Reminder watch U15 purple with 15 alarm moments
23 reviews - Add your review

Reminder watch U15 purple with 15 alarm moments

3495
2995
In stock
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

This modern purple reminder watch is a handy tool to help children and adults throughout the day remind of something. With children, for example, think about going to the toilet on time. Does your child forget to pee because they are completely absorbed in a game or movie? This watch reminds you to go to the toilet in time. But it offers enough alarm moments to be reminded of other things during the day as well.

For adults, this watch is very useful if one sometimes forgets to take a medicine on time. That no longer happens with this watch and that is why this urine watch is also called a medicine watch.

Up to 15 vibrating alarm moments can be set per day. At these moments you define, the watch vibrates and reminds the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safe. And because of the vibrating alarm, always in a discreet way.

The vibrating watch works on a rechargeable battery, which can be easily charged via a USB connection. The watch is charged within an hour and then lasts for about 5 days. Of course, the battery drains faster when the vibrating alarm is used intensively.

The watch is modern and hip and has a silicone strap. This contains no plasticizers. The band actually fits any wrist. If an extra hole is needed, it can easily be placed. Is the watch intended for someone with a very small wrist? We recommend that you cut off a piece of the strap on the side of the locking element. Then make a hole where the locking element is placed again. The watch also fits the very narrow wrist.

Main features of the watch:

 • 15 vibrating alarm moments per day
 • Suitable for a minimum wrist circumference of 12.5 cm
 • The (time) indications are in pink, so this watch is especially suitable for girls
 • The settings are easy to adjust manually, but not easy to change by children playing with the buttons. This keeps the watch reliable for its intended purpose.
 • In addition to time and 15 alarm moments, this watch also offers the date, a countdown functionality, a 24-hour pedometer and a calorie meter.
 • Easy to charge, so no need to change the battery!
 • Including Dutch manual
 • Splash-proof

Nice detail: The watch is available in the colors dark blue, purple, camouflage blue, camouflage red and black. The straps are also available separately, so that color can be changed frequently and easily!

The watch has a warranty period of 1 year (under normal use and with the exception of water damage).

Stephanie
20/02/2023
Prima werkend horloge
Christiaan
17/02/2023
Het horloge doet wat het moet doen en is eenvoudig in gebruik. Hoewel het horloge voor kinderen is bedoeld is hij veel te fragiel. Het horloge is na 1,5 week stukgegaan omdat onze dochter is gevallen terwijl ze het horloge om had. €29,95 weg. Voor kinderen moet het steviger zijn, schok/val bestendig, dat is deze zeker niet!
Charlotte
08/02/2023
Heb hem pas net voor mijn dochter met terugkerende blaasontstekingen, maar ik vind het apparaat lastig te bedienen en in te stellen. Het is me nog niet gelukt de alarmen in te stellen. Bijgeleverde korte gebruiksaanwijzing is niet te gebruiken en als ik met de QR de uitgebreide vind, kom ik er helaas ook niet uit. Ik heb het product dus nog niet echt kunnen testen.
reactie urifoon, u mag altijd even met ons bellen zodat wij het samen telefonisch kunnen instellen of u stuurt het terug en wij stellen het voor u in. Wanneer u snapt hoe het werkt is het heel eenvoudig.
Mennen
26/04/2022
Onze dochter van 4 had veel moeite om op tijd naar de wc te gaan. Door de vele insteltijden (15) was het gemakkelijk om haar elke 1,5 uur een reminder te geven om te gaan plassen. Je hoort hem zoemen en ze voelt hem zelf trillen. Ideaal, want nu kan ze zelf naar de wc zonder hulp en is het geen strijd om naar de wc te gaan. Ze is ontzettend trots op haar paarse horloge en ik kan hem iedereen aanbevelen die een kind hebben met plasproblemen!
Niels
07/04/2022
Mijn kind is de horloge gaan gebruiken en vanaf dag 2 gaat het al perfect bijna geen ongelukjes meer
Sofie
05/04/2022
Sinds Sofie de plaswekker horloge om heeft, zijn er geen natte broeken geweest
Eline Koeslag
22/02/2022
Dit horloge aangeschaft voor mijn dochtertje van 4, omdat ze vaak vergat om te gaan plassen op school.
Het werd snel en netjes bezorgd. Het instellen was wel even zoeken. Er is er ook helaas ook 1 terug gegaan waarvan het knopje niet functioneerde. Maar het is allemaal keurig opgelost. Het nieuwe horloge werkt goed. En wat vooral fijn is, is dat mijn dochtertje bijna geen ongelukjes meer heeft.
Mirjam
11/02/2022
Hadden wij dit maar eerder geweten. Gekocht met als doel de blaas verkleinen van onze dochter, zij moest dus vaker naar de wc gaan. Geen discussies meer van, ik wil niet naar de wc. Zodra het horloge trilt springt ze op een gaat. De batterij gaat erg lang mee en hij blijft goed om haar dunne pols zitten. Ik was even bang dat zij hem niet zou voelen wanneer zij druk aan het spelen zou zijn, maar dit is zeker niet het geval. Het gaat hard genoeg om het altijd te kunnen voelen. Helemaal top!
Sophie
02/09/2021
Mijn dochter heeft deze plashorloge met succes in gebruik. Hij is mooi, subtiel, alleen zij voelt het getril en je hoort er niets van. Een perfecte keuze om aan de plasmomentjes te laten herinneren. Heeft inmiddels sinds ze deze horloge heeft bijna geen natte broeken meer.
Anoniem
06/07/2021
Tevreden met het horloge! Gekocht voor mijn dochter die moeite heeft om in de waan van de dag er aan te denken dat zij naar de WC moet. Makkelijk in te stellen en gebruiksvriendelijk. Batterij gaat lang mee. Mijn dochter vindt de stappenteller het leukste ;)
Melissa
28/05/2021
Hele fijne horloge
Sindsdien kan me dochter zelfstandig naar de wc. Instellen spring hij elke keer snel terug maar werkt prima!
Sofie Teugels
31/03/2021
Plashorloge doet het zeer goed. Enkel is het polsbandje niet van de gewenste kwaliteit.
Het lusje is reeds is de eerste week gebroken waardoor het bandje nu met een elastiek worden vastgebonden zodat het niet afvalt.
Spijtig dat het horloge niet via een signaal afgeeft dat de batterij bijna leeg is
Nynke
22/01/2021
Echt een fantastisch product. Hadden we veel eerder moeten kopen. Het gaat meteen goed en geen discussies meer, omdat het horloge het signaal geeft. Ook een aanrader de plaswekker voor s nachts. Onze dochter gaat nu zelfstandig s nachts naar de toilet en heeft de plaswekker niet meer nodig. Echt een wonder.
Inge
11/01/2021
Prima horloge voor onze 4 jarige dochter!
Past goed om haar pols en de batterij houdt het langer dan 5 dagen vol met 5 ingestelde plasmomenten op een dag.
Julianne
11/12/2020
Zeer tevreden! Makkelijk in gebruik en het geeft mijn kind (7) houvast in de toiletgang. Ook minder belasting voor juf. Na een aantal weken gebruik was er al resultaat te zien en is het aantal natte/vieze broeken ruim gehalveerd.
Kim Blatter
31/08/2020
Wat een fijn hulpmiddel. Voor het eerst sinds 2 jaar lukt het mijn dochter om op school op tijd naar het toilet te gaan. De verantwoordelijkheid ligt nu meer bij haar, met hulp van het horloge. Zo doet zij succes ervaringen op.
Robin van Mourik
14/06/2020
Het horloge is een hele prettige ondersteuning voor ons kind. De gebruikerstijd is lang met enkele dagen en de horloge ziet er mooi uit.
Het horloge schiet wel erg makkelijk los (de pin in de band) en dit gebeurt dagelijks meerdere keren. Ik vind dat erg vervelend voor mijn dochter van 6. Volgens mij was dit al bekend bij jullie maar er is geen actie (neem ik aan) op ondernomen om dit probleem op te lossen met bv extra clip. Wellicht dat deze reactie daar verandering in brengt want in de kern is het een mooi product die een veel betere beoordeling kan krijgen als dit opgelost kan worden. Met goede band/verbinding is het gewoon 5 sterren.
P Lammers
13/05/2020
We hebben het plashorloge voor onze dochter aangeschaft. Zij is vaak zo geconcentreerd aan het spelen dat ze niet voelt/ merkt dat ze moet plassen. Hierdoor heeft ze geregeld ongelukjes. Elke keer als we haar herinneren aan het naar de wc gaan, levert dit strijd op. Nu ze het horloge gebruikt, gaat het veel beter. Ze wordt zelf herinnert aan het plassen en gaat dan ook naar de wc. Er zijn ruim voldoende alarmen in te stellen op een dag. Als het alarm af gaat, trilt het horloge. Als ze haar horloge om heeft, hoor je dit nauwelijks, maar zij voelt het wel goed. Het horloge is strak en mooi vormgegeven. Onze dochter heeft het idee dat ze gewoon een mooi horloge heeft met 'een geheimpje'. Hierdoor is de kans dat klasgenoten/ vrienden er iets negatiefs van vinden, veel kleiner. Dit stelt ons als ouders ook gerust. Nadeel is dat het horloge relatief makkelijk los gaat. Het valt dan niet meteen af, dus je verliest het niet, maar onze dochter komt met enige regelmaat vragen of we haar horloge weer vast kunnen doen. Als dit verbeterd zou worden, zouden we 5 sterren geven.

Al met al vinden we het Plashorloge zeker een aanrader voor kinderen die geregeld een ongelukje hebben doordat ze niet voelen dat ze naar de wc moeten gaan/ niet de tijd ervoor nemen.
Amanda
02/05/2020
De sluiting laat vaak los en is voor het kind lastig zelf dicht te maken. Waardoor je als ouder/juf steeds het bandje opnieuw moet vastmaken.
Maar een echt nadeel vind ik, wanneer de batterij leeg is en het horloge is hierdoor uitgevallen, dan ben je alle alarmdata kwijt en moet je alles weer opnieuw instellen.
Suzanne
29/04/2020
Goed horloge handig in gebruik en mooi design
Peter Bunschoten
23/04/2020
Het horloge is een prima oplossing om te zorgen dat je kind naar de wc gaat. Echter is het niet de oplossing voor het kind om te ‘leren’ voelen wanneer je echt naar de wc zou moeten.
Marisca van Duuren
20/03/2020
Werkt erg goed. Wij noemen het geen plashorloge, maar een kriebelhorloge. Onze dochter is net 5 jaar. Hij is nog wel wat ruim om haar pols
Marieke
11/03/2020
Heel handig horloge! Bij 4 alarmen per dag gaat het horloge bijna 2 weken mee op 1 lading!
Opladen heel makkelijk in de pc.
Het horloge draagt fijn en is ook heel geschikt voor een dunne kleuter pols.
Het instellen van de alarmtijden vergt enige oefening maar daarna is het zo gepiept. Handig dat je kunt zien hoeveel % de batterij is.