Contessa with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)
Contessa with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)
Contessa with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)
Contessa with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)
Contessa with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)
Contessa with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)
49 reviews - Add your review

with vibrating element RENT (price for first 4 weeks)

7630
In stock
  • bestelling binnen 2 werkdagen in huis
  • gratis verzending binnen NL boven €50
  • deskundig advies via onze helpdesk
  • specialist tegen bedplassen en incontinentie sinds 1954
Sylvia
16/05/2023
Na heel wat dingen geprobeerd te hebben; niet meer drinken voor het slapen gaan, extra eruit om te plassen, etc.. etc.. en niets hielp. Nu met deze wekker en tril hadden we meteen de eerste nacht een droge nacht. Nu bijna 2 weken bezig en tot nu toe maar 3 (beetje) "natte" nachten gehad.
Tot nu toe erg tevreden en je wordt op allerlei manieren ondersteund en begeleid. Nu hopen dat we snel helemaal droog zijn.
Jojo
14/02/2023
Nog maar 4 weken geleden begonnen met de plaswekker en sinds deze week heeft mijn dochter voor het eerst droge nachten. Zeer effectief dus!
Mariëlle Janssen
09/02/2023
Werkt prima. Nu kleine 3 weken bezig en geen nat bed meer gehad vanaf dag 1
Broeders
09/02/2023
Zender stopte er na 3 dagen mee. Precies in het weekend. Direct mail gestuurd en maandag contact gehad. Donderdag had ik een nieuwe zender in huis dus kunnen we de training weer oppakken.
Danielle van Neerbos
19/01/2023
Toen wij het plaswekkerpakket ontvingen was ik positief verrast door de begeleidende informatie. Het is allemaal heel goed uitgelegd en er zit ook een boekje bij speciaal voor je kind dat het op een leuke manier uitlegt. De scorekaart en stickers zijn een leuke manier om je kind te stimuleren en het geeft je een goed inzicht in hoe het nou eigenlijk echt gaat. Onze zoon moest wel wennen aan het trilelement onder zijn kussen. De eerste keer schrok hij ervan, maar het maakt dus zelfs de diepste slapers wakker. Ook de mails die je ontvangt met tips vind ik heel nuttig en inhoudelijk sterk.
Rachida
16/01/2023
Mijn dochter gebruikt de plaswekker nu 2 weken en is al bijna een week droog nu. Ze staat zelf s nachts op om een plasje te doen. De paar nachten dat de wekker wel af ging was alleen het broekje een beetje nat maar het bed hoefde ik niet te verschonen. De vooruitgang gaat met grote sprongen. Ik ben meer dan tevreden.
Marieke
08/11/2022
Werkt goed!
Mascha
28/09/2022
De methode kan, denk ik, effectief zijn. Echter, mijn kind heeft al 1x door de wekker + trilelement heen geslapen (hele bed nat en diep slapend kind) en soms gaat de wekker, zo lijkt het althans, op een willekeurig moment af. Maar goed, we gaan er toch nog een tijdje mee door om te kijken hoe het zich ontwikkeld. Ermee bezig zijn heeft
waarschijnlijk ook effect.
U heeft bij ons niet alleen de wekker gekocht maar ook begeleiding, zeker wanneer een kind niet wakker wordt van de wekker is het belangrijk dat u even telefonisch contact met ons opneemt, dan kunnen wij met onze tips en adviezen waarschijnlijk ervoor zorgen dat uw kind wel wakker gaat worden van de wekker. Ook voor andere vragen mag u altijd even met ons bellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 op telefoonnummer 0297 760 001. groet Yolande van Urifoon
Monique
05/07/2022
Ben heel goed geholpen door diegene aan de telefoon welke plaswekker wij het beste konden gaan gebruiken. Zeer tevreden over de snelle levering en nooit verwacht dat het zo snel al zo goed gaat.
Ook erg blij met de tips en het advies wat je krijgt. Echt een aanrader!
Joyce
15/06/2022
Onze dochter wilde wel vaker proberen zonder luier te slapen, maar helaas werd ze niet wakker (zelfs niet wanneer ze al een grote plas in bed had gedaan). Met deze wekker wilden we het nog een keer proberen. Omdat ze dus zó diep slaapt en niet eens wakker werd van een nat bed, hebben we ook gekozen voor het trilelement welke onder haar matras lag. De eerste 5 dagen was het enkele keren per nacht wakker worden en was het bed nog nat. Het werd wel steeds minder. Na 5 dagen is er ineens een knop omgegaan lijkt het wel. Ze is vanaf toen (nu al 9 nachten op rij) zelf wakker geworden om te gaan plassen, nog vóór de wekker gaat. 1 nacht heeft ze doorgeslapen, zonder te hoeven plassen. Ik weet niet wat ik meemaak. Ik begrijp dat het niet voor ieder kind op deze manier en zo vlug werkt, maar ik ben echt ontzettend blij dat dit voor nu de uitkomst is geweest voor onze dochter. Ik wil niet zeggen dat er geen terugval of ongelukje meer gaat zijn, maar 9 nachten op rij is voor mij geen toeval meer. Wij zijn dus zeer tevreden met de wekker en de werking ervan. Ook helpen de beloningsstickers hieraan mee. We blijven de eerste 4 weken sowieso vol maken en hopen dat we hem dan al terug kunnen sturen. Blije ouders, maar ook vooral een blije dochter hier.
Marian
26/07/2021
Het duurde zo lang voor onze jongste ook ‘s nachts zindelijk werd… We wisten echt niet meer wat we moesten doen om hem te helpen... Hij slaapt ook in een stapelbed met zijn grote broer, dus we hadden een plaswekker al uitgesloten als optie.
We hebben nu een plaswekker gehuurd met trilelement en dat is echt een uitkomst. Ook het boekje over juf Sas en de scorekaart met stickers slaan enorm goed aan bij onze zoon. Hij snapt goed wat hij moet doen en gaat er echt zelf mee aan de slag (met een beetje hulp). Heel fijn dat dit zo goed werkt.
Hoekstra
13/07/2021
Mijn zoontje was altijd heel moeilijk wakker te krijgen. Nu met de de plaswekker dm tril element wordt hij wakker en staat hij ook zelf op om te gaan plassen. Wij zijn tevreden.
Hannah Geerts
07/07/2021
Werkt heel goed, ook bij paar druppeltjes al. geluid niet te overheersend.
Esther
06/07/2021
Heel snel in huis, erg gebruiksvriendelijk en er zitten leuke dingen in voor kids. Dit is met zeer veel enthousiasme ontvangen.
Robert Vegelien
28/05/2021
We boeken inmiddels goede resultaten met de plaswekker. We zijn hier erg tevreden over. De begeleiding stellen we op prijs. Robert heeft alleen moeite met het uitzetten van de plaswekker en trekt nu de stekker eruit. Dit heeft gelukkig hetzelfde resultaat en na inschakeling kan hij zijn slaap hervatten.
Pauline
14/05/2021
Installeren van batterij in het zendertje was even onduidelijk hoe de batterij er in moest (bleek tussen de 2 metalen lipjes in te zijn).

Geluid is goed luid en trilelement is ook voldoende sterk.

Stickersysteem geeft goed inzicht, waardoor de begeleiding passende adviezen kon geven en maatwerk kon leveren.

Zijn pas 2 weken bezig, dus kan nog geen uitspraak doen over uiteindelijk effect.
Besselink
10/05/2021
Goede en snelle service. Twee keer storing gehad met sensor. Goed telefonisch te woord gestaan en met oplossing gekomen.
Christa
15/04/2021
Heel fijn de hulp mailtjes. Werkt simpel, zoontje begreep het gauw
Mar
01/04/2021
Goed
Merel Herbst
12/10/2020
Werkt tot nu toe goed, we zien al verbetering na een week.
Dennis
11/08/2020
So far so good! De allereerste keer werd onze dochter van 7,5 van het alarm (hard trillen én een sterk geluid) helemaal niet wakker, ook niet na 5 minuten doorloeien. Op dat moment had ik er een beetje een hard hoofd in eerlijk gezegd. Maar inmiddels zijn we een week onderweg en wordt ze inmiddels al 2 van de 3 keer uit zichzelf wakker om naar de wc te gaan. Nog even doorzetten dus, maar het gaat zeker de goede kant op!
Diane Verwoerd
11/08/2020
We zijn heel blij met de plaswekker met trilfunctie. Ons kind wordt er echt wakker van en kan daardoor op tijd naar de wc. We zijn nu 11 nachten bezig waarvan er 9 volledig goed gingen. We zijn vol goede moed.
Linda Beerepoot
10/08/2020
Werkt echt super goed. Het hele circus is 3 nachten afgegaan en vanaf daarna droog
Kelly Cornelissen
30/07/2020
We zijn nu twee weken bezig en onze dochter reageert er heel goed op. Stickerkaart motiveert ook!
Let in begin wel erop dat klemmetje batterij in zender goed straks zit, anders reageert de ontvanger te laat.
Jacoba Pieffers
27/07/2020
Werkt tot nu toe heel goed. Een enkele keer slaapt onze zoon er door heen. Maar dat wordt hopelijk steeds minder
Anna
07/07/2020
De wekker werkt super eenvoudig het tril element is fijn zodat niet iedereen wakker schrikt en ook super om op de camping te kunnen gebruiken. De onderlegger met instopstrook is ook prettig in gebruik, ligt comfortabel en houd het bed droog. De stickers zijn favoriet bij mijn zoon. De mails met tips zijn prettig en eenvoudig toe te passen
Mariëlle
06/07/2020
Mijn dochter van bijna 5 gebruikt de Contessa met trilelemenr nu ruim een week. De eerste dagen waren even zwaar, maar na 4 dagen merkten we al verbetering, waarbij ze de afgelopen 3 nachten helemaal droog is gebleven! Ik durf niet te vroeg te juichen, maar dat er al zo snel verbetering zou zijn had ik niet durven dromen
Marlies Krijgsman-Davelaar
24/06/2020
Snelle levering, degelijke materialen. Goede klantenservice en informatie/hulplijn nu tijdens de eerste week.
Esther
05/06/2020
Goede service
Desi
15/05/2020
Werkte al na 2 dagen. Na een aan droog.
Trots op onze dochter van 8
Fleur
09/05/2020
Prima product.
Mieke van Beek
04/05/2020
Werkt snel. Onze vaste slaper van 7 jaar wordt snel wakker van deze wekker en hij maakt in 1,5 week tijd al grote vooruitgang in het bedplassen! We zijn erg tevreden.
M.VDMKamp
29/04/2020
Goede oplossing voor de nachtelijke plasproblemen!
Anita
08/04/2020
Bevalt goed! Na 3 kleine ongelukjes nu elke nacht droog.
Aleid
11/03/2020
Werkt als een trein, mijn dochtertje gebruikt deze plaswekker nu een kleine maand. Ik ben ervan overtuigd dat ze binnenkort van het bedplassen af is. En dit na vele jaren van alles proberen. Het trilelement is erg fijn, ze wordt er direct wakker van waardoor het geluid iets zachter kan. Dat is weer fijn voor de rest van de familie. Mocht u twijfelen, probeer het. U krijgt er geen spijt van!
Marije
05/03/2020
Zeer vriendelijk en klantgerichte service. Alle vragen werden professioneel beantwoord. Keurig geleverd, gelijk in gebruik genomen. Hoop dat de wekker snel weer terug mag!
Linda Kuijt-van Staden
04/03/2020
Bestellen ging makkelijk, snel bezorgd, goede informatie over het (gebruik van het) product, plaswekker doet zijn werk: binnen een week van 3 punten in de nacht naar 7 punten in de nacht :)
Gerdien Poortman
10/02/2020
Gemakkelijk in gebruik. Duidelijke instructies en doet wat het moet doen. Mijn dochter van 6 doet alles zelf en hoeft mij niet eens wakker te maken in de nacht, wanneer de wekker gaat. De eerste keer was ze nadat de wekker was afgegaan nog helemaal nat. Daarna alleen nog maar een paar druppels. Het klopt dat wanneer de wekker gaat, je direct stopt met plassen en daardoor kan uitplassen op de wc. Nu op naar helemaal zelfstandig. Punten systeem werkt ook duidelijk en met leuke stickers. Kortom helmaal top!!!
Delhez
06/02/2020
Toen we eenmaal een goede zender hadden ontvangen ging het super goed. Dochter wordt direct wakker van de wekker en tril element en staat zelf op om de wekker uit te zetten en op toilet verder te plassen. Van tevoren al van alles geprobeerd maar niets werkte. Dit wel! Heel blij dat we voor deze wekker zijn gegaan. We zijn nu een week bezig en gaat de goede kant op! Enige minpuntje dat de zender die we als eerste hadden gekregen een beetje van het padje was en vaak vals alarm gaf. Na contact met Urifoon, een nieuwe zender ontvangen. Jammer dat er voor deze zaken geen noodnummer is. (Voor in het weekend wat bij ons het geval was). Verder absolute aanrader!
Willeke
30/12/2019
De Contessa plaswekker werkt uitstekend. Hij ligt op een afstandje van het bed, waardoor mijn dochter er echt uit moet om het geluid uit te zetten. Tijdens een logeerpartijtje konden we het geluid uitschakelen en deed ze het met alleen de triller onder haar kussen. Ideaal! Het scoreblad is een goede motivatie en wij zijn als ouders blij dat we hier zo goed in begeleid worden. We moeten tenslotte allemaal gemotiveerd blijven om dit te laten slagen. We hebben er nu alle vertrouwen in!
Monique vos
05/11/2019
We zijn nu een week bezig en de eerste 2 nachten waren best moeilijk, daarna meteen 3 nachten droog, de nacht erna 1 keer afgegaan bij eerste druppel, volgende nacht weer droog. Dus super, hij had Dus even een zetje nodig
Sander V.
27/10/2019
Absoluut een aanrader. Ideaal en simpel in gebruik. Het tril element is al genoeg om ons kind wakker te maken, dus het geluid hebben we terug gedraaid.
Maaike Heutinck
17/10/2019
We gebruiken de wekker nu 2 weken en zijn erg tevreden
Maaike Heutinck
17/10/2019
We gebruiken de wekker nu 2 weken en zijn erg tevreden
Nicole
04/10/2019
De wekker met trilfunctie werkt voor onze dochter heel goed. Ze is een diepe slaper maar wordt hierdoor goed wakker. Haar bed was al snel droog, dus we verwachten dat ze ook snel zelfstandig wakker gaat worden door de training.
Bianca van Tilburg
06/08/2019
De 1e dagen werd onze dochter (08-08-2013) niet wakker van de wekker en niet van het trillen. Wel geplast in broekje en daarna nog op de wc. De afgelopen nachten werd zij wél wakker (trilelement onder haar kussen gelegd) en kon ze vrijwel zelfstandig wekker uitzetten en het onderdeel van haar broekje losmaken. Ik denk dat we allemaal even moeten wennen :-) en hoop dat het bewustzijn van het plassen de komende nachten gekoppeld wordt aan de volle blaas.
Cecilia
23/07/2019
Beste keuze voor mijn 5 jarige zoontje. Hij was eerder droog s'nachts, toen verhuizen wij van Zuid Afrika en hij plast iedere avond in zijn bed. Na 1 week is hij weer droog!! Fantastische apparaat!
Kim
22/07/2019
Goed systeem. Batterij deed het na een dag niet maar met hulp gereset en tot nu toe werkt het systeem en wordt onze dochter gelukkig wakker nadat zowel wekker als trilsysteem afgaan. En dat is voor een hele vaste doorslaper al een plus punt
Verkade
18/07/2019
werkt geweldig