Mickey schnurloser Bettnäss-Alarm
2 reviews - Schrijf een review
auf lager
Unser neuester Gewinn ist Mickey! Natürlich schnurlos für den optimalen Schlafkomfort. Dieser Bettnäss-Alarm bietet die Auswahl zwischen 5 verschiedenen Alarmsignalen.
€99,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Mickey schnurloser Bettnäss-Alarm

Unser neuester Gewinn ist Mickey! Natürlich schnurlos für den optimalen Schlafkomfort. Dieser Bettnäss-Alarm bietet die Auswahl zwischen 5 verschiedenen Alarmsignalen und die Lautstärke ist einfach einstellbar. Aber vor allem unterscheidet sich dieser Bettnäss-Alarm durch seine sehr kinderfreundliche Form.

Eigenschaften Mickey

 • Freundliche Form und sehr einfach im Gebrauch
 • Wahl zwischen 5 verschiedenen Alarmsignalen
 • Gesondertes Blinksignal, wenn Batterie im Sender fast leer ist
 • Der Empfänger ist mit einem Nachtlicht versehen
 • Der Sender enthält eine 3V Batterie (CR 2032)
 • Maße Empfänger: 12 x 7 x 4 cm
 • Maße Sender: 5 x 4 x 0,8 cm

Persönliche Begleitung

Wissenschaftliche Untersuchungen zeigen, dass Begleitung beim Bettnäss-Alarm Training zu besseren Resultaten führt. Urifoon bietet seinen Kunden professionelle und persönliche Begleitung an. Das Ergebnis: 90% unserer motivierten Kunden ist innerhalb von 3 Monaten sauber!

Beispiele von Praxissituationen, in denen sich unsere Begleitung schon seit 1954 als sehr effektiv erwiesen hat:

 • Der Nutzer wird nicht vom Alarm des Bettnäss-Alarms wach.
 • Der Nutzer macht mindestens 2 Mal pro Nacht ins Bett. So kann das Bettnäss-Alarm Training nach ein paar Wochen beinahe nicht mehr ausgehalten werden.
 • Der Nutzer reagiert auf den Alarm, ist sich aber nicht bewusst, was geschieht.

Diese professionelle und persönliche Begleitung ist kostenlos für Kunden, die bei uns registriert sind. Alle anderen Nutzer eines Bettnäss-Alarms können diese Begleitung erhalten, indem sie unter 0900-bedplassen (60 Cent pro Minute) anrufen.

Angegebener Preis
Der Preis ist inklusive des Adapters für den Empfänger, Sender, Batterien für den Sender, Scorekarte für die Registrierung des Ergebnisses pro Nacht, Gebrauchsanweisung und Lieferung zu Ihnen.

Die benötigten Sensorhosen müssen separat bestellt werden.


Tipp!
Ist ein sehr zuverlässiger und benutzerfreundliche Matratzenschoner auch etwas für Sie? So praktisch für das Auffangen der Unglücke beim Bettnäss-Alarm Training.

D
Placed on 18 December 2018 at 09:45
Een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan. Mijn zoon was met 7½ nog niet zindelijk 's nachts en plaste met regelmaat 2x per nacht in zijn bed. Het moment dat ik besloot om de plaswekker aan te schaffen was een zoon die huilend in zijn bed lag omdat hij niet begreep dat zijn 4 jaar jongere broertje wel 's nachts zindelijk was en hij niet.

De eerste 2 nachten zakte de moed me een beetje in schoenen, omdat hij niet wakker werd van de wekker. Na 3 nachten werd hij voorzichtig wakker en na een week werd hij wakker en zette hij zelf de wekker uit als die af ging.

Nu zijn we een maand of 3 - 4 verder en is hij 's nachts zindelijk. Af en toe haalt hij de WC net niet en zit er een klein beetje urine in zijn onderbroek, maar wat een verschil met een paar maanden geleden. Hij is nu veel zekerder van zichzelf en durft nu ook bij vriendjes te logeren.

Doorzetten en je strikt aan de methode houden zoals beschreven in het boekje is wel een vereiste. Niet opgeven wanneer je denkt dat het geen zin heeft om door te gaan... Voor onze zoon heeft het in elk geval keurig gewerkt.

Een absolute aanrader dus!
Lineke
Placed on 14 February 2018 at 17:17
Ik vond de wekker een uitkomst. Mijn zoontje is 7,5 jaar, en plaste nagenoeg elke nacht nog in zijn luier. Op fora had ik gelezen dat het vaak voorkomt dat het hele huis wakker is en dat het kind zelf doorslaapt. Zo ging dit ook bij ons in huis. Mijn zoontje was de eerste nacht niet wakker te krijgen, hij was te moe om op de wekker te reageren, laat staan om uit zijn bed te komen. Hij was ontzettend chagrijnig. Ik dacht als dit zo een paar maanden door moet gaan, dan houd ik het niet vol. Ik besloot om hem de volgende nacht naast mij in bed te leggen zodat ik hem direct bij het horen van de wekker wakker kon schudden. Dit was bij ons de sleutel tot succes. Het lukte hem na 1 nacht al om zijn plas verder op te houden en op de wc de rest uit te plassen. Binnen 1,5 week was hij 1 nacht droog, en na 2 weken was hij zindelijk. Hij heeft daarna een paar keer een ongelukje gehad, maar over het algemeen gaat het heel goed. Ik ben meer dan tevreden met de wekker, en had niet verwacht dat het zo snel succesvol kon zijn.
Keine Spezifikationen gefunden
Cart text sensor