Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
12 reviews - Schrijf een review
in stock
This set can only be rent within The Netherlands!
€32,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf
Anita
Placed on 27 May 2020 at 20:21
De Contessa is makkelijk in gebruik en heeft al op zeer korte termijn goede resultaten geleverd hier thuis. Erg blij dat we deze stap hebben gezet!
Yolanda van Driel
Placed on 11 May 2020 at 16:25
wij zijn heel tevreden met het apparaat, er wordt duidelijk uitgelegd hoe je het moet gebruiken. ook is heel makkelijk in gebruik. huren ipv kopen is heel fijn, kan financieel toch schelen. ook worden we fantastisch begeleid door Urifoon. mijn complimenten all around :-)
Sandra
Placed on 23 April 2020 at 11:24
Echt een geweldige oplossing! Allebei mijn dochters in 1 week droog. Alles snel en volledig geregeld, heel fijn! Apparaat eenvoudig te bedienen voor kinderen.
Sjoukje
Placed on 13 April 2020 at 17:20
Het is een heftige periode, de eerste weken dat de plaswekker wordt gebruikt. Maar na een week zagen wij al de eerste vooruitgang! Het enige minpuntje is dat je voordat je de wekker uit kunt zetten eerst de zender van de onderbroek moet halen. Dit wil in de nacht wel eens wat frustrerend zijn. Voor de rest zijn wij zeer tevreden, ook met de motiverende mailing.
Els
Placed on 27 February 2020 at 09:23
Fijne wekker. Hij is na 3 weken al helemaal droog 's nachts. Kleine nadeel overdag moet de stekker eruit, want staat anders de hele dag te piepen.
Patricia Moonen
Placed on 24 January 2020 at 01:57
Zéker 5 sterren!
Snelle, professionele en zeer klantvriendelijke reacties. Bij een defect direct een nieuwe sensor toegestuurd gekregen. Wekker zelf lijkt ook te werken. Al met al, nu al heel tevreden.
Kevin van Veldhuizen
Placed on 23 January 2020 at 12:40
Werkt super
Verweij
Placed on 17 January 2020 at 15:28
Vorig jaar heeft onze zoon van toen 6 jaar de plaswekker gebruikt. We hadden toen niet gedacht en kunnen hopen dat het zo goed zou werken! De eerste nacht was het voor hem en ons een uitdaging omdat hij meerdere keren per nacht helemaal nat was (en we dus zo door de 3 broekjes heen waren). De tweede nacht toen besloten om na twee natte broeken gewoon een luier om te doen. Zover is het nooit gekomen, want toen ging het, op een paar ongelukjes na, prima en was hij er zo vanaf! We hebben de wekker tot 5 weken na de start gehouden (omdat we zeker wilden weten dat het goed zou blijven gaan) en toen teruggestuurd, nadat het weken goed was gegaan. Super apparaat! Bij onze zoon van 4 gaan we het nu ook proberen, omdat we achteraf wensten dat we dat veel eerder hadden gedaan bij onze oudste.
Vanessa
Placed on 31 December 2019 at 13:38
Na 1,5 jaar gedoe met bedplassen, eindelijk iets gevonden dat werkt. Eenvoudig in gebruik en onze zoon is enthousiast door de scorekaart. Hij blij en wij blij!
Gonny
Placed on 23 October 2019 at 12:50
Prima apparaat. Soms is het broekje toch best wel wat voordat het apparaat afgaat. Verder helemaal top
Francisca
Placed on 04 October 2019 at 02:07
Geluid is luid, maar helaas nog steeds niet altijd luid genoeg.
De nieuwe broekjes heb ik gewassen,nooit in de droger gedaan, maar de laatste tijd gaat er vaak er
elke keer een alarm af terwijl ze net inbed ligt.
Waardoor we dan dus maar een gewone onderbroek gaan pakken.
En ik wil zo graag dat het werkt!

Reactie Urifoon: Belt u even met de gratis helpdesk. Wij hebben tips om uw kind goed wakker te laten worden van de wekker. Tevens kunnen we de oorzaak van het vals alarm achterhalen en een oplossing bieden.
Maritha Brand
Placed on 05 September 2019 at 13:50
Wij zijn er super blij mee.. de eerste dagen even doorbijten, maar het resultaat is elke dag leuker
No specifications found
Heeft u al sensorbroekjes?
Voor het gebruik van de plaswekker heeft u ook sensorbroeken nodig (wij adviseren minimaal 2 stuks). Indien deze nog niet in uw mandje zitten, vergeet deze straks dan niet mee te bestellen. Als u al sensorbroeken bezit, kunt u doorgaan naar de kassa.