je kind en ook zelf gewekt worden wanneer je kind een plasongelukje heeft? Zet de ontvanger op je eigen nachtkastje en je hoort het alarm wanneer je kind in bed heeft geplast en eventueel hulp nodig heeft.
 
De Liberty biedt de keuze uit 10 verschillende alarmsignalen. Er zit vast een signaal bij die zowel leuk is maar tegelijkertijd zo irritant is dat je het zo snel mogelijk wilt uitzetten. Want dat is tijdens de training de bedoeling.
 
Het volume is uiteraard instelbaar. Precies zo in te stellen dat het alarm niet onnodig hard is voor eventuele broertje(s) en/of zusje(s), maar wel hard genoeg is om de gebruiker snel wakker te maken. 
 
De zender is super plat. De Liberty biedt het beste slaapcomfort met de kleinste en platste zender van Nederland! Uw kind zal dit zendertje absoluut niet voelen tijdens de slaap.
 
De zender is voorzien van een oplaadbare batterij. Super gemakkelijk en geen gedoe met het kopen en plaatsen van losse batterijen. Het opladen is zeer eenvoudig door de zender op de ontvanger te klikken. Binnen een paar uur is een geheel lege batterij vol geladen. De LED verlichting op de ontvanger geeft overigens aan wanneer het opladen is voltooid. 
 

Wilt u meer zien van de Liberty? Bekijk dan deze video

 

Inclusief: Draadloos trilelement voor zeer diepe slaper

Het draadloze trilelement van de Liberty plaswekker biedt veel comfort. Er loopt geen draad naar het bed en door het trillen hoeft in veel gevallen het volume van het alarm niet extra hard te staan. Het trillen is namelijk een nieuwe en vreemde ervaring dat ook zeer diepe slapers goed wekt.
Het trilelement wordt meestal onder het kussen of in de kussensloop gelegd. Zo wordt het goed gevoeld wanneer het begint te trillen en blijft het ook goed op zijn plek liggen. 
 
Voor kinderen die angst hebben voor hard geluid is het trilelement dus ook een hele goede oplossing. Het volume van het alarm kan zacht worden gezet of door de ontvanger los te koppelen kan zelfs alleen met het trilelement - dus zonder geluidsalarm - worden getraind. 

Inclusief: Set van 3 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:

 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding erg belangrijk. Want wat doet u als uw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? Of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor uw kind en ook voor u na een aantal weken niet meer vol te houden. Of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit heeft oprecht bij heel veel kinderen het verschil gemaakt waardoor de plaswekkertraining wel succesvol is afgerond. 

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veelvuldig contact met onze klanten. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Als u nog geen goede matrasbeschermer heeft, raden wij u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.

Optioneel: Waterafstotend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol bij kinderen die overdag vergeten geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als het kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beide klachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

Vera Z
Placed on 12 April 2023 at 12:13
Mijn zoontje werd na 3 nachten met de plaswekker al uit zichzelf wakker om te plassen. Voorheen sliep hij zo vast, dat hij niet wakker werd om naar het toilet te gaan. Voor ons lijkt dit product dus zeker aan te slaan. De mailtjes met tips zijn een goede steun in de rug!
Mathijs
Placed on 27 March 2023 at 10:17
Hele goede service: de Liberty was niet op voorraad, dus hebben tijdelijk een andere gekregen om mee aan de slag te gaan. Na 2 weken werd de Liberty alsnog geleverd en konden we de tijdelijke gratis terugsturen.
Ons zoontje van bijna 6 is een zeeer diepe slaper, maar wordt toch wakker van het alarm en de trilpuck onder z'n kussen en haalt keurig de sensor van z'n broekje, zet het alarm uit en gaat uitplanten op de wc. Na 2,5 week wordt hij al uit zichzelf wakker om te plassen, dus nu al zeer succesvol. We gaan de training wel goed afmaken! Zeer tevreden!
Danielle
Placed on 17 January 2023 at 14:54
Mijn dochter was met 3 jaar een tijdje snachts zindelijk maar kreeg een terugval. Bij 5,5jaar lukte het nog steeds niet dus zijn we gestart met de plaswekker. De eerste nacht was even schrikken en wennen voor mijn dochter maar al na de 4e nacht was ze een paar dagen achtereen droog of werd ze uit zichzelf wakker om te plassen. Tussendoor eens een nat bed maar over het algemeen gaat het erg goed. Het beloningssysteem met de sticker werkt goed. Ze is trots op de bijgeleverde drinkfles en denkt zo aan de tips van juf Sas.
De geluiden zijn over het algemeen wel erg schel zelfs op de zachtste stand maar zorgen er ook voor dat ze wil voorkomen in bed te plassen. Het trilelement bleek niet nodig. De broekjes sluiten goed aan en kloppen qua advies pasvorm. Ik heb gekozen voor 116/122 bij ondergoedmaat 122/128
Zayn
Placed on 11 January 2023 at 00:27
Super goed! Mijn zoontje van 6 had altijd volle luiers in de ochtend en 6/10 keer ook een natte bed.
Met de wekker heb ik tot nu toe maar 1 ongelukje gehad in de eerste week.
Hij heeft nu al 4 dagen dat hij droog wakker wordt. Hij heeft nu meer controle over zijn blaas!
Was ik hier maar veeeel eerder mee begonnen. Dikke aanrader
Sylvia van Rijsingen
Placed on 06 January 2023 at 09:54
Erg tevreden met kwaliteit product, en volledigheid. Met name de begeleiding via mail (en intensiever indien nodig) is een fijne aanvulling. De stickerkaart werkt voor het kind overzichtelijk en belonend, fijn dat er gedacht wordt vanuit positief bekrachtigen!
Enige 2 kleine minpunten zijn:
- het aantal broekjes standaard in een pakket is minimaal, zeker in het begin heb je er toch wel wat nodig. En de droogtijd na wassen is best lang. Extra bijkopen is prijzig.
- het alarm moet continue aan de stroom liggen, en heeft een kort snoer. Hierdoor minder praktisch. Als het met een batterij/adapter was kun je het neerleggen waar je wilt.
Saskia Stevens-Wauben
Placed on 27 December 2022 at 20:52
Ikvind het echt een super uitvinding, oze dochter is goed aan het oefenen met het haantje.ze doet goed haar best.we houden nog even vol.
Janne
Placed on 13 September 2022 at 11:53
Mijn zoontje is bijna 2 weken bezig en hij doet het super goed. Dit dankzij het super fijne systeem. De onderbroekje zijn leuk, goed passend en van goede kwaliteit! Van de sensor op het broekje merkt hij niets tijdens het slapen, deze zot niet in de weg. De wekker is goed in gebruik, ook voor mijn zoontje zelf. Fijn dat je het volume zelf kunt instellen. Hopelijk gaat het werken, maar tot nu toe is het een erg mooi en praktisch systeem!
Tren
Placed on 28 July 2022 at 21:23
Super tevreden over de werking van de plasweker. De wekker reageert snel en doet zijn werk goed. Mede door de tips die we in de weken erna kregen lukte het mij om droog te blijven. Mama had deze tips graag eerder willen hebben.
Willem
Placed on 06 June 2022 at 11:03
Werkt heel goed. Makkelijk in gebruik. Snel resultaat!
Aantal alarmsignalen Liberty : 10
Afmeting ontvanger Liberty : 105 x 80 x 35 mm
Afmeting zender Liberty: 48 x 25 x 8 mm
Instelbaar volume: Ja
Oplaadbare batterij: Ja
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Trilelement: Ja, draadloos met oplaadbare accu
Speciaal Liberty: Multifunctionele LED ring: Fun en informatie