Reminder watch U15 blue camouflage with 15 alarm moments
29 reviews - Add your review

Reminder watch U15 blue camouflage with 15 alarm moments

3495
2995
In stock
 • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
 • gratis verzending binnen NL boven €50
 • deskundig advies via onze helpdesk
 • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954

This modern blue camouflage colored reminder watch is a handy tool to help children and adults throughout the day remind of something in time. With children, for example, think about going to the toilet on time. Does your child forget to pee because they are completely absorbed in a game or movie? This watch reminds you to go to the toilet in time. But it offers enough alarm moments to be reminded of other things during the day as well.

For adults, this watch is very useful if one sometimes forgets to take a medicine on time. That no longer happens with this watch and that is why this urine watch is also called a medicine watch.

Up to 15 vibrating alarm moments can be set per day. At these moments you define, the watch vibrates and reminds the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safe. And because of the vibrating alarm, always in a discreet way.

The vibrating watch works on a rechargeable battery, which can be easily charged via a USB connection. The watch is charged within an hour and after that it will last about 5 days. Of course, the battery drains faster when the vibrating alarm is used intensively.

The watch is modern and hip and has a silicone strap. This contains no plasticizers. The band actually fits any wrist. If an extra hole is needed, it can easily be placed. Is the watch intended for someone with a very small wrist? We recommend that you cut off a piece of the strap on the side of the locking element. Then make a hole where the locking element is placed again. This way the watch also fits the very narrow wrist.

Main features of the watch:

 • 15 vibrating alarm moments per day
 • Suitable for a minimum wrist circumference of 12.5 cm
 • The (time) indications are in pink, so this watch is especially suitable for girls
 • The settings are easy to adjust manually, but not easy to change by children playing with the buttons. This keeps the watch reliable for its intended purpose.
 • In addition to time and 15 alarm moments, this watch also offers the date, a countdown functionality, a 24-hour pedometer and a calorie meter.
 • Easy to charge, so no need to change the battery!
 • Including Dutch manual
 • Splash-proof

Nice detail: The watch is available in the colors dark blue, purple, camouflage blue, camouflage red and black. The straps are also available separately, so that the color can be changed frequently and easily!

The watch has a warranty period of 1 year (under normal use and with the exception of water damage).

Arjeta
05/05/2023
Mijn zoon is er helemaal blij mee, vindt het stoer en gaat ook nog eens naar wc ook als die zegt dat hij niet moet gaat hij toch wel even zitten omdat de horloge het hem herinnert. Zeker geen spijt van!!
Laurens
21/03/2023
Leuke stoere horloge.
Makkelijk in te stellen en het werkt echt goed .
Hij let nu zelf op wanneer hij naar toilet moet en dan is voor hem een pluspunt.
Anne kerpel
25/11/2022
Het helpt mijn zoon tot nu toe heel erg, we tobben al 2 jaar. Door het horloge gaat hij nu regelmatig zowel op school als thuis naar het toilet en dat is precies wat hij nodig heeft want zelf niet kan.
Charlotte
31/01/2022
Wat fijn horloge is dit. Iedere 2 uur loopt mijn dochtertje zonder probleem met haar "geheime" horloge naar het toilet.
Voor ons scheelt het een hoop discussies en gezeur.
Danielle
20/01/2022
Fijn horloge werkt perfect. Zoon gebruikt het om zijn drukvest op te pompen iedere 2 uur een alarm zo kan hij dit zelfstandig regelen fijn voor hem en voor ons
Yvonne
07/01/2022
Mijn zoon van 9 heeft nu ruim een week het horloge en we merken dat hij makkelijker naar de wc gaat. Elk uur gaat zijn horloge trillen en gaat hij naar de wc. Voorheen moesten we het steeds zeggen en botste het steeds omdat hij het zat was dat wij er wat van zeiden. Nu blijven zijn broeken droog!
Koning
03/11/2021
Het instellen was even zoeken. Uiteindelijk gelukt. Werkt naar behoren.
Zoontje heeft er veel baat bij
Maaike
28/09/2021
Doet wat het moet doen, zoontje is er erg blij mee en gaat trouw naar de wc als het alarm afgaat. Wel beetje ingewikkeld in te stellen maar met gebruiksaanwijzing kwam ik er uiteindelijk wel uit.
Heidi
18/08/2021
Onze zoon van net 5 jaar heeft door een aangeboren blaas/nier probleem moeite met het voelen van plas aandrang. Sinds hij zijn horloge om heeft gaat hij elke keer als het horloge trilt. Heel fijn. Daarnaast is hij heel blij met zijn stoere horloge. Het is ons geheimpje dat het horloge hem een seintje geeft om te plassen.
Marjolein
16/08/2021
Prima horloge, zoontje is er blij mee. Dat het horloge niet piept, vindt hij een voordeel. Zo krijgt de rest niet mee dat het horloge voor het plassen is.
Het bandje vind ik echter wel wat onhandiger vast zetten dan een 'normaal' bandje.
tessa oolderink
14/07/2021
Bevalt super en ook nog eens een super stoer design. Ons meneertje is er blij mee.
Suzan van riet
14/07/2021
Wij gebruiken hem voor ons zoontje van 4 die niet zindelijk is. Op zich een goed horloge maar toch met enkele nadelen. Ten eerste is het instellen wat lastig, maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt lukt het wel. Daarnaast is het bandje van niet al te beste kwaliteit. Er zaten er snel wat kleine scheurtjes in en de sluiting gaat snel los. Hij is al een paar keer af gevallen, en nu is hij hem vandaag dus echt kwijt geraakt. Nu twijfelen we enorm of we deze nogmaals bestellen of toch een andere zoeken aangezien hij het wel echt nodig heeft.
Daan Maessen
28/06/2021
Op zich best tevreden. Het instellen van de alarmen viel ons nog mee. Anderen schijnen hier moeite mee te hebben maar bij ons stonden ze er zo in (5 stuks). Het horloge is wel aan de grote kant. We hebben er voor onze 6-jarige zoon een extra gaatje bij geprikt met een gatentang. Dat ging nog net. Het opladen gaat overigens niet helemaal soepel. Het lijkt alsof hij een los contact heeft ofzo want we moeten het heel vaak proberen voordat hij op gaat laden (maakt niet uit of we het via een computer of USB stekker doen).
Sabrina Hubert
31/05/2021
Super! Wij gebruiken hem voor onze 8jarige gehandicapte zoon. Hij was met 2 dagen zindelijk door het gebruik van het horloge.
Het horloge kan ook goed tegen een stootje.
Antonis
10/05/2021
Het horloge werd snel en netjes geleverd. Er zat een duidelijke handleiding bij waardoor het horloge snel gebruiksklaar was. Het instellen gaat gemakkelijk maar vraagt even oefening. Hierdoor is het voor onze zoon van 4 ook niet gemakkelijk om zelf per ongeluk instellingen te wijzigen. Het bandje zit goed, we zijn niet ongerust dat het horloge eruit valt.
Onze zoon vind hem super stoer. De trillingen zijn niet te missen en doordat er geen geluidssignalen zijn is hij ideaal voor op school. Nu twee weken in gebruik en wij zijn er zeer blij mee.
m.
13/01/2021
niet in te stellen, daarbij erg onhandig om op te laden.
Leek een heel mooi concept, maar helaas

Reactie Urifoon: Helaas meldt u geen contact- en persoonsgegevens, waardoor wij niet direct contact met u op kunnen nemen. Graag helpen wij u met het opladen en instellen van het horloge, wat ons inziens eenvoudig uit te leggen is. Het horloge kan opgeladen worden via de USB poort in computer, laptop of eigen oplader. Bij het instellen kunnen wij u ook telefonisch helpen als u er met de gebruiksaanwijzing niet uit komt. Wij zijn bereikbaar op tel.nr. 0297-760001 van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur en helpen graag.
Nicole
12/10/2020
Horloge wordt gebruikt als plaswekker, trilt voldoende, kinderen in de klas hebben niet door als hij trilt. Mooi ontwerp. Hij werkt prima, lengte batterijduur is verbazingwekkend goed. Instelinstructie is duidelijk maar te lang van tekst om alarmen in te stellen , zelf een verkorte instructie schema geschreven om alarmen in te stellen. Wel zou een simpel insteltabelprogrammaatje alarmen op de pc gebruikersgemak en vriendelijkheid kunnen vergroten. Nu er voor gekozen (omdat niet elke dag gelijk is ivm training sport) de alarmen op het horloge niet elke dag te wijzigen, omdat dat te lastig is.
De extra opties worden niet gebruikt zoals de stappenteller bijvoorbeeld.
Esther de Ronde
16/09/2020
Mijn zoon gaat nu telkens als het alarm gaat naar 't toilet. Klasgenoten hebben niks door. Echt fijn.
Peter van Rijn
06/07/2020
Mooie kwaliteit, stevige trilfunctie.
Er zit nog een stappenteller en kalorienmeter op (op basis van welk gewicht/lengte is dit?), op zich leuk maar voor een kind zit ik dit niet als toegevoegde waarde.
Het bandje is eigenlijk te groot voor kinderen (zoon van 8 zit net tussen de eenerlaatste en laatste in, laat staan dat je kind 6 of 7 is...
Voor het instellen heb je wat geduld nodig. Voor je het weet springt de instelling weer terug naar het begin en kun je opnieuw beginnen, uiteindelijk staan nu alarm 2,3 en 5 bij ons op "on".
Bouwhuis
18/06/2020
Het instellen is eventjes zoeken, maar daarna werkt hij perfect.
Het is een duidelijke tril die niet te missen is. Mijn zoon gaat direct naar de wc zodra hij de horloge voelt trillen.
Ideaal!
Zijlstra, M
14/05/2020
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
14/05/2020
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
14/05/2020
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Els
30/04/2020
Wij hebben dit aangekocht om een tril-alarm te geven elk uur tussen 08 en 20u. Het tril-alarm werkt naar behoren en is beter dan verwacht.
Wij gebruiken dit bij onze 5jarige. De horloge is voor hem wel aan de ruime kant. We kregen een extra tip via mail om de horloge op een nog andere manier te bevestigen, hierdoor sluit het alsnog toch beter aan. Snelle levering.
Minpunt: doordat wij het slotje hebben moeten verplaatsen komt het regelmatig los, bij de normale plaats is dit erin geperst en is er meer ruimte om het goed te kunnen sluiten (we lossen dit op door een elastiekje erover heen de doen).
- Het heeft even geduurd om dit horloge in te stellen, misschien ook een filmpje voorzien over de U15. (wij vermoeden dat dit een beetje anders werkt dan de U7, dit filmpje kon niet worden toegepast bij ons)
Stephan uit Den Haag
06/04/2020
De urifoon werkt uiteindelijk wel, omdat het plassen meer beheerd wordt. Onze zoon is, na een week gebuiik, droger dan voorheen.

Er zijn wel enkele nadelen: het kliksysteem van het bandje is niet sterk (dopje laat snel los), op een ochtend begon het spontaan te trillen en zag je allemaal gekke tekens (na resetten was dit weer weg) en hij is vaak kwijt... door het trillen vinden we hem dan gelukkig weer.
Nathalie
17/03/2020
Superfijn horloge, werkt naar behoren. Trilt hard, zodat je kind het alarm niet kan negeren. Het bandje vind ik iets te soepel, een kind dat graag freubelt heeft hem zo af.
J Dijkstra
09/03/2020
Goed horloge, het instellen is in de handleiding niet erg duidelijk, maar wel te doen. Alleen belachelijk dat de plaswekker wel vergoed wordt, en de plashorloge niet.
Lianne
09/03/2020
Mijn zoontje van 5 gaat nu vaker naar de wc en het kost ons minder strijd. We merken dat hij droog is aan het einde van de dag. Als hij het horloge niet om heeft, is hij wel nat.

Het horloge gaat wel makkelijk af. We zijn 'm al een paar keer 'kwijt' geweest, dan had m'n zoon 'm ergens neergelegd... Gelukkig trilt hij vrij luid om de zoveel tijd! ;) Maar dat systeem zou nog iets vaster mogen van ons.

Verder zijn we heel tevreden!
Jayden Cornelissen
05/03/2020
Super horloge , werkt naar behoren. Laad super snel op. En gaat daarna lang mee.
Mijn zoontje draagt hem met veel plezier. De trilfunctie is handig. M.n dat alleen hij merkt wanneer het horloge afgaat, zodat niet iedereen in een omgeving zich ermee bemoeit.
Enigste nadeel is dat de lus van het bandje erg dun is, wat dan makkelijk scheurt. Maar ook dan is de horloge nog goed te dragen.