Reminder watch U15 dark blue with 15 alarm moments
16 reviews - Add your review

Reminder watch U15 dark blue with 15 alarm moments

3495
2995
In stock
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

This modern navy blue reminder watch is a handy tool to help children and adults throughout the day remind of something in time. With children, for example, think about going to the toilet on time. Does your child forget to pee because they are completely absorbed in a game or movie? This watch reminds you to go to the toilet in time. But it offers enough alarm moments to be reminded of other things during the day as well.

For adults, this watch is very useful if one sometimes forgets to take a medicine on time. That no longer happens with this watch, which is why this urine watch is also called a medicine watch.

Up to 15 vibrating alarm moments can be set per day. At these moments you define, the watch vibrates and reminds the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safe. And because of the vibrating alarm, always in a discreet way.

The vibrating watch works on a rechargeable battery, which can be easily charged via a USB connection. The watch is charged within an hour and after that it will last about 5 days. Of course, the battery drains faster when the vibrating alarm is used intensively.

The watch is modern and hip and has a silicone strap. This contains no plasticizers. The band actually fits any wrist. If an extra hole is needed, it can easily be placed. Is the watch intended for someone with a very small wrist? We recommend that you cut off a piece of the strap on the side of the locking element. Then make a hole where the locking element is placed again. The watch also fits the very narrow wrist.

Main features of the watch:

 • 15 vibrating alarm moments per day
 • Suitable for a minimum wrist circumference of 12.5 cm
 • The (time) indications are in pink, so this watch is especially suitable for girls
 • The settings are easy to adjust manually, but not easy to change by children who play with the buttons. This keeps the watch reliable for its intended purpose.
 • In addition to time and 15 alarm moments, this watch also offers the date, a countdown functionality, a 24-hour pedometer and a calorie meter.
 • Easy to charge, so no need to change the battery!
 • Including Dutch manual
 • Splash-proof

Nice detail: The watch is available in the colors dark blue, purple, camouflage blue, camouflage red and black. The straps are also available separately, so that the color can be changed frequently and easily!

The watch has a warranty period of 1 year (under normal use and with the exception of water damage).

Orma
08/05/2023
Perfect voor herinnering. Bijvoorbeeld om elk uur even een onmerkbare herinnering te krijgen. Door de timer optie kun je je nog veel vaker laten herinneren.
Emilie Walter
27/02/2023
Fijn horloge wat echt helpt om te helpen herinneren aan het gaan plassen. Voor het instellen goed even de beschrijving lezen maar dan lukt het prima
Josanne
14/02/2023
Super handig in gebruik !
Esther van der Laan
25/01/2023
Het horloge bandje was na 1 dag dragen al geschuurd. Wel netjes een nieuwe toegestuurd gekregen binnen garantie maar toch vreemd dat dit gebeurd
Jacqueline
14/12/2022
De meegestuurd handleiding daar ontbrak de uitleg in hoe je de normale tijd in moest stellen maar onze fysio had een uitleg.
Maar voor onze zoon is het echt een handig hulpmiddelen droge broken te houden overdag. Batterij gaat lang mee
Bijzonder dat dat daar niet in stond, gelukkig bent u eruit gekomen. Wij hebben alleen gebruiksaanwijzingen waar dit wel in staat, misschien een misdruk dan. Maar de gebruiksaanwijzing is ook op onze website te vinden.
Laurien Uijt De Boogaardt - Glorie
02/08/2021
Ideaal, onze zoon van 4 gunt zichzelf vaak geen tijd om naar de wc te gaan, en nu word hij er af en toe aan herinnerd zonder dat wij hem zo op z’n nek hoeven te zitten. Voor hem ontspannender, en gaat meteen veel beter.
Kjelld
11/01/2021
Kinderproof plashorloge. Keuze uit verschillende kleuren. Hebben een aantal alarmen ingesteld over de dag, zodat onze zoon meer rekening houdt met het tijdig toiletteren.
Daarnaast hopen we dat dit in de nacht ook doorwerkt. ( hopen is natuurlijk niet voldoende... zijn al jaren aan het trainen)
Mooi meegenomen is dat hij leert klokkijken.
Met de andere functies doen wij op dit moment niks.
nora Vermeulen
08/12/2020
mooi en handig horloge, bij diabetis, melding bij etenstijden om de 2 uur, trilt bij alarm en is dus alleen voor jezelf te voelen. ziet er als een armband uit. Ben hier heel blij mee, vergat anders iets te eten.
Het aantal alarmen die je in kan voeren zijn genoeg voor mij om te functioneren.
Paul Verheij
07/12/2020
Het horloge is licht en klein, dat is handig. Het trilt duidelijk op de ingestelde tijden, dus het doet waarvoor het is bestemd. Maar het instellen van de alarmmomenten is een aanslag op je hart. De bijgeleverde handleiding is zo summier dat ik deze heb weggelegd en door alle mogelijke combinaties van klikken en vasthouden/kort klikken/wachten/dubbelklikken kom je er uiteindelijk achter. Dan heb ik nog een opmerking over het bandje. Fijn dat het soepel en licht is en dat er gekozen kan worden uit meerdere kleuren. Ik heb het horloge als medicijnalarm gekocht. Ik heb de ziekte van Parkinson en het is op zijn zachtst gezegd een uitdaging om het bandje om te krtijgen.
Miriam
13/11/2020
Eenmaal in gebruik genomen in het horloge heel prettig. Bij ons wordt het horloge gebruikt als reminder om naar de wc te gaan. Sinds wij het horloge in gebruik hebben, bijna geen natte broeken meer bij mijn zoon. Leuke bijkomstigheid is de stappenteller. Mijn zoon maakt er een sport van om iedere dag meer stappen te zetten.

Het instellen van het horloge is iets minder prettig. Daar heb je wel wat geduld voor nodig.
Mariska
12/10/2020
De reden dat ik de horloge gekocht heb is omdat ik met mijn kantoorbaan de tijd kan vergeten en te lang achter mijn computer zit. Ik heb tijden ingesteld dat ik een seintje wil krijgen om dan een stukje te gaan lopen of om even op te staan of anders te bewegen. Er zit ook een stappenteller in. Het was even puzzelen om het in te stellen, omdat de bijgeleverde korte handleiding ook niet volledig was. Even bellen en het was zo opgelost. Ik ben wel benieuwd hoe lang het bandje goed blijft, dat lijkt wat kwetsbaar.
Dorien
21/09/2020
Werkt goed, voor zoontje van 4. Bandje wel snel stuk.
Marleen
02/07/2020
Het instellen duurde even en in de gebruiksaanwijzing staat dat als hij leeg was je hem opnieuw moet instellen. Gelukkig hoefde dit niet. Met spelen gaat hij snel los.
Nu 1,5 week in gebruik en mijn zoontje heeft geen natt broek meer gehad. Perfect. Hij durft nu zelfs bij vriendjes te zeggen dat hij moet plassen.
Anke
17/04/2020
Werkt goed. Ziet er leuk uit. Gaat alleen wel heel erg snel af tijdens het spelen. Verholpen met een extra elastiekje. Maar toch jammer.
Esther
11/03/2020
Na een testperiode van de U7 die we vanuit het ziekenhuis een paar weken mochten proberen hebben we voor onze dochter de U15 gekocht. Als hij eenmaal ingesteld is is het een superfijne "tool" om je kind te herinneren om tijdig naar het toilet te gaan. Het werkt heel goed. Ik moet er wel bij vermelden dat ik het gebruiksgemak (eenmalig instellen) t.o.v. de U7 wel wat minder goed vind. Verder is het erg fijn dat ie via USB opgeladen kan worden....voor het opladen van de U7 moet je altijd het kabeltje gebruiken.....
S.M. Caneel
08/03/2020
Prima om de vele momenten van medicijn inname te registreren. Instellen was moeilijk, heb ik mijn zoon laten doen. . Voor een aanpassing zal ik op zijn komst moeten wachten, dat is jammer.