Urifoon Juf Sas en de Plasklas voor zorgprofessionals
5 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Gratis voor zorgprofessionals! Juf Sas en de Plasklas is een zeer leuk en leerzaam voorlees boekje over de werking van de blaas en hoe men het beste kan plassen. Zeer geschikt voor kinderen met plasproblemen en hun ouders die tips goed kunnen gebruiken.
€0,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Juf Sas en de Plasklas

Juf Sas en de Plasklas is een informatief boekje dat is ontwikkeld voor kinderen met urine-incontinentie en voor de verzorgers en zorgverleners (kinderbekkenbodem- en kinderfysiotherapeuten, huisartsen, CJG-artsen) van deze kinderen. 

Juf Sas en de Plasklas kan door zorgprofessionals hier gratis worden besteld. Vul aub wel alle velden van de gevraagde informatie in. 

Maak daarna het bestelproces in zijn geheel af, anders ontvangen wij niet uw bestelling en kunnen wij deze niet in behandeling nemen.

Aan deze bestelling zijn geen (verzend)kosten verbonden. 

Kinderfysiotherapie Balijelaan
Placed on 16 November 2021 at 14:39
Fijn boekje als ondersteuning van de "plasjes", kinderen vinden het leuk en kunnen thuis en op school laten zien wat ze geleerd hebben.
Gezinsbalans
Placed on 18 February 2021 at 17:47
10
Rianne
Placed on 10 February 2021 at 14:13
Ideaal boek om mee te geven aan mijn patiëntjes, helder beschreven, leuk om te lezen!
Wendy Coppelmans
Placed on 22 January 2021 at 16:35
Mooi praktisch boekje dat het onderwerp zindelijkheid/plassen met kinderen op een laagdrempelige manier bespreekbaar maakt. Het geeft tips als wat plassen is, hoe het werkt en hoe je dit het beste kunt doen (welke houding aannemen).
Kinderfysiotherapeut
Placed on 09 July 2020 at 14:22
Leuk en duidelijk boekje over hoe het plassen werkt. Het is een kort boekje met leuke plaatjes, handig om jonge kinderen wat te leren over plassen. Mijn ervaring is dat de kinderen het een leuk en interessant boekje vinden.
Geen specificaties gevonden