Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
18 reviews - Schrijf een review
in stock
This set can only be rent within The Netherlands!
€32,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf
Linda
Placed on 30 September 2021 at 20:48
Heel erg tevreden! Had de bestelling snel in huis, makkelijk in gebruik, goede begeleidende informatie en nieuwsbrieven. Leuke motiverende scorekaart voor het kind.
We gebruiken de plastrainingsset nu nog geen 2 weken en gisteren is onze dochter voor het eerst zelf wakker geworden (zonder alarm) om te gaan plassen. Super dus, ook al zijn we er nog niet. Ze is nu 7 jaar, maar had hier eerder van moeten weten om te starten.
Britt
Placed on 18 May 2021 at 22:22
De contessa plaswekker werkt erg goed, makkelijk te gebruiken. Op verschillende geluidssterkte in te stellen. Onze dochter was na 1 week zindelijk snachts.
Hanneke Van der heijden
Placed on 07 April 2021 at 10:45
Mijn dochter heeft 3 dagen met de plaswekker geslapen en is 2-3x per nacht wakker geworden van de wekker. Nu al 3 nachten helemaal niet geplast. Een wonder! En de service van Urifoon met de begeleiding is helemaal TOP!
Bas
Placed on 02 July 2020 at 13:32
De verzending en ontvangst liet even op zich wachten; zal ongetwijfeld door de corona-situatie komen.
De verzending was compleet en correct gelukkig.

Vol goede moed alles na ontvangst geïnstalleerd natuurlijk. Heel fijn dat van de contessa het volume kan worden geregeld, want anders waren ze in het dorp verderop ook wakker geworden.
Onze dochter vond het in het begin wel erg spannend; ineens midden in de nacht zo'n alarm. Dit resulteerde dus in vechten tegen de slaap en elke 10 minuten 3 druppels plas op de wc eruit persen om er maar voor te zorgen dat die wekker niet afgaat. Met wat online plastraining hebben we gelukkig ietwat weten te kenteren.

De eerste week is heftig; 4 / 5 keer per nacht gaat dat ding af in ons geval; dat baart direct zorgen of er niet wat meer aan de hand is. Echter hebben we even een week aangekeken. Aan het einde van de eerste week, kon de eerste dolfijn geplakt worden!! Toevalstreffer? Nee, want nu zitten midden in de tweede week en plakken we alleen maar octopussen en dolfijnen! Dus het lijkt erop dat het kwartje aan het vallen is.

De zender heeft soms storing; dan reageert ie niet. Soms is de oplossing om de wekker even opnieuw uit/in het stopcontact te doen, soms moet de batterij even eruit/erin. Als ie eenmaal werkt (dus na de test) heeft ie ons nog niet in de steek gelaten.

Het enige wat mij bij de huurversie niet helemaal duidelijk was, is dat je daar dus ook gewoon een set scorekaart + stickers bij krijgt; die heb ik nu additioneel erbij gekocht en waarschijnlijk niet meer nodig... maar dan sluizen we ze wel door naar iemand die het goed kan gebruiken.

We zijn er nog lang niet, maar het ziet er dus hoopvol uit!
Jitske de Haan
Placed on 22 June 2020 at 11:47
Het is een fijn en makkelijk apparaat; ook voor kinderen. Het is nog wel lastig voor het kind om de clip van het broekje af te halen. Het is jammer dat het geluidsniveau niet kan worden ingesteld. Het is erg hard (hoewel ik ook snap dat het niet te zacht moet zijn, anders wordt het kind niet wakker).
Anita
Placed on 27 May 2020 at 20:21
De Contessa is makkelijk in gebruik en heeft al op zeer korte termijn goede resultaten geleverd hier thuis. Erg blij dat we deze stap hebben gezet!
Yolanda van Driel
Placed on 11 May 2020 at 16:25
wij zijn heel tevreden met het apparaat, er wordt duidelijk uitgelegd hoe je het moet gebruiken. ook is heel makkelijk in gebruik. huren ipv kopen is heel fijn, kan financieel toch schelen. ook worden we fantastisch begeleid door Urifoon. mijn complimenten all around :-)
Sandra
Placed on 23 April 2020 at 11:24
Echt een geweldige oplossing! Allebei mijn dochters in 1 week droog. Alles snel en volledig geregeld, heel fijn! Apparaat eenvoudig te bedienen voor kinderen.
Sjoukje
Placed on 13 April 2020 at 17:20
Het is een heftige periode, de eerste weken dat de plaswekker wordt gebruikt. Maar na een week zagen wij al de eerste vooruitgang! Het enige minpuntje is dat je voordat je de wekker uit kunt zetten eerst de zender van de onderbroek moet halen. Dit wil in de nacht wel eens wat frustrerend zijn. Voor de rest zijn wij zeer tevreden, ook met de motiverende mailing.
Van Bezooijen
Placed on 29 March 2020 at 10:59
Makkelijk apparaat, werkte 1 keer niet omdat de batterij niet goed zat. Heel vreemd want we hadden hem er niet uitgehaald.
Gaan nu de 3e week in maar zien weinig tot geen vooruitgang, zoon wordt er wel wakker van maar zet hem regelmatig uit en kruipt dan weer in bed. We gaan er wel mee verder maar vrezen dat dit niet de oplossing is.
Els
Placed on 27 February 2020 at 09:23
Fijne wekker. Hij is na 3 weken al helemaal droog 's nachts. Kleine nadeel overdag moet de stekker eruit, want staat anders de hele dag te piepen.
Patricia Moonen
Placed on 24 January 2020 at 01:57
Zéker 5 sterren!
Snelle, professionele en zeer klantvriendelijke reacties. Bij een defect direct een nieuwe sensor toegestuurd gekregen. Wekker zelf lijkt ook te werken. Al met al, nu al heel tevreden.
Kevin van Veldhuizen
Placed on 23 January 2020 at 12:40
Werkt super
Verweij
Placed on 17 January 2020 at 15:28
Vorig jaar heeft onze zoon van toen 6 jaar de plaswekker gebruikt. We hadden toen niet gedacht en kunnen hopen dat het zo goed zou werken! De eerste nacht was het voor hem en ons een uitdaging omdat hij meerdere keren per nacht helemaal nat was (en we dus zo door de 3 broekjes heen waren). De tweede nacht toen besloten om na twee natte broeken gewoon een luier om te doen. Zover is het nooit gekomen, want toen ging het, op een paar ongelukjes na, prima en was hij er zo vanaf! We hebben de wekker tot 5 weken na de start gehouden (omdat we zeker wilden weten dat het goed zou blijven gaan) en toen teruggestuurd, nadat het weken goed was gegaan. Super apparaat! Bij onze zoon van 4 gaan we het nu ook proberen, omdat we achteraf wensten dat we dat veel eerder hadden gedaan bij onze oudste.
Vanessa
Placed on 31 December 2019 at 13:38
Na 1,5 jaar gedoe met bedplassen, eindelijk iets gevonden dat werkt. Eenvoudig in gebruik en onze zoon is enthousiast door de scorekaart. Hij blij en wij blij!
Gonny
Placed on 23 October 2019 at 12:50
Prima apparaat. Soms is het broekje toch best wel wat voordat het apparaat afgaat. Verder helemaal top
Francisca
Placed on 04 October 2019 at 02:07
Geluid is luid, maar helaas nog steeds niet altijd luid genoeg.
De nieuwe broekjes heb ik gewassen,nooit in de droger gedaan, maar de laatste tijd gaat er vaak er
elke keer een alarm af terwijl ze net inbed ligt.
Waardoor we dan dus maar een gewone onderbroek gaan pakken.
En ik wil zo graag dat het werkt!

Reactie Urifoon: Belt u even met de gratis helpdesk. Wij hebben tips om uw kind goed wakker te laten worden van de wekker. Tevens kunnen we de oorzaak van het vals alarm achterhalen en een oplossing bieden.
Maritha Brand
Placed on 05 September 2019 at 13:50
Wij zijn er super blij mee.. de eerste dagen even doorbijten, maar het resultaat is elke dag leuker
No specifications found
Heeft u al sensorbroekjes?
Voor het gebruik van de plaswekker heeft u ook sensorbroeken nodig (wij adviseren minimaal 2 stuks). Indien deze nog niet in uw mandje zitten, vergeet deze straks dan niet mee te bestellen. Als u al sensorbroeken bezit, kunt u doorgaan naar de kassa.