Contessa plaswekkerset met 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
17 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De beste plaswekker voor kinderen die moeilijk wakker worden. Inclusief 2 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en kunt u gratis gebruik maken van onze deskundige begeleiding. Het meest effectieve startpakket voor de diepe slaper.
€186,85 €174,85
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met 2 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

De zeer harde en degelijke Contessa is ideaal voor diepe slapers! Met dit pakket koopt u alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaart
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 6. Gratis verzending

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Eigenschappen Contessa
• Alarm met touchscreen eenvoudig uit te zetten
• Ouder/verzorger hoort door verandering signaal of de gebruiker snel reageert op het alarm • De zender bevat een 3V batterij (CR 2032)
• Afmeting ontvanger: 14,5 x 8 x 4 cm
• Afmeting zender: 5 x 4 x 0,8 cm

Sensorbroekjes
Dit op het oog normale ondergoed is voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel moet signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. De blauwe boxers zijn voor de jongens. De groene hipsters voor de meisjes. Bij beide modellen worden de eerste druppels urine altijd gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig voor kinderen die 's nachts veel plassen.

Stimulerende scorekaart
Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft vaak een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Onze persoonlijke en professionele begeleiding kan heel gericht worden ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen.
 
Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon biedt aan haar klanten professionele en persoonlijke begeleiding. Het resultaat: Van onze gemotiveerde klanten is 90% binnen 3 maanden zindelijk!

Voorbeelden van situaties waarbij onze begeleiding al sinds 1954 zeer effectief is gebleken:

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekke.
 • De gebruiker plast minimaal 2 keer per nacht. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (60 cent per minuut).

Optioneel: Matrasbeschermer
U heeft de mogelijkheid om bij het pakket een matrasbeschermer bij te bestellen. Wij raden u dat sterk aan. Onze matrasbeschermer is goed absorberend en ademend. Dat is erg belangrijk! Als er zeil of een matrasbeschermer met plastic in bed ligt, is de kans groot dat het gaat broeien. Hetzelfde geldt wanneer er een luier over het sensorbroekje wordt gedragen. Hierdoor kan vocht in de sensor komen of condensvorming optreden. Met alle problemen van dien. Daarom raden wij u onze matrasbeschermer sterk aan!

Tot slot
Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

 1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
T
Placed on 17 November 2020 at 11:54
We zijn hier erg tevreden over de plaswekker. Het werkt tot nu toe erg goed. Het enige nadeel vind ik de prijs. Zeker een aanrader!
Marlies
Placed on 28 July 2020 at 22:31
Ik was sceptisch over een plaswekker. Maar hij lijkt echt te werken. De broekjes hebben een goede pasvorm, vallen wel een beetje klein. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en de e-mails met aanvullende tips zijn erg handig. Al met al zijn wij dik tevreden en hebben we nu weer hoop dat de droge nachten binnenkort dagelijks de realiteit zijn
R
Placed on 22 June 2020 at 15:14
tot dusver zeer tevreden, merken al groot verschil, na 9 nachten voor het eerst in leven een droge nacht en zelfstandig wakker geworden zonder alarm.
E van namen
Placed on 04 May 2020 at 13:16
Erg tevreden over. Nu 1,5 week bezig bij onze zoon van 8 jaar en na voorheen altijd drijfnat te zijn nu al 3 nachten droog!!
landsman
Placed on 25 April 2020 at 00:57
hard alarm eenvoudig in gebruik
Van dijk
Placed on 09 March 2020 at 17:12
Bij onze dochter van 4 heeft het perfect gewerkt.. Binnen een week was ze al de nachten droog, nu al meer dan een week lang achter elkaar. Hiervoor had ze altijd nog hele volle plasluiers.
Otto
Placed on 27 February 2020 at 07:57
De Urifoon werkt heel goed en onze dochter gaat met sprongen vooruit. Ook de aanpak met de scorelijst en de documentatie zijn goed en volledig.
Astrid
Placed on 04 February 2020 at 14:10
We gebruiken de contessa slaapwekker nu anderhalve week. We zijn er zeer tevreden over. Gaat met grote sprongen vooruit. We blijven dit zeker volhouden.
Ooms
Placed on 06 November 2019 at 19:30
Snel en gemakkelijk in gebruik te nemen. De stickers vind mijn zoontje fantastisch. Hij is zeer gemotiveerd. Batterij gaf in het begin problemen waardoor de wekker 2x niet af ging. Met telefonisch consult meteen opgelost en nieuwe batterij gratis en direct toegezonden gekregen.
Gerie Meijer
Placed on 20 October 2019 at 11:50
Werkt super! Kind blij, ouders blij :)
willemien
Placed on 09 October 2019 at 22:16
Werkte perfect! mijn zoon van 7 was in 3 weken helemaal droog!
Nieky Ruijs
Placed on 23 September 2019 at 11:19
Fijn in gebruik
Barbara
Placed on 16 September 2019 at 13:34
Werkt over het algemeen goed.
Geke van der Wal
Placed on 02 September 2019 at 16:06
Jurre hoort de plaswekker goed ondanks dat hij heel erg diep slaapt. Hij kan hierdoor op tijd naar de wc gaan. Het gaat al na 1 week de goede kan op en merken veel verbetering. Super ik zou hem iedereen met zinnelijkheidsproblemen aanbevelen.
Paul
Placed on 02 September 2019 at 14:05
Sinds het gebruik van de urifoon is onze 6jarige zoon nagenoeg droog gebleven 's nachts. Let op met de batterij in de sensor. Omdat deze soms wat los in de sensor zit, maakt de sensor geen contact met de plaswekker.
Jantine van den Berg
Placed on 14 August 2019 at 10:24
We zijn nu een week onderweg met de training en het gaat verbazingwekkend goed! Eerste nacht is de wekker twee keer afgegaan (broekje nat/bed droog) en daarna is de wekker niet meer afgegaan omdat Steyn (onze zoon) zelf wakker wordt en naar de wc gaat! Super trots en blij is Steyn (en wij ook)
HK
Placed on 07 October 2018 at 22:04
Na lang twijfelen toch met de plaswekker begonnen voor mijn zoon die erg diep slaapt. Daarom voor de Contessa gekozen. En wat een alarm geeft die! Gelukkig instelbaar volume, maar hij wordt er wel echt wakker van. We zijn nu pas 2 weken bezig en zien al zeker vooruitgang. Nu volhouden.
Geen specificaties gevonden