Reminder watch U7 blue with 7 vibrating alarm moments per day
33 reviews - Schrijf een review
in stock
Very stylish and effective watch with 7 programmable discrete vibrating alarm moments per day.
€29,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

This modern reminder/medication watch is a useful tool to help children and adults remember to do something during the day. For children, this could be going to the bathroom in time. Does your child forget to go to the bathroom because it is completely focused on playing or a movie? This watch will remind your child to go to the bathroom in time. This watch is also convenient for adults who sometimes forget to take their medication on time. Forgetting it will become difficult with this watch, which is why it is also called a medication watch.

It allows up to 7 vibrating alarm moments to be set per day. On these pre-determined times, the watch will vibrate and remind the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safely. The vibrating alarm ensures that this happens discreetly.

The vibrating watch uses a rechargeable battery, which can be recharged effortlessly through a USB connection (USB connector is included). The watch will be recharged within an hour and will then last for at least 2 weeks. The battery will drain faster if the vibrating alarm is used intensively.

The watch is modern and hip-looking and has a silicone strap. The strap does not contain plasticisers. The strap will fit practically any wrist size. But if an extra hole is necessary, it is easy enough to make. Is the watch meant for someone with an extremely small wrist? In that case, we recommend shortening the side with the holes a bit by cutting it. Then, make an extra hole for where the closure should go. That way, the watch will also fit an extremely small wrist.

See the video below for further explanation and a demonstration of the watch.

VIDEO

Key features:

 • 7 vibrating alarms per day
 • The settings can easily be adjusted manually or via the computer, but won't easily be changed by children playing around with the buttons. As a result, the watch will remain reliable for the intended purpose.
 • In addition to telling the time and offering 7 alarms per day, this watch can tell the date, has a 24-hour pedometer and a calorie counter.
 • It is easily recharged, so no need to change batteries!
 • Includes Dutch manual
 • Not waterproof (/splash-proof)

Fun detail: the watch is available in blue, green, grey, orange, red and black. The straps are also available separately, so that colours can be changed frequently and easily!

The reminder/medication watch is not waterproof!

The watch comes with a 1-year warranty (valid for normal use and not including water damage) and is CE-certified.

Do
Placed on 13 August 2021 at 16:32
Geweldig product. Helpt echt op tijd te gaan plassen. Kinderen vinden het ook leuk en het is een mooi horloge. Helpdesk biedt goede service!
Liesbeth Moerman
Placed on 01 August 2021 at 00:05
Makkelijk in gebruik en gaf net het laatste zetje om in de nacht ook droog te blijven, door overdag op tijd een seintje te krijgen om naar het toilet te gaan. Snelle levering!
Mandy
Placed on 29 March 2021 at 18:23
Qua de alarmtijden en werkelijk naar het toilet gaan dan gaat fantastisch! Enige flinke minpunt vind ik dat het klokje er snel uitvalt. En we dus al 3x het klokje bijna kwijt waren.
Esther
Placed on 22 February 2021 at 20:18
Heel fijn horloge. Wij gebruiken hem voor ons zoontje om op tijd naar de wc te gaan. Tijden zijn heel makkelijk in het horloge te zetten. Het bandje was te groot maar zelf een extra gaatje gemaakt zodat hij wel past. Aanrader!
Kelly
Placed on 19 February 2021 at 20:59
Prima horloge voor mijn zoontje ter herinnering naar het toilet te gaan.
Batterij is op het laatst wel ineens snel leeg.
Carlijn van den Acker
Placed on 26 January 2021 at 11:30
Het werkt fantastisch voor mij als wekker. Ik ben slechthorend en dit helpt mij (en mijn partner omdat hij niet wakker wordt van de trillingen)
Wel vind ik het zetten van de alarmen vrij lastig, maar dat is waarschijnlijk ook als beveiliging zodat kinderen het niet zelf kunnen aanpassen.
Wel een aantal minpuntjes, al weerhoudt dat het horloge er niet van om het wek-doel te bereiken:
Het bandje vind ik lastig dicht te doen
Er is (m.i.) geen indicatie voor de batterijduur, dus het horloge moet je zelf op tijd aan de lader hangen.
De verlichte cijfers vind ik wazig, het lijkt alsof de led-lampjes dusdanig fel zijn, dat het licht ook buiten de juiste vakjes van de cijfers schijnt.
A. Lagerweij
Placed on 07 October 2020 at 11:47
Onze dochter vindt het heel fijn om dit horloge / wekker te gebruiken. Ze heeft zo meer eigen controle en er is nu minder strijd om haar te laten plassen. Vanuit onze ervaring een echte aanrader!
Miriam van Oostveen
Placed on 02 July 2020 at 11:46
Gekocht voor mijn zoontje van 4 om hem te helpen met zindelijkheid. Horloge is helaas niet (spat)waterdicht. Maar bij handen wassen onvermijdelijk dat het horloge nat wordt en dus na 3 dagen gebruik helaas al problemen met uurwerken.
Bandje wel erg prettig voor kinderen...
Miriam van Oostveen
Placed on 02 July 2020 at 11:44
Gekocht voor mijn zoontje van 4 om hem te helpen met zindelijkheid. Horloge is helaas niet (spat)waterdicht. Maar bij handen wassen onvermijdelijk dat het horloge nat wordt en dus na 3 dagen gebruik helaas al problemen met uurwerken.
Bandje wel erg prettig voor kinderen...
Elise Everding
Placed on 12 March 2020 at 20:39
Mijn zoon heeft het horloge nu een paar weken. Het is even uitzoeken hoe je hem moet instellen en hoe hij werkt.
Mijn zoon wordt om de 2 uur gewaarschuwd, doordat het horloge dan gaat trillen. Maakt dus geen geluid, wat fijn is op school. We zijn er heel blij mee!
Reactie Urifoon: Dank voor uw reactie. Behalve de instelinstructie in de gebruiksaanwijzing hebben wij op onze site www.urifoon.nl bij de U7 horloges en onder het kopje 'filmpjes' ook een filmpje waarin het horloge stap voor stap wordt ingesteld. Veel draagplezier toegewenst!
P. Bezuidenhout
Placed on 17 February 2020 at 13:46
Horloge ziet er goed uit, mijn dochter vindt hem mooi. Ik had gehoopt dat zij wakker zouden worden, maar helaas slaapt zij te diep.
Kelly Schaareman
Placed on 04 February 2020 at 14:19
De horloge is voor mijn zoontje van 4 jaar. Wat ik erg vervelend vind is dat het bandje echt veel te groot is! Ik zou erg graag een bandje hebben voor kinderen. Nu pas ik het bandje zelfs op de kleinste stand. Misschien hebben jullie daar al iets voor, want dan hoor ik dat graag!
Kim
Placed on 28 January 2020 at 14:57
We zijn zeer tevreden over het horloge. Helaas negeert ons zoontje het trilsignaal vaak op school. Thuis werkt het wel prima voor ons.
We hebben wel twee gaten bij moeten laten maken omdat hij te groot voor mijn zoontje is. Hij is 5,5 jaar oud.
Babette Koelemaij
Placed on 24 January 2020 at 14:27
Mijn dochter gebruikt het horloge om 2x per dag herinnerd te worden aan het innemen van de medicijnen. Het horloge is makkelijk in te stellen. Werkt goed en subtiel en ze draagt het met plezier. De batterij is redelijk snel leeg, vandaar 4 sterren.
Hanneke Salzmann
Placed on 09 December 2019 at 15:18
5 sterren voor het horloge, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
MAAR 10 sterren voor jullie service, niets dan lof voor jullie vriendelijkheid, begrip en snelheid waarmee op mijn verzoek om hulp is gereageerd.
Diana
Placed on 08 December 2019 at 09:09
M'n zoon vind hem erg stoer en reageert er goed op. Jammer dat de functie bij het draaien van de pols, waarbij de tijd oplicht niet functioneert. Ook de stappenteller doet soms raar zegt hij
Liesbeth
Placed on 26 November 2019 at 18:56
Mijn kind had gemiddeld 4 keer per dag een natte broek. Ik was eerst sceptisch, maar heb toch het horloge aangeschaft. En met succes! Hij heeft geen ongelukjes meer gehad en vindt het erg fijn dat wij niet meer steeds vragen of hij naar het toilet moet.
Natasja mensen
Placed on 21 November 2019 at 18:45
Horloge werkt prima..
Bandje is fragiel. Na 2 dagen dragen was het stuk. Wel netjes een nieuwe opgestuurd gekregen..
Amanda
Placed on 13 November 2019 at 18:22
Werkt zoals het werken moet. Alleen zou een kleinere band wel fijn zijn. En het horloge gaat er met spelen nog wel eens uit. Misschien ook omdat hij niet zo strak zit. We hebben er al gaatjes bijgemaakt. Maar het bandje is als nog te ruim.
Kizzy wuyts
Placed on 12 November 2019 at 16:38
De plashorloge is de oplossing voor onze zoon zijn probleem. Hij wacht vaak veel te lang om naar toilet te gaan dankzij de horloge geen ongelukjes meer.
Miranda Annen
Placed on 31 October 2019 at 20:33
Prima horloge.
min puntje - er zitten te weinig gaatjes in het bandje voor een kinderpols
plus puntje - m'n zoontje gaat keurig naar de wc (omdat het horloge weet wanneer hij moet ;) )
Gabi van de koevering
Placed on 31 October 2019 at 18:57
Mijn zoontje gaat heel netjes naar de toilet als horloge af gaat. Hadden van mij nog wat meer alarmen op mogen zitten. Heb het horloge om het uur staan om mee te beginnen dus dat is van 9 uur sochtends tot 15 uur... verder heel tevrede.
Peters
Placed on 20 October 2019 at 20:04
Hij is erg groot voor een dunne kinderpols. Zelfs met extra gaatjes sluit hij niet heel erg goed aan. Maar voor de reden waarom hij is aangeschaft, ondersteunen bij het op tijd gaan plassen, is hij functioneel.
Romy
Placed on 09 October 2019 at 16:42
Het wordt bij ons gebruikt door onze dochter als geheugensteuntje om te gaan naar de wc om te poepen. Het werkt goed geen andere kinderen merken er van in de klas door het trillen. Echter wel jammer dag het bandje zo groot is en kleiner gemaakt moet worden door het af te knippen
Singel
Placed on 09 October 2019 at 12:09
Zou iets meer gaatjes bij mogen, voor de rest een prima horloge.
Kirsten Dors
Placed on 30 August 2019 at 07:49
Fijn horloge, maar het bandje is niet op kinderen afgestemd, veel te lang.
Reactie Urifoon: Het bandje kan eenvoudig ingekort en strakker gezet worden. Zie hiervoor de uitleg in het filmpje vlog #8 bij de details van het horloge.
Maartje Van broekhoven
Placed on 23 August 2019 at 14:04
Bandje gaat makkelijk los
Reactie Urifoon: Het bandje kan eenvoudig ingekort en strakker gezet worden. Zie hiervoor de uitleg in het filmpje vlog #8 bij de details van het horloge.
Tamara Stoop
Placed on 19 August 2019 at 18:02
Leuk horloge, makkelijk in te stellen en een goede tril die je door een jas heen voelt. Een groot minpunt is dat de batterij elke dag opgeladen moet worden en dat het klokje zelf makkelijk te verliezen is tijdens het spelen.
Anoniem
Placed on 07 August 2019 at 12:23
Mijn dochter van 7 gebruikt dit horloge.
Het bandje is vrij groot voor een kinderpols, met extra gaatje erbij kan het net passend gemaakt worden.
De batterij duur valt mij erg tegen, na 1,5 dag valt hij opeens uit ondanks dat de batterij op 45% staat. Wij laden het horloge daarom iedere avond op.

Maar het horloge werkt wel zoals wij hadden gehoopt, het alarm staat iedere 2 uur ingesteld om overdag een ritme te creëren. Hierdoor gaat mijn dochter zelfs tijdens het spelen steeds op tijd naar het toilet.
Ongelukjes zijn nu verleden tijd!
Jocelyn Hordijk
Placed on 25 January 2019 at 09:04
Het bandje is zo gigantisch lang dat het eigenlijk niet geschikt is voor een kinderarm. Als we hem aan doen moet hij over zijn kleren aan en dan zelfs is hij nog groot.
Reactie Urifoon: Het bandje kan eenvoudig ingekort en strakker gezet worden. Zie hiervoor de uitleg in het filmpje vlog #8 bij de details van het horloge.
Jeanette
Placed on 07 October 2018 at 22:01
Erg handig en veel goedkoper dan de alternatieven. Daarbij een blij kind met minder ongelukjes
Joke
Placed on 07 October 2018 at 21:39
Wat een uitkomst! Mijn zoon van 7 heeft sinds dit horloge geen plasongelukjes meer gehad. Erg blij mee
S. de Vries
Placed on 06 June 2018 at 09:48
Onze zoon is blij met het horloge, op aanraden van de plaspoli. Stoer uiterlijk en makkelijk instelbaar.
No specifications found