Contessa plaswekkerset met 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
17 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De beste plaswekker voor kinderen die moeilijk wakker worden. Inclusief 2 sensorbroekjes, scorekaarten, stickervel een leerzaam boekje en kunt u gratis gebruik maken van onze deskundige begeleiding. Het meest effectieve startpakket voor de diepe slaper.
€186,85 €174,85
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekker met 2 sensorbroekjes (plasbroekjes) en deskundige begeleiding

De zeer harde en degelijke Contessa is ideaal voor diepe slapers! Met dit pakket koopt u alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een set van 2 sensorbroeken
 3. Stimulerende scorekaart met stickers
 4. Deskundige en persoonlijk advies
 5. Informatiebrochure Juf Sas en de Plasklas (voor kinderen <10 jaar)
 6. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 7. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd .

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Inclusief: Set van 2 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.
 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:

 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding erg belangrijk. Want wat doet u als uw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? Of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor uw kind en ook voor u na een aantal weken niet meer vol te houden. Of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit heeft oprecht bij heel veel kinderen het verschil gemaakt waardoor de plaswekkertraining wel succesvol is afgerond. 

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veelvuldig contact met onze klanten. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Als u nog geen goede matrasbeschermer heeft, raden wij u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.

Optioneel: Waterafstotend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol bij kinderen die overdag vergeten geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als het kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beideklachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

T
Placed on 17 November 2020 at 11:54
We zijn hier erg tevreden over de plaswekker. Het werkt tot nu toe erg goed. Het enige nadeel vind ik de prijs. Zeker een aanrader!
Marlies
Placed on 28 July 2020 at 22:31
Ik was sceptisch over een plaswekker. Maar hij lijkt echt te werken. De broekjes hebben een goede pasvorm, vallen wel een beetje klein. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en de e-mails met aanvullende tips zijn erg handig. Al met al zijn wij dik tevreden en hebben we nu weer hoop dat de droge nachten binnenkort dagelijks de realiteit zijn
R
Placed on 22 June 2020 at 15:14
tot dusver zeer tevreden, merken al groot verschil, na 9 nachten voor het eerst in leven een droge nacht en zelfstandig wakker geworden zonder alarm.
E van namen
Placed on 04 May 2020 at 13:16
Erg tevreden over. Nu 1,5 week bezig bij onze zoon van 8 jaar en na voorheen altijd drijfnat te zijn nu al 3 nachten droog!!
landsman
Placed on 25 April 2020 at 00:57
hard alarm eenvoudig in gebruik
Van dijk
Placed on 09 March 2020 at 17:12
Bij onze dochter van 4 heeft het perfect gewerkt.. Binnen een week was ze al de nachten droog, nu al meer dan een week lang achter elkaar. Hiervoor had ze altijd nog hele volle plasluiers.
Otto
Placed on 27 February 2020 at 07:57
De Urifoon werkt heel goed en onze dochter gaat met sprongen vooruit. Ook de aanpak met de scorelijst en de documentatie zijn goed en volledig.
Astrid
Placed on 04 February 2020 at 14:10
We gebruiken de contessa slaapwekker nu anderhalve week. We zijn er zeer tevreden over. Gaat met grote sprongen vooruit. We blijven dit zeker volhouden.
Ooms
Placed on 06 November 2019 at 19:30
Snel en gemakkelijk in gebruik te nemen. De stickers vind mijn zoontje fantastisch. Hij is zeer gemotiveerd. Batterij gaf in het begin problemen waardoor de wekker 2x niet af ging. Met telefonisch consult meteen opgelost en nieuwe batterij gratis en direct toegezonden gekregen.
Gerie Meijer
Placed on 20 October 2019 at 11:50
Werkt super! Kind blij, ouders blij :)
willemien
Placed on 09 October 2019 at 22:16
Werkte perfect! mijn zoon van 7 was in 3 weken helemaal droog!
Nieky Ruijs
Placed on 23 September 2019 at 11:19
Fijn in gebruik
Barbara
Placed on 16 September 2019 at 13:34
Werkt over het algemeen goed.
Geke van der Wal
Placed on 02 September 2019 at 16:06
Jurre hoort de plaswekker goed ondanks dat hij heel erg diep slaapt. Hij kan hierdoor op tijd naar de wc gaan. Het gaat al na 1 week de goede kan op en merken veel verbetering. Super ik zou hem iedereen met zinnelijkheidsproblemen aanbevelen.
Paul
Placed on 02 September 2019 at 14:05
Sinds het gebruik van de urifoon is onze 6jarige zoon nagenoeg droog gebleven 's nachts. Let op met de batterij in de sensor. Omdat deze soms wat los in de sensor zit, maakt de sensor geen contact met de plaswekker.
Jantine van den Berg
Placed on 14 August 2019 at 10:24
We zijn nu een week onderweg met de training en het gaat verbazingwekkend goed! Eerste nacht is de wekker twee keer afgegaan (broekje nat/bed droog) en daarna is de wekker niet meer afgegaan omdat Steyn (onze zoon) zelf wakker wordt en naar de wc gaat! Super trots en blij is Steyn (en wij ook)
HK
Placed on 07 October 2018 at 22:04
Na lang twijfelen toch met de plaswekker begonnen voor mijn zoon die erg diep slaapt. Daarom voor de Contessa gekozen. En wat een alarm geeft die! Gelukkig instelbaar volume, maar hij wordt er wel echt wakker van. We zijn nu pas 2 weken bezig en zien al zeker vooruitgang. Nu volhouden.
Aantal alarmsignalen: 1
Instelbaar volume: Ja
Trilelement: Optioneel
Afmeting ontvanger Contessa : 145 x 77 x 44 mm
Afmeting zender Contessa: 70 x 27 x 11 mm
Batterij zender: Ja, CR2032 - 3V
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Uitzetten alarm: Touch op ontvanger
Speciaal: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald