UnderWunder Jongens Boxer, rood (prijs per 3)
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Hou je van rood? Dan zit je met deze set goed! Mooi rood van buiten en erg effectief van binnen. Wordt geleverd in een set van 3 boxers in de kleuren rood, rood en rood. Deze actieprijs geldt bij 3 stuks.
€53,85 €44,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Hou je van rood? Dan zit je met deze set goed! Mooi rood van buiten en erg effectief van binnen. Wordt geleverd in een set van 3 boxers in de kleuren rood, rood en rood. Deze actieprijs geldt bij 3 stuks. De boxers zijn per stuk verpakt in een handig meeneem etui.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen is gemiddeld 75 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

Maten en maattabel

UnderWunder is ideaal om te gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining overdag of voor het onzichtbaar opvangen van plasongelukjes gedurende de dag. Het ondergoed is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176 waarbij wij gebruik maken van combinatiematen, zoals 86/92, 122/128 en 170/176.

Wilt u het nameten op basis van het eigen ondergoed van uw kind? Gebruik dan deze maattabel.

Materiaal

95% katoen, 5% elastaan.

Optioneel: Met een plashorloge minder kans op plasongelukjes!

Ons U7 plashorloge geeft maximaal 7 keer per dag een trilalarm. Dit herinnert de gebruiker gedurende de dag op tijd naar de WC te gaan. Zo wordt de kans op een plasongeluk flink verkleind. U leest er hier meer over.

Als u dit U7 plashorloge nu direct mee bestelt, betaalt u slechts € 25 i.p.v. € 29 en heeft u geen verzendkosten.

Op dit pakket met horloge heeft u maar liefst 16% korting op de normale prijs!

Geen specificaties gevonden