Reminder watch / Medication watch R16 pink with 16 alarms
24 reviews - Schrijf een review
in stock
Beautiful and useful watch for kids. With up to 16 vibrating or sound alarms per day, you won't forget important things any longer. Go to the bathroom in time and remember to take medication.

AVAILABLE FROM 30 APRIL 2018
€42,95 €39,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

This modern reminder/medication watch is a useful tool to help children remember to do something during the day. For them this could be going to the bathroom in time. Does your child forget to go to the bathroom because it is completely focused on playing or a movie? This watch will remind your child to go to the bathroom in time. But you can preprogramm 16 alarm moments, so enough for all important timing issues during the day.

It allows up to 16 alarm moments to be set per day. On these pre-determined times, the watch will vibrate or give a sound alarm and remind the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safely. The alarm ensures that this happens discreetly.

This watch uses a rechargeable battery, which can be recharged effortlessly through a USB connection. The watch will be recharged within an hour and will then last for at least 5 days. The battery will drain faster if the alarm is used intensively.

The watch is modern and hip-looking and has a silicone strap. The strap does not contain plasticisers. The strap will fit practically any wrist size. 

Key features:

 • 16 vibrating alarms per day
 • Vibration or sound
 • The settings can easily be adjusted manually, but won't easily be changed by children playing around with the button. As a result, the watch will remain reliable for the intended purpose.
 • In addition to telling the time and offering 16 alarms per day, this watch has a countdown function.
 • It is easily recharged, so no need to change batteries!
 • Includes English manual
 • Waterproof

Fun detail: the watch is available in blue, pink and black. The straps are also available separately, so that colours can be changed frequently and easily!

The watch comes with a 1-year warranty (valid for normal use and not including water damage) and is CE-certified.

Edward ter Heegde
Placed on 02 July 2021 at 17:26
Geweldig hoe dit motiveert om naar de wc te gaan zowel thuis als op school rent onze trotse dochter naar de wc als t horloge begint te trillen, ze houd alles droog sinds ze hem draagt en showt t horloge met trots aan iedereen, wel moet je hem elke 48 uur opladen want hij houdt t maar 2,5 dag vol de batterij wat ik erg kort vind. Maar de werking is super zeker een aanrader
JM
Placed on 24 June 2021 at 12:15
Het plashorloge hebben we gekocht voor onze dochter. Ze draagt hem graag. Het horloge past goed en blijft goed op z'n plek. Het losraken van het klokje gebeurd bij ons niet. De alarmen hebben wij ingesteld op elk uur, dan klinkt er een vrolijk muziekje en zijn er leuke lichtjes op het scherm te zien. Onze dochter gaat met minder moeite naar het toilet en is steeds vaker droog. We zijn er nog niet maar wel op de goede weg, mede dankzij dit plashorloge.
Donja
Placed on 08 June 2021 at 12:04
Ten einde raad hebben we dit horloge gekocht voor onze dochter. Wat een geweldig ding! Ze gaat zonder zeuren plassen en doet het helemaal zelf. Top!
Sylvia
Placed on 03 May 2021 at 15:48
Ideaal. Dit was de tweede die we kopen (als reserve). Dochter gebruikt het horloge nu bijna 4 maanden en al geruime tijd helemaal geen ongelukjes meer. Voordat we dit horloge hadden, was het vaak 5x per dag. Het horloge gaat iedere 2 uur af en zonder problemen gaat dochter dan naar het toilet. Grote paniek in huis toen ze hem een dag kwijt was, dus vandaar nu een reserve.
Danielle van der Sluijs
Placed on 20 April 2021 at 15:37
Ik ben erg tevreden over het horloge. Mijn dochter gaat nu regelmatig naar de wc zonder gemopper. Wij doen het bandje wat losser om, omdat als hij te strak zit het binnenwerk er makkelijker uitvalt.
Bibi de Bock
Placed on 16 April 2021 at 11:46
Het horloge doet wat het hoort te doen en het werkt! Alleen het horloge zelf zit los in het bandje waardoor het er makkelijk uit kan vallen.
Sylvia
Placed on 17 February 2021 at 10:24
Dochter is heel blij met het horloge en de kleur roze. Het zit zo lekker dat ze hem s avonds vaak vergeet af te doen. Strijd wanneer ze naar de wc moet is over, als het horloge gaat, gaat ze zonder probleem. Ongelukjes zijn met 66% afgenomen nu het horloge elke 2 uur af gaat. We zijn er nog niet, maar met het horloge zijn we een grote stap verder.
An
Placed on 01 January 2021 at 19:13
Doet voortreffelijk zijn werk. Amper nog ongelukjes.!
Vivian
Placed on 23 December 2020 at 11:23
Ziet er leuk uit, qua vorm , kleur en lichtjes.
Door het zachte materiaal gaat het binnenwerk er wel makkelijker uit wanneer ze ergens tegen aan komt. Ze is er heel blij mee. Gaat nu zelfstandig naar de wc, zonder klagen. En tot nu toe geen ongelukjes meer!!
Martine
Placed on 22 December 2020 at 13:00
Blij met dit horloge! Dochter zat vaak te diep in spel waardoor ze vergat naar de wc te gaan. Dagelijks nat, sinds gebruik horloge (nu 1,5 week) niet meer. Ze vindt het mooi en reageert direct als het horloge gaat. Enige nadeel is dat het kastje gemakkelijk uit het bandje kan waardoor kans bestaat deze te verliezen.
Meerte
Placed on 12 December 2020 at 18:46
Het plashorloge werkt goed.
Mijn dochter (4) gaat nu wel naar de wc.
Een groot nadeel van dit plashorloge is dat hij steeds uit het bandje valt.
Het bandje is al na drie maanden kapot gegaan.
Toevallig hadden we net een nieuw bandje in een andere kleur besteld.
Maar helaas valt het horloge ook steeds uit het nieuwe bandje.
Anoniem
Placed on 24 November 2020 at 10:55
Dochter van 4 jaar vindt de horloge mooi en gaat netjes naar het toilet als hij begint te trillen. De ongelukjes zijn hierdoor zeer sterk afgenomen. Enige nadeel is dat het klokje niet altijd goed vast blijft zitten, dus ze moet er op letten dat ze deze niet verliest. Verder zeer tevreden met deze aankoop.
Agnes
Placed on 12 October 2020 at 19:31
Als eenmaal door hebt hoe het werkt, is het echt een fijn horloge voor je kind!
Wendy
Placed on 28 September 2020 at 16:01
Nu anderhalve week dit horloge om en onze dochter (4) heeft niet meer in haar broek geplast.
Ze vind het horloge heel stoer en vind de lichtjes die afgaan met de timer heel leuk.
B.E.W. van de Bilt-van Ojik
Placed on 13 September 2020 at 19:53
Mooi horloge, Instellen gaat goed. Alleen bij onze dochter gaat het horloge stuk steeds (half) eruit. Ook blijft het einde van het bandje niet in het daarvoor bestemde beveiliging zitten.
Sanne Berger
Placed on 12 September 2020 at 09:04
Mooie vormgeving en doet wat het moet doen. Het klokje kan je los halen om op te laden, maar wordt door het kind dan ook vaak eruit gehaald of gaat los zitten. Wellicht zou ik liever voor een vast horloge gekozen hebben. De disco kleuren en het trillen werkt fantastisch.
Eva
Placed on 16 August 2020 at 17:17
Een mooi en fijn horloge.
Hij is gemakkelijk in te stellen en mijn dochter vind de knipperende lampjes met verschillende regenboog kleuren prachtig!
Marlise
Placed on 05 August 2020 at 13:52
Instellen is even lastig, omdat hij snel uitgaat, maar als je het weet lukt het goed. Helaas gaat het uurwerk snel uit de silecone horlogeband. Dat vinden we wat minder
Wieneke
Placed on 17 July 2020 at 14:23
Het horloge is zelf is prima, fijn dat het zo'n duidelijk alarm heeft en is leuk om te dragen. Groot nadeel vind ik dat het klokje los schiet uit het bandje, kans op verliezen is groot.
Mayra Kersch
Placed on 03 July 2020 at 13:38
super service! Goed werkend horloge. Dochter is hier heel erg mee geholpen
Bojoura knigge
Placed on 16 June 2020 at 20:18
Halverwege de dag, pas in de middag, wil m’n dochter de horloge af omdat ie dan niet meer lekker zit. Maar ze blijft wel droog en gaat keurig naar de wc als de horloge zegt dat het tijd is. Ook als ze hem niet om heeft, dan horen we hem wel trillen
Eva
Placed on 12 June 2020 at 11:27
Ik vind het idee van het horloge heel goed. Genoeg alarm momenten en het alarm gaat ook wel een tijdje af, dus je mist het niet.
Het laden gaat lastig, of dit een soort defect is of dat dit normaal is weet ik niet.
Al met al plast onze dochter minder in haar broek. Ik zou het horloge aanraden.
Leontine
Placed on 27 May 2020 at 10:10
Het horloge werkt super voor mijn dochter van vier jaar. Ze stelde het plassen vaak uit waardoor ze vaak ongelukjes had. Sinds ze het plas horloge heeft, heeft ze geen ongelukjes meer gehad, daar zijn we heel blij mee, helemaal nu ze nu naar basisschool gaat. Ze vind het horloge zelf ook erg leuk, en loopt er trots mee rond. Het horloge is gemakkelijk in te stellen, en de band past erg goed.
Wouter Goudswaard
Placed on 25 May 2020 at 13:40
mooi horloge, werkt goed. polsbandje is alleen te ruim voor een kind (ons kind) wat het gevolg heeft dat het klokje uit het bandje schiet.
No specifications found