Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
Contessa alarm RENT (price for first 4 weeks)
22 reviews - Add your review

alarm RENT (price for first 4 weeks)

6790
In stock
  • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • deskundig advies via onze helpdesk
  • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954
Mari
19/05/2023
Betaalbare plaswekker, ideaal dat je hem kunt huren.
Pakket wordt snel opgestuurd, duidelijke instructies hoe de wekker te gebruiken met daarbij een leuke motiverende uitleg voor kinderen, stickers, beloningsvel, een drinkfles en een ballon.
Wij zijn nu bijna twee weken bezig met het gebruik van de plaswekker voor onze zoon en het gaat heel goed.
Eefje Van Gaal
13/03/2023
Uitstekend product, alles netjes geleverd. Fijn ook de mail met tips.
Iris
14/10/2022
We zijn nog vollop bezig, maar het werkt tot nu toe heel goed.
Pluspunten: de optie voor het trilelement; sensor klikt makkelijk op en af; de glow-in-the-dark-sticker om de knop te vinden
Minpunten: er zit geen 'fysieke' (zichtbare) knop op; volume kan alleen met schroevendraaier ingesteld worden
Reactie verkoper: Het zachter zetten van het geluid is bewust moeilijk gemaakt, omdat er natuurlijk altijd slimme kinderen zijn die dat zelf even doen en vervolgens niet wakker worden van de wekker. U kunt de wekker gemakkelijk uitzetten door uw volle hand op de wekker te leggen.
Bregje Rijksen
12/11/2021
Snelle levering. Apparaat werkt goed, snel en zeer gevoelig. Geluid hard genoeg om wakker te worden, andere zoon slaapt gewoon door en slaapt op de kamer naast de wekker. Service en Snelle levering erg prettig. Tips en ondersteuning via mail is ook heel fijn.
Linda
30/09/2021
Heel erg tevreden! Had de bestelling snel in huis, makkelijk in gebruik, goede begeleidende informatie en nieuwsbrieven. Leuke motiverende scorekaart voor het kind.
We gebruiken de plastrainingsset nu nog geen 2 weken en gisteren is onze dochter voor het eerst zelf wakker geworden (zonder alarm) om te gaan plassen. Super dus, ook al zijn we er nog niet. Ze is nu 7 jaar, maar had hier eerder van moeten weten om te starten.
Britt
18/05/2021
De contessa plaswekker werkt erg goed, makkelijk te gebruiken. Op verschillende geluidssterkte in te stellen. Onze dochter was na 1 week zindelijk snachts.
Hanneke Van der heijden
07/04/2021
Mijn dochter heeft 3 dagen met de plaswekker geslapen en is 2-3x per nacht wakker geworden van de wekker. Nu al 3 nachten helemaal niet geplast. Een wonder! En de service van Urifoon met de begeleiding is helemaal TOP!
Bas
02/07/2020
De verzending en ontvangst liet even op zich wachten; zal ongetwijfeld door de corona-situatie komen.
De verzending was compleet en correct gelukkig.

Vol goede moed alles na ontvangst geïnstalleerd natuurlijk. Heel fijn dat van de contessa het volume kan worden geregeld, want anders waren ze in het dorp verderop ook wakker geworden.
Onze dochter vond het in het begin wel erg spannend; ineens midden in de nacht zo'n alarm. Dit resulteerde dus in vechten tegen de slaap en elke 10 minuten 3 druppels plas op de wc eruit persen om er maar voor te zorgen dat die wekker niet afgaat. Met wat online plastraining hebben we gelukkig ietwat weten te kenteren.

De eerste week is heftig; 4 / 5 keer per nacht gaat dat ding af in ons geval; dat baart direct zorgen of er niet wat meer aan de hand is. Echter hebben we even een week aangekeken. Aan het einde van de eerste week, kon de eerste dolfijn geplakt worden!! Toevalstreffer? Nee, want nu zitten midden in de tweede week en plakken we alleen maar octopussen en dolfijnen! Dus het lijkt erop dat het kwartje aan het vallen is.

De zender heeft soms storing; dan reageert ie niet. Soms is de oplossing om de wekker even opnieuw uit/in het stopcontact te doen, soms moet de batterij even eruit/erin. Als ie eenmaal werkt (dus na de test) heeft ie ons nog niet in de steek gelaten.

Het enige wat mij bij de huurversie niet helemaal duidelijk was, is dat je daar dus ook gewoon een set scorekaart + stickers bij krijgt; die heb ik nu additioneel erbij gekocht en waarschijnlijk niet meer nodig... maar dan sluizen we ze wel door naar iemand die het goed kan gebruiken.

We zijn er nog lang niet, maar het ziet er dus hoopvol uit!
Jitske de Haan
22/06/2020
Het is een fijn en makkelijk apparaat; ook voor kinderen. Het is nog wel lastig voor het kind om de clip van het broekje af te halen. Het is jammer dat het geluidsniveau niet kan worden ingesteld. Het is erg hard (hoewel ik ook snap dat het niet te zacht moet zijn, anders wordt het kind niet wakker).
Anita
27/05/2020
De Contessa is makkelijk in gebruik en heeft al op zeer korte termijn goede resultaten geleverd hier thuis. Erg blij dat we deze stap hebben gezet!
Yolanda van Driel
11/05/2020
wij zijn heel tevreden met het apparaat, er wordt duidelijk uitgelegd hoe je het moet gebruiken. ook is heel makkelijk in gebruik. huren ipv kopen is heel fijn, kan financieel toch schelen. ook worden we fantastisch begeleid door Urifoon. mijn complimenten all around :-)
Sandra
23/04/2020
Echt een geweldige oplossing! Allebei mijn dochters in 1 week droog. Alles snel en volledig geregeld, heel fijn! Apparaat eenvoudig te bedienen voor kinderen.
Sjoukje
13/04/2020
Het is een heftige periode, de eerste weken dat de plaswekker wordt gebruikt. Maar na een week zagen wij al de eerste vooruitgang! Het enige minpuntje is dat je voordat je de wekker uit kunt zetten eerst de zender van de onderbroek moet halen. Dit wil in de nacht wel eens wat frustrerend zijn. Voor de rest zijn wij zeer tevreden, ook met de motiverende mailing.
Van Bezooijen
29/03/2020
Makkelijk apparaat, werkte 1 keer niet omdat de batterij niet goed zat. Heel vreemd want we hadden hem er niet uitgehaald.
Gaan nu de 3e week in maar zien weinig tot geen vooruitgang, zoon wordt er wel wakker van maar zet hem regelmatig uit en kruipt dan weer in bed. We gaan er wel mee verder maar vrezen dat dit niet de oplossing is.
Els
27/02/2020
Fijne wekker. Hij is na 3 weken al helemaal droog 's nachts. Kleine nadeel overdag moet de stekker eruit, want staat anders de hele dag te piepen.
Patricia Moonen
24/01/2020
Zéker 5 sterren!
Snelle, professionele en zeer klantvriendelijke reacties. Bij een defect direct een nieuwe sensor toegestuurd gekregen. Wekker zelf lijkt ook te werken. Al met al, nu al heel tevreden.
Kevin van Veldhuizen
23/01/2020
Werkt super
Verweij
17/01/2020
Vorig jaar heeft onze zoon van toen 6 jaar de plaswekker gebruikt. We hadden toen niet gedacht en kunnen hopen dat het zo goed zou werken! De eerste nacht was het voor hem en ons een uitdaging omdat hij meerdere keren per nacht helemaal nat was (en we dus zo door de 3 broekjes heen waren). De tweede nacht toen besloten om na twee natte broeken gewoon een luier om te doen. Zover is het nooit gekomen, want toen ging het, op een paar ongelukjes na, prima en was hij er zo vanaf! We hebben de wekker tot 5 weken na de start gehouden (omdat we zeker wilden weten dat het goed zou blijven gaan) en toen teruggestuurd, nadat het weken goed was gegaan. Super apparaat! Bij onze zoon van 4 gaan we het nu ook proberen, omdat we achteraf wensten dat we dat veel eerder hadden gedaan bij onze oudste.
Vanessa
31/12/2019
Na 1,5 jaar gedoe met bedplassen, eindelijk iets gevonden dat werkt. Eenvoudig in gebruik en onze zoon is enthousiast door de scorekaart. Hij blij en wij blij!
Gonny
23/10/2019
Prima apparaat. Soms is het broekje toch best wel wat voordat het apparaat afgaat. Verder helemaal top
Francisca
04/10/2019
Geluid is luid, maar helaas nog steeds niet altijd luid genoeg.
De nieuwe broekjes heb ik gewassen,nooit in de droger gedaan, maar de laatste tijd gaat er vaak er
elke keer een alarm af terwijl ze net inbed ligt.
Waardoor we dan dus maar een gewone onderbroek gaan pakken.
En ik wil zo graag dat het werkt!

Reactie Urifoon: Belt u even met de gratis helpdesk. Wij hebben tips om uw kind goed wakker te laten worden van de wekker. Tevens kunnen we de oorzaak van het vals alarm achterhalen en een oplossing bieden.
Maritha Brand
05/09/2019
Wij zijn er super blij mee.. de eerste dagen even doorbijten, maar het resultaat is elke dag leuker