Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
10 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De meest succesvolle plaswekker voor kinderen die zeer diep slapen of bang zijn voor hard geluid vanwege het tril- en/of geluidsalarm. Inclusief 3 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en onze deskundige begeleiding.
€238,80 €219,80
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

Al gecontroleerd of wij voor jullie de plaswekker kunnen declareren? Zo niet, echt hier even klikken en checken. Dat scheelt vaak veel geld en de nodige administratie!

De Contessa plaswekker met instelbaar volume én trilelement de meest effectieve plaswekker voor de zeer diepe slapers! Met dit pakket heeft u alles om het bedplassen bij (zeer) diepe slapers serieus aan te pakken:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een trilelement
 3. Een set van 3 sensorbroeken
 4. Stimulerende scorekaart met stickers
 5. Deskundige en persoonlijk advies
 6. Informatiebrochure Juf Sas en de Plasklas (voor kinderen <10 jaar)
 7. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 8. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd .

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Inclusief: Set van 3 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.
 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:

 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding erg belangrijk. Want wat doet u als uw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? Of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor uw kind en ook voor u na een aantal weken niet meer vol te houden. Of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit heeft oprecht bij heel veel kinderen het verschil gemaakt waardoor de plaswekkertraining wel succesvol is afgerond. 

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veelvuldig contact met onze klanten. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Als u nog geen goede matrasbeschermer heeft, raden wij u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.

Optioneel: Waterafstotend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol bij kinderen die overdag vergeten geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als het kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beideklachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

Tot slot en belangrijk

Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna.

Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. Veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer de gegevens van de gebruiker op de factuur staan vermeld.
debs
Placed on 07 January 2023 at 22:05
Snelle bezorging, mooi beloningssysteem. Jammer dat het geluid van het alarm niet zelf af te stellen is. In het begin werd mijn zoon moeilijk wakker, maar intussen gaat dat een stuk sneller. Het geluid ervaren we als extreem hard. Het trilsignaal apart kunnen gebruiken zou ook een handige verbetering zijn.

Opmerking Urifoon: Het geluid van het alarm is in te stellen met het knopje onderop de ontvanger. Zie de handleiding. En het trilelement kan ook apart worden gebruikt door het geluid van het alarm helemaal uit te schakelen. Wij hebben geen gegevens van u, dus als contact gewenst is graag even bellen naar 0297 760 001. Succes met het vervolg van de training!
Boere
Placed on 27 September 2022 at 08:50
Goede hulp doormiddel van mailtjes en duidelijke uitleg van de te doorlopende stappen om je kindje snachts droog te krijgen. Super!
Rick Heijligers
Placed on 29 March 2022 at 17:26
Dit product doet precies wat het moet doen. Gaat al af bij het kleinste beetje plas in de onderbroek!
Suzanne
Placed on 09 March 2022 at 17:08
Binnen 1 week is mijn 6 jarige zoon zindelijk. We zitten nu in week 2 en hij is al 7 nachten droog en wordt zelf wakker.
Spannend was het de eerste nacht met een tril ding onder je kussen. Hij was zich ineens heel bewust van dat hij op de wc moet plassen en dus wakker moet worden snachts. Score kaart met stickers helpt heel goed elke ochtend weer een feestje als hij mag plakken voor 7 punten.
Zoon vond luier wel prima, maar is nu echt heel trots dat hij dit gewoon zelf kan!
Wij raden hem aan!
Yasmina
Placed on 14 January 2022 at 09:26
Doet zijn werk super goed, duurt alleen lang om het uit te krijgen..
Janneke Wind
Placed on 30 August 2021 at 11:59
keurig verpakt met een duidelijke uitleg. we zijn gestart met de plaswekker en nu 2 weken bezig en zien al resultaat. krijgen goede adviezen via de mail en het informatie boekje.
C. van der ham
Placed on 17 August 2021 at 10:28
Snelle service met bestellen en bezorgen. Nette en duidelijke hulp en adviezen aan de telefoon. Als je kind klaar is voor een plaswekker zal ik Urifoon zeker aanraden. Met de diepe slapers is de trilfunctie ook super fijn.
Saskia Hand
Placed on 03 August 2021 at 12:28
Een praktisch en makkelijk product wat door kinderen zelf ook heel goed te hanteren is. En het werkt! Onze zoon was binnen een paar weken 's nachts droog. Hiervoor had hij bijna elke nacht een nat bed. Hij wordt nu zelf wakker wanneer hij moet plassen.
C. Hart
Placed on 21 April 2021 at 20:45
Tot nu toe zijn we erg tevreden over het resultaat van de plaswekker. Omdat ons kind superdiep slaapt, hebben we de 'zwaarste' variant gekozen. Deze maakt echt een oorverdovend lawaai, waarvan hij gelukkig wel wakker werd. De eerste week was erg pittig, omdat de plaswekker soms wel drie keer per nacht afging. Via de mail kregen we nog wat tips ook door van urifoon die we hebben gebruikt.
We zijn nu aan de tweede week bezig en het gaat ineens veel beter. Al twee droge nachten gehad, waarbij kind zelf uit bed kwam om 's nacht een plasje te doen. Dat was nog nooit gebeurd.
Dus we blijven nog doorgaan en hopelijk zijn we er straks helemaal van af!
Janine
Placed on 29 March 2021 at 11:55
Geluid is echt giga! Wel te verstellen gelukkig.
Aangezien ze op 1 kamer liggen is de triller een uitkomst.
Broekjes zitten mooi en vooral het punten en stickersysteem is hier van aandacht.
Aantal alarmsignalen: 1
instelbaar volume: Ja
Trilelement: Ja
Afmeting ontvanger Contessa : 14.5 x 8 x 4 cm
Afmeting zender Contessa: 5 x 4 x 0,8 cm
Batterij zender: Ja, 3V type CR2032
Uitzetten alarm: Touch op ontvanger
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Speciaal Liberty: Apart alarmtoon als batterij van de zender bijna leeg is
Speciaal: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald