Contessa plaswekkerset met trilelement, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
19 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De meest succesvolle plaswekker voor kinderen die zeer diep slapen vanwege het tril- en/of geluidsalarm. Inclusief 2 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en onze deskundige begeleiding.
€216,80 €204,80
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met trilelement, 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

De Contessa plaswekker met instelbaar volume én trilelement de meest effectieve plaswekker voor de zeer diepe slapers! Met dit pakket heeft u alles om het bedplassen bij (zeer) diepe slapers serieus aan te pakken:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een trilelement
 3. Een set van 2 sensorbroeken
 4. Stimulerende scorekaart met stickers
 5. Deskundige en persoonlijk advies
 6. Informatiebrochure Juf Sas en de Plasklas (voor kinderen <10 jaar)
 7. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 8. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd .

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Inclusief: Set van 2 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.
 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:

 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding erg belangrijk. Want wat doet u als uw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? Of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor uw kind en ook voor u na een aantal weken niet meer vol te houden. Of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit heeft oprecht bij heel veel kinderen het verschil gemaakt waardoor de plaswekkertraining wel succesvol is afgerond. 

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veelvuldig contact met onze klanten. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Als u nog geen goede matrasbeschermer heeft, raden wij u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol bij kinderen die overdag vergeten geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als het kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beide klachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

Marion Platenkamp
Placed on 09 November 2020 at 13:22
Werkt tot nu toe goed. We gebruiken hem nu een week. Wel testen we hem elke keer voor het slapen gaan. 1x zat het batterijtje er namelijk niet goed in en daar door ging de wekker dus niet af. En dat leverde naast een nat bed ook een teleurgesteld kind op.
Marlies
Placed on 08 September 2020 at 14:26
De eerste nacht dacht ik 'gaat dit wel goed komen'? Onze diepe slaper lag in een nat bed, terwijl de wekker loeide en trilde, maar bleef gewoon slapen. Maar sinds die ene keer zit er meteen een stijgende lijn in. De eerste week ging de wekker elke nacht af, maar ook dan was het maar een klein beetje plas. Inmiddels slaapt hij al heel wat nachten droog door of wordt zelf wakker om te plassen. Echt top!
Vullings
Placed on 14 August 2020 at 13:46
Werkt goed. Mijn zoontje wordt zelf wakker van het geluid en trillen en gaat dan naar de wc om te plassen.
Lydia
Placed on 09 August 2020 at 20:58
Een duidelijk en prima systeem met goede instructies. De ontvanger paste in eerste instantie niet goed op 2 van de 3 broekjes, maar met wat rekken van het broekje is dit gelukt. De eerste nacht werd mijn zoon (6 jr) niet wakker van het geluid icm tril. Maar na die eerste keer was het geen probleem meer. Ik dacht dat mijn zoon de stickers kinderachtig zou vinden, maar met de punten erbij werd hij helemaal enthousiast van. Na 4 nachten was hij droog en dit is hij gebleven.
Karin Boels namens Daan
Placed on 07 August 2020 at 09:34
We vinden het jammer dat het tril element nog bedrading heeft en dat de volume knop lastig te bedienen is. Verder super gemakkelijk in gebruik en kindvriendelijk

Reactie Urifoon: dank voor uw beoordeling. Om te voorkomen dat de slimme kinderen zelf de wekker uitschakelen door bij voorbaat het geluid uit te zetten zit het volumeknopje verzonken aan de onderzijde en is deze alleen te verstellen met een kleine schroevendraaier. Succes met trainen en belt u ons gerust voor tips en advies.
Saskia
Placed on 28 July 2020 at 16:02
Tot nu toe zijn we zeer tevreden. Niet alleen over het apparaat, maar ook door de mailtjes met adviezen en aanraders. Vanaf een dag of vier is onze zoon nu elke nacht droog. We zijn net pas anderhalve week bezig. Hopelijk blijft het zo!
R. Walda
Placed on 28 May 2020 at 12:33
Wat gaat het goed!! Boven verwachting!
De eerste paar nachten lagen wij zelf wakker voor het geval de wekker zou gaan. Hij is nog maar anderhalve week bezig, maar we hebben geen nat bed meer gehad!! Top!
Emilie van de Kreeke
Placed on 14 April 2020 at 21:14
In de eerste nacht werd onze zoon begin van de nacht wakker van de plaswekker met al een drijfnat bed. Hij was in tranen omdat hij het spannend vond en zijn luier weer om wilde. Na een pep talk hebben we het doorgezet, waarbij eind van dezelfde nacht weer een drijfnat bed volgde. Tot onze positieve verbazing gaven de nachten erna al snel verbetering. Er volgden nachten van slechts 1x wakker van de plaswekker, met het bed iets nat en ook nog een plas op de wc.
Ondertussen zitten we in week 3 en heeft onze zoon al 6 dolfijnen (maximale score) achter elkaar. En trots dat hij is! Hij vindt het wel erg lang duren; dat na 21 dagen droog/ zelf wakker worden om naar de wc te gaan, de training pas gestopt mag worden. Daarom hebben we afgesproken dat we bij 10 dolfijnen achter elkaar al een klein feestje vieren en na 21 dolfijnen een groot feestje :-)
Benjamin
Placed on 23 March 2020 at 17:53
Binnen een paar dagen grote verbetering bij onze zoon van 8.
Stickervel motiveert, duidelijk doel met te behalen punten per week.
Agnes Pelser
Placed on 14 February 2020 at 07:55
Na een week gebruik van de Contessa plaswekker + trilelement, heeft mijn dochter voor het eerst 2 droge nachten gehad. Om zover te komen, is niet alleen het succes van de plaswekker te noemen, maar ook dat mijn dochter geen drinken meer krijgt 's nachts. Dit tegen het advies in, maar her en der zitten er wel wat haken en ogen aan het systeem. Waar namelijk geen rekening mee wordt gehouden, is dat mijn dochter op het bovenste bed van een stapelbed ligt. De bedoeling is dat de plaswekker buiten het bed ligt, zodat een kind, zodra de plaswekker af gaat, uit bed moet komen om de plaswekker uit te zetten. Helaas wordt mijn dochter niet wakker van het grootste volume op de plaswekker en is het trilelement onder haar kussen echt noodzakelijk. Dan kom je wel het probleem tegen dat het snoertje van het trilelement naar de plaswekker te kort is. Als enige oplossing moest de plaswekker dus ook mee in bed, maar dan is het snoertje van de plaswekker naar het stopcontact weer te kort. Dus er moest een verlengsnoer mee het bed in, wat gezien de brandveiligheid niet de beste optie is, maar wel de enige. Na het installeren van een extra brandmelder boven het bed, durfden we de nachten zo wel in. Maar gelijk kom je dan wel het grootste probleem tegen. De plaswekker gaat af, mijn dochter doet zelfstandig eerst de sensor af, moet daarna overeind naar het voeteneind om de plaswekker uit te zetten, maar gaat vervolgens weer liggen, slaapt door en plast helaas haar hele bed nat. Dit herhaalde zich 3 tot 4 keer per nacht. Na een paar nachten hebben we dan ook besloten om haar geen drinken meer mee te geven, waardoor dit werd teruggebracht naar 1 tot 2 keer per nacht. Op deze manier werd het zowel voor ons als voor mijn dochter te behappen. Wat enorm goed werkte overigens is het bijgevoegde stickervel en scorekaart. Mijn dochter is dol op dolfijnen, dus het werd een hele goede motivatie om uit bed te komen. Na enkele nachten oefenen, is het haar dan nu ook 2 nachten gelukt.
Verder wil ik ook graag de prima service benoemen. In één van de eerste nachten is met het eraf trekken van de sensor het batterijdekseltje van de sensor waarschijnlijk ergens in bed kwijtgeraakt. Omdat we deze niet konden terugvinden, heb ik gelijk gebeld en is mij zonder probleem een nieuw batterijdekseltje toegestuurd.
Minouk Meertens
Placed on 17 January 2020 at 15:38
Het werkt makkelijk en snel! Goede telefonische ondersteuning indien gewenst.
Danny
Placed on 16 January 2020 at 21:59
De contessa werkt op zich goed, maar het is een aantal keren gebeurd dat de connectie tussen de zender en de contessa plaswekker is verbroken.
Soms kan dit worden hersteld door de batterij uit de zender te halen en er opnieuw in te doen, maar in veel gevallen is gewoon de batterij leeg. En dat vaak na 1 of 2 dagen al.
Die platte CR2032 batterijen die er in moeten zijn ook nog eens niet goedkoop, dus dit is in de praktijk niet echt handig.
anoniem
Placed on 06 January 2020 at 14:48
Zoon van 9 wil zelf heel graag van het nachtplassen af.

Veel andere methoden geprobeerd maar deze werkten niet. Na 1 week (!) is hij 's nachts droog. Hij wordt vanzelf wakker om 's nachts naar de wc te gaan en het eerste dat hij 's ochtends doet is naar de toilet en omkleden.
Esther
Placed on 02 January 2020 at 16:59
Het pakket werd snel geleverd. Helaas was de batterij van de zender leeg, waardoor we deze eerst moesten vervangen. Wellicht een verbeterpunt.
Verder prima service.
Carmen
Placed on 27 December 2019 at 12:22
Snelle levering, vriendelijk geholpen aan de telefoon, eerste indruk is goed, nu hopen dat we over een tijdje het product niet meer nodig hebben.
Marita Glasbergen
Placed on 12 December 2019 at 19:28
Prima set. Hadden storing met de sensor. Kregen snel een nieuwe toegestuurd! We zijn er nog niet, maar het gaat heel goed! Mijn zoontje wordt er goed wakker van. Soms wordt hij zelfs zelf al wakker.
Anne
Placed on 08 November 2019 at 09:15
Na lang twijfelen is mijn zoon nu anderhalve week bezig met de training. De sensorbroekjes zitten erg prettig, sluiten mooi aan. Ze vallen wel extreem groot, mijn - niet al te grote - 7 jarige past maat 116 perfect (normaal 122/128). Zendertje laat wel relatief snel los. We zagen gelijk de eerste week al verbetering, dus ik heb er vertrouwen in dat hij met/door de plaswekker opnieuw nachtzindelijk zal worden. De service is echt erg goed. Bij problemen met de zender, werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. En bij een hulpvraag werd ik uitgebreid te woord gestaan, zeer goede tips gekregen.
Nijdam Kalsbeek
Placed on 22 October 2019 at 16:41
De zender werkte niet, maar inmiddels supersnel een nieuwe gekregen en deze werkte wel goed.
Monique
Placed on 07 October 2018 at 22:09
Erg blij met deze set met trilelement. Wel wat duur, maar het werkt! Trilelement hadden wij echt wel nodig, want onze dochter draait zich om bij alleen geluid alarm. Daar reageert ze wel een beetje op, maar ze wordt er niet wakkerr van. Wel van het trilelement dat hard tril bij het alarm. Wat een uitkomst!
Aantal alarmsignalen: 1
instelbaar volume: Ja
Trilelement: Ja
Afmeting ontvanger Contessa : 145 x 77 x 44 mm
Afmeting zender Contessa: 70 x 27 x 11 mm
Batterij zender: Ja, CR2032 - 3V
Uitzetten alarm: Touch op ontvanger
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Speciaal Liberty: Multifunctionele LED ring: Fun en informatie
Speciaal: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald