Reminder watch / Medication watch U15 blue camouflage with 15 alarms
22 reviews - Schrijf een review
in stock
Beautiful and useful watch for young and old. With up to 15 vibrating alarms per day, you won't forget important things any longer. Go to the bathroom in time and remember to take medication.

AVAILABLE FROM 30 APRIL 2018
€34,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

This modern reminder/medication watch is a useful tool to help children and adults remember to do something during the day. For children, this could be going to the bathroom in time. Does your child forget to go to the bathroom because it is completely focused on playing or a movie? This watch will remind your child to go to the bathroom in time. But you can preprogramm 15 alarm moments, so enough for all important timing issues during the day.

This watch is also convenient for adults who sometimes forget to take their medication on time. Forgetting it will become difficult with this watch, which is why it is also called a medication watch.

It allows up to 15 vibrating alarm moments to be set per day. On these pre-determined times, the watch will vibrate and remind the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safely. The vibrating alarm ensures that this happens discreetly.

The vibrating watch uses a rechargeable battery, which can be recharged effortlessly through a USB connection. The watch will be recharged within an hour and will then last for at least 5 days. The battery will drain faster if the vibrating alarm is used intensively.

The watch is modern and hip-looking and has a silicone strap. The strap does not contain plasticisers. The strap will fit practically any wrist size. But if an extra hole is necessary, it is easy enough to make. Is the watch meant for someone with an extremely small wrist? In that case, we recommend shortening the side with the holes a bit by cutting it. Then, make an extra hole for where the closure should go. That way, the watch will also fit an extremely small wrist.

Key features:

 • 15 vibrating alarms per day
 • The settings can easily be adjusted manually or via the computer, but won't easily be changed by children playing around with the buttons. As a result, the watch will remain reliable for the intended purpose.
 • In addition to telling the time and offering 15 alarms per day, this watch can tell the date, has a 24-hour pedometer, a calorie counter and a countdown function.
 • It is easily recharged, so no need to change batteries!
 • Includes Dutch manual
 • Waterproof

Fun detail: the watch is available in deepblue, purple, camouflage blue, camouflage red and black. The straps are also available separately, so that colours can be changed frequently and easily!

The watch comes with a 1-year warranty (valid for normal use and not including water damage) and is CE-certified.

Maaike
Placed on 28 September 2021 at 11:11
Doet wat het moet doen, zoontje is er erg blij mee en gaat trouw naar de wc als het alarm afgaat. Wel beetje ingewikkeld in te stellen maar met gebruiksaanwijzing kwam ik er uiteindelijk wel uit.
Heidi
Placed on 18 August 2021 at 09:33
Onze zoon van net 5 jaar heeft door een aangeboren blaas/nier probleem moeite met het voelen van plas aandrang. Sinds hij zijn horloge om heeft gaat hij elke keer als het horloge trilt. Heel fijn. Daarnaast is hij heel blij met zijn stoere horloge. Het is ons geheimpje dat het horloge hem een seintje geeft om te plassen.
Marjolein
Placed on 16 August 2021 at 12:45
Prima horloge, zoontje is er blij mee. Dat het horloge niet piept, vindt hij een voordeel. Zo krijgt de rest niet mee dat het horloge voor het plassen is.
Het bandje vind ik echter wel wat onhandiger vast zetten dan een 'normaal' bandje.
tessa oolderink
Placed on 14 July 2021 at 17:04
Bevalt super en ook nog eens een super stoer design. Ons meneertje is er blij mee.
Suzan van riet
Placed on 14 July 2021 at 13:17
Wij gebruiken hem voor ons zoontje van 4 die niet zindelijk is. Op zich een goed horloge maar toch met enkele nadelen. Ten eerste is het instellen wat lastig, maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt lukt het wel. Daarnaast is het bandje van niet al te beste kwaliteit. Er zaten er snel wat kleine scheurtjes in en de sluiting gaat snel los. Hij is al een paar keer af gevallen, en nu is hij hem vandaag dus echt kwijt geraakt. Nu twijfelen we enorm of we deze nogmaals bestellen of toch een andere zoeken aangezien hij het wel echt nodig heeft.
Daan Maessen
Placed on 28 June 2021 at 10:35
Op zich best tevreden. Het instellen van de alarmen viel ons nog mee. Anderen schijnen hier moeite mee te hebben maar bij ons stonden ze er zo in (5 stuks). Het horloge is wel aan de grote kant. We hebben er voor onze 6-jarige zoon een extra gaatje bij geprikt met een gatentang. Dat ging nog net. Het opladen gaat overigens niet helemaal soepel. Het lijkt alsof hij een los contact heeft ofzo want we moeten het heel vaak proberen voordat hij op gaat laden (maakt niet uit of we het via een computer of USB stekker doen).
Sabrina Hubert
Placed on 31 May 2021 at 11:06
Super! Wij gebruiken hem voor onze 8jarige gehandicapte zoon. Hij was met 2 dagen zindelijk door het gebruik van het horloge.
Het horloge kan ook goed tegen een stootje.
Antonis
Placed on 10 May 2021 at 20:22
Het horloge werd snel en netjes geleverd. Er zat een duidelijke handleiding bij waardoor het horloge snel gebruiksklaar was. Het instellen gaat gemakkelijk maar vraagt even oefening. Hierdoor is het voor onze zoon van 4 ook niet gemakkelijk om zelf per ongeluk instellingen te wijzigen. Het bandje zit goed, we zijn niet ongerust dat het horloge eruit valt.
Onze zoon vind hem super stoer. De trillingen zijn niet te missen en doordat er geen geluidssignalen zijn is hij ideaal voor op school. Nu twee weken in gebruik en wij zijn er zeer blij mee.
m.
Placed on 13 January 2021 at 08:57
niet in te stellen, daarbij erg onhandig om op te laden.
Leek een heel mooi concept, maar helaas

Reactie Urifoon: Helaas meldt u geen contact- en persoonsgegevens, waardoor wij niet direct contact met u op kunnen nemen. Graag helpen wij u met het opladen en instellen van het horloge, wat ons inziens eenvoudig uit te leggen is. Het horloge kan opgeladen worden via de USB poort in computer, laptop of eigen oplader. Bij het instellen kunnen wij u ook telefonisch helpen als u er met de gebruiksaanwijzing niet uit komt. Wij zijn bereikbaar op tel.nr. 0297-760001 van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur en helpen graag.
Nicole
Placed on 12 October 2020 at 15:13
Horloge wordt gebruikt als plaswekker, trilt voldoende, kinderen in de klas hebben niet door als hij trilt. Mooi ontwerp. Hij werkt prima, lengte batterijduur is verbazingwekkend goed. Instelinstructie is duidelijk maar te lang van tekst om alarmen in te stellen , zelf een verkorte instructie schema geschreven om alarmen in te stellen. Wel zou een simpel insteltabelprogrammaatje alarmen op de pc gebruikersgemak en vriendelijkheid kunnen vergroten. Nu er voor gekozen (omdat niet elke dag gelijk is ivm training sport) de alarmen op het horloge niet elke dag te wijzigen, omdat dat te lastig is.
De extra opties worden niet gebruikt zoals de stappenteller bijvoorbeeld.
Esther de Ronde
Placed on 16 September 2020 at 12:56
Mijn zoon gaat nu telkens als het alarm gaat naar 't toilet. Klasgenoten hebben niks door. Echt fijn.
Peter van Rijn
Placed on 06 July 2020 at 14:40
Mooie kwaliteit, stevige trilfunctie.
Er zit nog een stappenteller en kalorienmeter op (op basis van welk gewicht/lengte is dit?), op zich leuk maar voor een kind zit ik dit niet als toegevoegde waarde.
Het bandje is eigenlijk te groot voor kinderen (zoon van 8 zit net tussen de eenerlaatste en laatste in, laat staan dat je kind 6 of 7 is...
Voor het instellen heb je wat geduld nodig. Voor je het weet springt de instelling weer terug naar het begin en kun je opnieuw beginnen, uiteindelijk staan nu alarm 2,3 en 5 bij ons op "on".
Bouwhuis
Placed on 18 June 2020 at 09:03
Het instellen is eventjes zoeken, maar daarna werkt hij perfect.
Het is een duidelijke tril die niet te missen is. Mijn zoon gaat direct naar de wc zodra hij de horloge voelt trillen.
Ideaal!
Zijlstra, M
Placed on 14 May 2020 at 13:50
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
Placed on 14 May 2020 at 13:50
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Zijlstra, M
Placed on 14 May 2020 at 13:49
Tevreden over het gebruiksgemak, opladen en instellen en het uiterlijk. Minder tevreden over omvang, is al snel te ruim, en de sluiting laat relatief makkelijk los bij t buitenspelen. Wel een stoer ding, en dat telt ook :)
Els
Placed on 30 April 2020 at 20:52
Wij hebben dit aangekocht om een tril-alarm te geven elk uur tussen 08 en 20u. Het tril-alarm werkt naar behoren en is beter dan verwacht.
Wij gebruiken dit bij onze 5jarige. De horloge is voor hem wel aan de ruime kant. We kregen een extra tip via mail om de horloge op een nog andere manier te bevestigen, hierdoor sluit het alsnog toch beter aan. Snelle levering.
Minpunt: doordat wij het slotje hebben moeten verplaatsen komt het regelmatig los, bij de normale plaats is dit erin geperst en is er meer ruimte om het goed te kunnen sluiten (we lossen dit op door een elastiekje erover heen de doen).
- Het heeft even geduurd om dit horloge in te stellen, misschien ook een filmpje voorzien over de U15. (wij vermoeden dat dit een beetje anders werkt dan de U7, dit filmpje kon niet worden toegepast bij ons)
Stephan uit Den Haag
Placed on 06 April 2020 at 14:02
De urifoon werkt uiteindelijk wel, omdat het plassen meer beheerd wordt. Onze zoon is, na een week gebuiik, droger dan voorheen.

Er zijn wel enkele nadelen: het kliksysteem van het bandje is niet sterk (dopje laat snel los), op een ochtend begon het spontaan te trillen en zag je allemaal gekke tekens (na resetten was dit weer weg) en hij is vaak kwijt... door het trillen vinden we hem dan gelukkig weer.
Nathalie
Placed on 17 March 2020 at 23:24
Superfijn horloge, werkt naar behoren. Trilt hard, zodat je kind het alarm niet kan negeren. Het bandje vind ik iets te soepel, een kind dat graag freubelt heeft hem zo af.
J Dijkstra
Placed on 09 March 2020 at 18:12
Goed horloge, het instellen is in de handleiding niet erg duidelijk, maar wel te doen. Alleen belachelijk dat de plaswekker wel vergoed wordt, en de plashorloge niet.
Lianne
Placed on 09 March 2020 at 12:39
Mijn zoontje van 5 gaat nu vaker naar de wc en het kost ons minder strijd. We merken dat hij droog is aan het einde van de dag. Als hij het horloge niet om heeft, is hij wel nat.

Het horloge gaat wel makkelijk af. We zijn 'm al een paar keer 'kwijt' geweest, dan had m'n zoon 'm ergens neergelegd... Gelukkig trilt hij vrij luid om de zoveel tijd! ;) Maar dat systeem zou nog iets vaster mogen van ons.

Verder zijn we heel tevreden!
Jayden Cornelissen
Placed on 05 March 2020 at 11:52
Super horloge , werkt naar behoren. Laad super snel op. En gaat daarna lang mee.
Mijn zoontje draagt hem met veel plezier. De trilfunctie is handig. M.n dat alleen hij merkt wanneer het horloge afgaat, zodat niet iedereen in een omgeving zich ermee bemoeit.
Enigste nadeel is dat de lus van het bandje erg dun is, wat dan makkelijk scheurt. Maar ook dan is de horloge nog goed te dragen.
No specifications found