Reminder watch / Medication watch R16 blue with 16 alarms
19 reviews - Schrijf een review
in stock
Beautiful and useful watch for kids. With up to 16 vibrating or sound alarms per day, you won't forget important things any longer. Go to the bathroom in time and remember to take medication.

AVAILABLE FROM 30 APRIL 2018
€42,95 €39,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

This modern reminder/medication watch is a useful tool to help children remember to do something during the day. For them this could be going to the bathroom in time. Does your child forget to go to the bathroom because it is completely focused on playing or a movie? This watch will remind your child to go to the bathroom in time. But you can preprogramm 16 alarm moments, so enough for all important timing issues during the day.

It allows up to 16 alarm moments to be set per day. On these pre-determined times, the watch will vibrate or give a sound alarm and remind the user to do something. This offers the desired help to get through the day dry and/or safely. The alarm ensures that this happens discreetly.

This watch uses a rechargeable battery, which can be recharged effortlessly through a USB connection. The watch will be recharged within an hour and will then last for at least 5 days. The battery will drain faster if the alarm is used intensively.

The watch is modern and hip-looking and has a silicone strap. The strap does not contain plasticisers. The strap will fit practically any wrist size. 

Key features:

 • 16 vibrating alarms per day
 • Vibration or sound
 • The settings can easily be adjusted manually, but won't easily be changed by children playing around with the button. As a result, the watch will remain reliable for the intended purpose.
 • In addition to telling the time and offering 16 alarms per day, this watch has a countdown function.
 • It is easily recharged, so no need to change batteries!
 • Includes English manual
 • Waterproof

Fun detail: the watch is available in blue, pink and black. The straps are also available separately, so that colours can be changed frequently and easily!

The watch comes with a 1-year warranty (valid for normal use and not including water damage) and is CE-certified.

Marlies De Zeeuw
Placed on 07 July 2021 at 14:47
Mijn zoon gaat nu naar de wc als alarm trilt en dat scheelt heel veel discussie/strijd tussen ons. Erg blij mee. Is win win voor iedereen. Echt een aanrader
Suzanne
Placed on 01 June 2021 at 23:05
Wij waren erg tevreden met het horloge. Ziet er mooi en stoer uit. Timer was makkelijk in te stellen en het hielp onze zoon echt om optijd naar de wc te gaan.
Accu duur ook prima 1x in de week opladen.
Helaas zit het klokje vrij los in het bandje zodat mijn zoontje hem na 2 maanden al is kwijtgeraakt. Zonde van die 40 euro. Ga toch opzoek naar een andere.
Imke
Placed on 01 June 2021 at 09:32
Werkte vanaf dag 1 super goed voor mijn zoon van 4 jaar. Hij ging nooit uit zichzelf naar de wc maar dankzij horloge geen (bijna) natte broeken meer! Tip, lijm horloge vast aan bandje met secondelijm. Dan blijft hij goed zitten!!
Eelko
Placed on 06 May 2021 at 11:47
Positief. Goede en snelle levering. Eenvoudig in te stellen. Naast alarmen heeft het ook een Countdown timer (van 1,2 of 3 uur), dat werkt in ons geval nog makkelijker.
Evelyne
Placed on 09 April 2021 at 15:05
Het alarm werkt perfect maar de horloge komt steeds los uit het hoesje waardoor mijn zoontje hem al een aantal keer kwijt was.

Reactie Urifoon: Het siliconenbandje is flexibel, aangezien het binnenwerkje van het horloge eruit gehaald wordt om op te laden. De pasvorm rond de pols is hierbij belangrijk, het bandje mag niet te hard/strak aangetrokken worden of teveel onder druk komen te staan. Wij hebben meerdere horloges in diverse modellen, zodat er voor iedereen een passend horloge is. De optie 'knip, plak & pas' bij de R16 en U15 horloges helpt hierbij. Wij nemen even contact met u op om eventueel te ruilen voor een ander horloge dat beter bij uw zoon past.
Jolanda Kloek
Placed on 30 March 2021 at 11:49
Het is een heel fijn en prima horloge voor mijn zoon van 4!
Alarmen werken prima en hij vindt het ook erg interessant.
Enig puntje van kritiek is dat als het horloge om zit,het uurwerk zo uit het bandje kan wippen met bijv.een vest of jas aandoen. Dat is even goed in de gaten houden.
André Kappers
Placed on 25 March 2021 at 11:06
Werkt goed.
Alleen bandje is na een maand geknapt

Reactie Urifoon: wij hebben al contact met u gehad en een nieuw bandje onder garantie toegezonden. Veel draagplezier van het horloge gewenst!
Koen van Schalen
Placed on 08 February 2021 at 14:23
Prima, product. Ondanks dat er maar 1 knop op zit, prima in te stellen. Flitsend stijlvol horloge. Enige nadeel is dat het bandje wat aan de slappe kant is, zodat het horloge aan een kant uit het bandje kan schieten.

Reactie Urifoon: Dank voor uw review. Een goede pasvorm is belangrijk bij een kinderhorloge. Als deze goed past om de pols en er niet teveel druk staat op het siliconenbandje of aan getrokken wordt kan het binnenwerkje er in principe niet uitvallen. Anders kan een mogelijke oplossing zijn het vastlijmen van het binnenwerk, maar er kan ook gekozen worden om te ruilen voor een ander model wat beter past bij de polsomvang. Wij hebben horloges in diverse modellen & maten en ruilen voor een ander model is zeker mogelijk in overleg.
VD spek
Placed on 14 January 2021 at 09:59
Het horloge is erg fijn en makkelijk.
Maar het horloge valt vaak uit het bandje. Dat is heel vervelend
Hanneke
Placed on 06 January 2021 at 21:18
Het plashorloge werkt echt super voor onze zoon van 6. Hierdoor vergeet hij niet naar de wc te gaan. Het instellen kost even tijd maar daarna hoef je er niet meer naar te kijken. En wij laden hem maar eens in de 7 dagen op. Ideaal dus. Enige minpuntje vind ik dat het gespje heel snel scheurde. Verder een top horloge
Jeroen Alberts
Placed on 04 January 2021 at 20:18
Het horloge werkt goed en is makkelijk te bedienen. Het schermgedeelte valt alleen wel héél makkelijk uit de horlogeband. Kwestie van tijd voordat deze tijdens het buitenspelen een keer kwijt raakt ben ik bang!

Reactie Urifoon: Een optie is het vastlijmen van het binnenwerk aan een zijde. Is de pasvorm van het horloge toch niet fijn, waardoor er teveel druk op het bandje komt te staan en het binnenwerkje eruit valt of het bandje stuk gaat, dan kunt u het ook omruilen voor een ander model.
Werkt goed maar matige kwaliteit bandje.
Placed on 12 November 2020 at 06:50
Het eerste horloge was stuk en ging niet aan, maar door de goede service binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen.
De tweede werkt prima. Instellen van de tijden is even een werkje, maar daardoor kan onze zoon het niet zelf wijzigen dus vind ik het geen probleem. Hij gaat nu elke keer zonder gemopper maar de wc als het horloge af gaat. Dus het horloge doet zijn werk prima!
Het bandje is alleen van matige kwaliteit. Het klokje kan er best makkelijk uit vallen en na een week vertoond het al kleine scheurtjes in de dunste delen van het kunststof.
Jojanneke Struijs
Placed on 30 October 2020 at 15:11
Wij zijn heel tevreden over de werking van het horloge. Wij hebben hem zo ingesteld dat onze zoon iedere 90 minuten naar de wc gaat en dat werkt ontzettend goed voor hem. Voor het gebruik van het horloge plaste hij meerdere keren per dag (Soms 4/5 X) in zijn broek. Sinds het horloge is hij droog. Hij gebruikt hem nu twee weken en vanaf dag 1 werkt het!
M. Terpstra
Placed on 15 September 2020 at 16:23
M’n zoon vindt hem erg leuk en het horloge is goed in te stellen. Alleen het klokje zit los in het bandje en valt er snel uit. We zijn hem al twee keer bijna kwijt geweest, dus dat valt ons tegen voor deze prijs.
Joep driessen
Placed on 21 August 2020 at 18:04
Leuk horloge, pieptoon is niet te hard maar duidelijk genoeg, makkelijk in te stellen (zou echter makkelijker kunnen/zijn als je het via een pc of app kunt aanpassen). Min punt is dat het klokje makkelijk uit het bandje kan vallen, misschien alleen als je het op smalle armpjes gebruikt, weet niet of het ook gebeurt bij bredere armpjes.
Peter
Placed on 07 August 2020 at 22:15
Horloge is makkelijk in te stellen. Leuk design.
Als hij af gaat leuk kleurenpatroon. Ik zou alleen graag zien dat 1 zijde van het horloge vast zat aan aan het bandje. Dat je alleen even de zijde waar usb opstaat los haalt bij het opladen.
Als je het horloge wil opladen dan
Sarah
Placed on 17 July 2020 at 21:02
Horloge valt snel uit het bandje tijdens het spelen. Daardoor leert onze zoon iets minder zelfstandig er mee omgaan omdat de horloge vaak bij ons ligt.
Edwina
Placed on 25 June 2020 at 15:03
Zoon van 5 vergeet naar het toilet te gaan of stelt uit omdat hij zo in zijn spel zit. Geen natte broek meer sinds we dit horloge gebruiken. Handig is gebruik, sluit mooi aan en kind is trots op zijn ‘discohorloge’.
Zou hem zeker aanbevelen!
Shakila
Placed on 10 June 2020 at 14:39
Het horloge werkt zelf goed, alleen zijn we erg veel tijd kwijt aan het instellen van al die gezette tijden.
Dit kost nogal wat tijd, die je s'morgens niet hebt voordat onze zoon naar school moet.
Gedurende de dag laat het binnenwerk los van het bandje.
Om schade te voorkomen, en het kwijt zijn van het horloge besluit mijn zoon het in zijn tas te stoppen.
Hierdoor kan hij niet optimaal gebruik maken van het horloge.
Dit vinden wij heel erg zonde en wij vragen ons dan ook af of dit bij de andere horloges ookhet geval is.
No specifications found