Deskundige en persoonlijke begeleiding gedurende de gehele plaswekkertraining
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Wilt u begeleiding bij de plaswekker training maar heeft u de plaswekker van familie of vrienden overgenomen of 2e hands gekocht? Hier kunt u de begeleiding bestellen zoals alle klanten ontvangen die een Urifoon plaswekker hebben gekocht of gehuurd.
€29,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

De plaswekker is wetenschappelijk bewezen de beste methode om van het bedplassen af te komen. Het is echter ook bewezen dat voor veel kinderen die met de plaswekker trainen goede begeleiding heel belangrijk is en het verschil maakt tussen voortijdig gedesillusioneerd stoppen met de training of deze succesvol afronden. 

De plaswekker training is zeker de eerste weken zeer intensief. Niemand vindt het leuk om midden in de nacht te worden gewekt. Daarom is het heel belangrijk dat je al snel merkt dat er vooruitgang wordt geboekt en je beseft dat het gewekt worden ergens toe leidt. De unieke en succesvolle begeleiding van Urifoon is daarop gericht. 

Deze persoonlijke begeleiding bieden wij standaard indien u een nieuwe Urifoon plaswekker koopt of deze huurt. Nu kunt u deze unieke begeleiding ook apart kopen indien u gebruik maakt van een gebruikte plaswekker!

Waar bestaat de Urifoon begeleiding uit?

1. Gedurende een periode van 3 maanden ontvangt u van Urifoon e-mails met gerichte adviezen.

In de eerste weken ligt de focus op:

  • Het snel reageren op het alarm. De training wordt pas effectief als uw kind snel reageert op het alarm.
  • Het beperken van het aantal planmomenten per nacht (max 2). De training is niet vol te houden als er elke nacht veel plas momenten zijn. De training wordt zo ook veel te vermoeiend en hoe meer vermoeid uw kind is, hoe moeilijker het is om te reageren op het alarm en de prikkels van een volle blaas.

De eerste weken van de training zijn relatief zwaar en intens. Daarna is het vooral een kwestie van vol houden en de motivatie niet verliezen. De content van de latere e-mails is vooral daarop gebaseerd.

Urifoon biedt sinds 1954 de plaswekkertraining met persoonlijke begeleiding aan. Sindsdien hebben wij tienduizenden kinderen geholpen om van het bedplassen af te komen en zijn tegen zo veel verschillende situaties aangelopen. Deze ervaring is de basis van de inhoud van deze e-mails.

2. Naast de e-mails met meer generieke adviezen en informatie kunt tijdens kantooruren ook bellen met onze deskundige helpdesk voor persoonlijk advies specifiek gericht op de plaswekkertraining van uw kind. Zo kunnen wij gezamenlijk de diepte in en de ontwikkelingen 's nachts bespreken en u adviseren waar nodig.

3. Een stickervel en 2 scorekaarten. Hiermee kunt u dagelijks de resultaten van de afgelopen nacht vastleggen en de voortgang overzichtelijk houden. Dagelijks worden punten verdiend en kan een sticker worden geplakt. Voor veel kinderen werkt dit heel motiverend.

4. Boekje Juf Sas en de Plasklas. Een zeer leuk en informatief boekje in rijmvorm waarin Juf Sas alles over de blaas, de nieren en het goed plassen aan kinderen uitlegt.  

Uw verslaglegging op de scorekaarten helpt onze deskundige helpdesk zeer om zo specifiek mogelijke feedback te geven en u en uw kind zo goed mogelijk te begeleiden.

Kortom, als u de plaswekker training serieus wilt aanpakken is een goede begeleiding erg belangrijk. Deze geeft Urifoon al sinds 1954 met zeer goede resultaten. Zo'n 90% van de bedplassers is binnen 8 tot 12 weken van het bedplassen verlost. Is uw kind de volgende? Wij helpen u graag!

Geen specificaties gevonden