Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker+trilelement, incl. 4 weken huur, 2 sensorbroekjes en deskundige begeleiding
49 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De Contessa met trilalarm en instelbaar volume. Speciaal ontwikkeld voor de zeer diepe slapers. Je huurt deze voor € 1,30 per dag en je betaalt nu 4 weken vooruit + € 50 borg. Rest in pakket is eigendom. Borg retour na training. Huur per dag opzegbaar.
€76,30
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa + trilelement pakket huren inclusief deskundige begeleiding

Heb je trouwens gecontroleerd of wij de plaswekker voor jullie kunnen declareren? Zo niet, echt hier even klikken en checken. Dat scheelt vaak veel geld en de nodige administratie!

De plaswekkertraining duurt in de regel niet meer dan 3 maanden en daarom wordt het huren van een plaswekker vaak gekozen. Het biedt namelijk vele voordelen t.o.v. het kopen ervan:

 • Huren is vaak goedkoper. Onze begeleiding zorgt ervoor dat de training vaker en sneller met succes wordt afgerond. De huur is per dag opzegbaar, dus geen onnodige kosten. Als de training toch langer duurt, bestaat er de huur-koop regeling. Je koopt dan de plaswekker in ruil voor de borg.
 • Huren is een duurzame keuze. De levensduur van onze plaswekkers is immers vele malen langer dan de gemiddelde duur van de plaswekker training. Dus hergebruik is een duurzame oplossing.
 • Huren is ook hygiënisch. Elke terug ontvangen plaswekker wordt grondig en anti bacterieel schoon gemaakt. Daardoor lijkt het altijd op een (zo goed als nieuwe) plaswekker.

Lees hier alles over de voordelen van het huren.

 

Wat krijg ik als ik de Contessa plaswekker met trilelement huur?

Je huurt de plaswekker met trilelement maar ontvangt een nagenoeg compleet pakket waarvan alles (m.u.v. de plaswekker en het trilelement) je eigendom is. Alleen de kleur van het nieuwe sensor ondergoed nog even uitkiezen en je kan direct met de Urifoon plaswekker training beginnen. Je ontvangt namelijk het volgende:

 1. Contessa draadloze plaswekker (huur dagelijks opzegbaar)
 2. Een trilelement (huur dagelijks opzegbaar)
 3. Een set van 2 sensorbroekjes
 4. Stimulerende scorekaarten met stickers
 5. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 6. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 7. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 8. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd
 9. Gratis retour etiket bij het afmelden van het huren van de plaswekker

De prijs voor de Contessa plaswekker met trilelement is € 1,30 per dag. Bij de bestelling betaal je 4 weken vooruit (€ 36,40) en na 4 weken factureren wij weer 4 weken vooruit. Na het terug ontvangen van de plaswekker crediteren wij de eventueel teveel gefactureerde dagen.

De Contessa met trilelement is misschien niet de mooiste en modernste plaswekker, maar wel zeer effectief voor de diepste slapers, kinderen die slechthorend zijn maar ook voor kinderen die angst hebben voor hard geluid. Als het trilelement wordt gebruikt kan het geluid namelijk ook helemaal worden uitgeschakeld.

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Contessa plaswekker nader toegelicht.

 

Inclusief: Trilelement voor de zeer diepe slaper

Het trilelement van de Contessa plaswekker is met een draad gekoppeld aan de ontvanger van de plaswekker. Aangezien het trilelement vaak onder het kussen wordt gelegd, is het draad eenvoudig en snel uit het bed te leiden zodat het comfortabel en zonder risico kan worden gebruikt.
 
Door het trillen hoeft in veel gevallen het volume van het alarm niet extra hard te staan. Het trillen is namelijk een nieuwe en vreemde ervaring dat ook zeer diepe slapers goed wekt. Voor kinderen die angst hebben voor hard geluid is het trilelement dus ook een hele goede oplossing. Het volume van het alarm kan zacht worden gezet of zelfs helemaal worden uitgeschakeld. 
 

Inclusief: Set van 2 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.

     

De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!

Bij het bestellen heb je de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

 

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Deze bestaat uit:

 • E-mails gedurende de gehele training. De meeste e-mails ontvang je in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk is. We moeten ervoor zorgen dat je kind snel en goed gaat reageren op het alarm. Dan is de training namelijk pas echt begonnen. Dit zorgt voor snel zichtbare vooruitgang en dat is de beste motivatie om door te zetten.

Het begin van de training wordt als het meest intensief ervaren. Door de snelle vooruitgang bij de Urifoon begeleiding duurt deze periode zo kort mogelijk. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hier is de timing van de adviezen in deze e-mails ook op afgestemd. Wij raden je aan de e-mails te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft echt bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen een wel of niet succesvolle training.

 • De adviezen uit de e-mails zijn generiek en gebaseerd op de ruim 1 miljoen kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Jouw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van jouw kind en kunnen jullie dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. Wij zijn bereikbaar op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.

Tegen een kleine vergoeding is eventueel ook 1 op 1 coaching mogelijk. Lees er hier alles over.

 • Wij helpen jullie gedurende de gehele training totdat jouw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van zou zijn. 

Wij vinden het altijd leuk om te horen wanneer de training is geslaagd. Wij sturen jouw kind dan een vrolijke felicitatie.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is geweest. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Ze hebben een hoge wekdrempel. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding tijdens de training erg belangrijk, want wat doe je als jouw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor jullie beiden lastig vol te houden of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit zorgt ervoor dat jouw kind wel snel gaat reageren op het alarm, een beperkt aantal plasmomenten per nacht heeft en zich bewust wordt van wat er ’s nachts gebeurt.

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veel contact met ouders en kinderen die de plaswekker gebruiken. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

 

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt je kind gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

 

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

De plaswekker wordt binnen 2 werkdagen gratis bij je geleverd. Als je de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Voor deze snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

 

Inclusief: Gratis terug zenden van de gehuurde plaswekker

Neem aub even contact met ons op wanneer de training is afgerond. Wij mailen dan een retour etiket, waarmee de plaswekker gratis terug kan worden gestuurd. De huur stopt op de dag dat wij de plaswekker terug hebben ontvangen.

 

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

Bij het pakket heb je de mogelijkheid om voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Een slimme keuze als jullie nog geen goede matrasbeschermer hebben. Wij hebben een selectie gemaakt uit kwalitatief goede en handzame matrasbeschermers met de keuze uit wasbaar of wegwerpmodellen.

 

Optioneel: Waterafstotend en ademend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

 

Optioneel: Plashorloge, waardoor je kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol als je kind overdag vergeet geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als je kind heerlijk in slaap is gevallen. Vaak zien wij dan dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt ervoor dat er ’s nachts minder plasmomenten zijn, waardoor de training minder vermoeiend en soepeler wordt doorlopen.

 

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beide klachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, je kind te laten ervaren wat het zelf aan de klachten kan doen. Heet leert met behulp van opdrachten hoe natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leert het met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe de ontlasting kan worden bevorderd.

 

Tot slot en belangrijk

Heb je gecontroleerd of je voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als je de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna.

Indien je de factuur straks zelf gaat indienen bij je zorgverzekeraar, adviseren wij het volgende:

 1. Maak géén gebruik van Klarna. In dat proces ontvang je namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
 2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker (je kind) in. Veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer de gegevens van je kind op de factuur staan vermeld.

 

 

Sylvia
Placed on 16 May 2023 at 14:14
Na heel wat dingen geprobeerd te hebben; niet meer drinken voor het slapen gaan, extra eruit om te plassen, etc.. etc.. en niets hielp. Nu met deze wekker en tril hadden we meteen de eerste nacht een droge nacht. Nu bijna 2 weken bezig en tot nu toe maar 3 (beetje) "natte" nachten gehad.
Tot nu toe erg tevreden en je wordt op allerlei manieren ondersteund en begeleid. Nu hopen dat we snel helemaal droog zijn.
Jojo
Placed on 14 February 2023 at 10:33
Nog maar 4 weken geleden begonnen met de plaswekker en sinds deze week heeft mijn dochter voor het eerst droge nachten. Zeer effectief dus!
Mariëlle Janssen
Placed on 09 February 2023 at 20:13
Werkt prima. Nu kleine 3 weken bezig en geen nat bed meer gehad vanaf dag 1
Broeders
Placed on 09 February 2023 at 16:25
Zender stopte er na 3 dagen mee. Precies in het weekend. Direct mail gestuurd en maandag contact gehad. Donderdag had ik een nieuwe zender in huis dus kunnen we de training weer oppakken.
Danielle van Neerbos
Placed on 19 January 2023 at 14:27
Toen wij het plaswekkerpakket ontvingen was ik positief verrast door de begeleidende informatie. Het is allemaal heel goed uitgelegd en er zit ook een boekje bij speciaal voor je kind dat het op een leuke manier uitlegt. De scorekaart en stickers zijn een leuke manier om je kind te stimuleren en het geeft je een goed inzicht in hoe het nou eigenlijk echt gaat. Onze zoon moest wel wennen aan het trilelement onder zijn kussen. De eerste keer schrok hij ervan, maar het maakt dus zelfs de diepste slapers wakker. Ook de mails die je ontvangt met tips vind ik heel nuttig en inhoudelijk sterk.
Rachida
Placed on 16 January 2023 at 19:55
Mijn dochter gebruikt de plaswekker nu 2 weken en is al bijna een week droog nu. Ze staat zelf s nachts op om een plasje te doen. De paar nachten dat de wekker wel af ging was alleen het broekje een beetje nat maar het bed hoefde ik niet te verschonen. De vooruitgang gaat met grote sprongen. Ik ben meer dan tevreden.
Marieke
Placed on 08 November 2022 at 16:24
Werkt goed!
Mascha
Placed on 28 September 2022 at 10:39
De methode kan, denk ik, effectief zijn. Echter, mijn kind heeft al 1x door de wekker + trilelement heen geslapen (hele bed nat en diep slapend kind) en soms gaat de wekker, zo lijkt het althans, op een willekeurig moment af. Maar goed, we gaan er toch nog een tijdje mee door om te kijken hoe het zich ontwikkeld. Ermee bezig zijn heeft
waarschijnlijk ook effect.
U heeft bij ons niet alleen de wekker gekocht maar ook begeleiding, zeker wanneer een kind niet wakker wordt van de wekker is het belangrijk dat u even telefonisch contact met ons opneemt, dan kunnen wij met onze tips en adviezen waarschijnlijk ervoor zorgen dat uw kind wel wakker gaat worden van de wekker. Ook voor andere vragen mag u altijd even met ons bellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 op telefoonnummer 0297 760 001. groet Yolande van Urifoon
Monique
Placed on 05 July 2022 at 16:06
Ben heel goed geholpen door diegene aan de telefoon welke plaswekker wij het beste konden gaan gebruiken. Zeer tevreden over de snelle levering en nooit verwacht dat het zo snel al zo goed gaat.
Ook erg blij met de tips en het advies wat je krijgt. Echt een aanrader!
Joyce
Placed on 15 June 2022 at 11:02
Onze dochter wilde wel vaker proberen zonder luier te slapen, maar helaas werd ze niet wakker (zelfs niet wanneer ze al een grote plas in bed had gedaan). Met deze wekker wilden we het nog een keer proberen. Omdat ze dus zó diep slaapt en niet eens wakker werd van een nat bed, hebben we ook gekozen voor het trilelement welke onder haar matras lag. De eerste 5 dagen was het enkele keren per nacht wakker worden en was het bed nog nat. Het werd wel steeds minder. Na 5 dagen is er ineens een knop omgegaan lijkt het wel. Ze is vanaf toen (nu al 9 nachten op rij) zelf wakker geworden om te gaan plassen, nog vóór de wekker gaat. 1 nacht heeft ze doorgeslapen, zonder te hoeven plassen. Ik weet niet wat ik meemaak. Ik begrijp dat het niet voor ieder kind op deze manier en zo vlug werkt, maar ik ben echt ontzettend blij dat dit voor nu de uitkomst is geweest voor onze dochter. Ik wil niet zeggen dat er geen terugval of ongelukje meer gaat zijn, maar 9 nachten op rij is voor mij geen toeval meer. Wij zijn dus zeer tevreden met de wekker en de werking ervan. Ook helpen de beloningsstickers hieraan mee. We blijven de eerste 4 weken sowieso vol maken en hopen dat we hem dan al terug kunnen sturen. Blije ouders, maar ook vooral een blije dochter hier.
Marian
Placed on 26 July 2021 at 13:20
Het duurde zo lang voor onze jongste ook ‘s nachts zindelijk werd… We wisten echt niet meer wat we moesten doen om hem te helpen... Hij slaapt ook in een stapelbed met zijn grote broer, dus we hadden een plaswekker al uitgesloten als optie.
We hebben nu een plaswekker gehuurd met trilelement en dat is echt een uitkomst. Ook het boekje over juf Sas en de scorekaart met stickers slaan enorm goed aan bij onze zoon. Hij snapt goed wat hij moet doen en gaat er echt zelf mee aan de slag (met een beetje hulp). Heel fijn dat dit zo goed werkt.
Hoekstra
Placed on 13 July 2021 at 15:21
Mijn zoontje was altijd heel moeilijk wakker te krijgen. Nu met de de plaswekker dm tril element wordt hij wakker en staat hij ook zelf op om te gaan plassen. Wij zijn tevreden.
Hannah Geerts
Placed on 07 July 2021 at 11:52
Werkt heel goed, ook bij paar druppeltjes al. geluid niet te overheersend.
Esther
Placed on 06 July 2021 at 09:43
Heel snel in huis, erg gebruiksvriendelijk en er zitten leuke dingen in voor kids. Dit is met zeer veel enthousiasme ontvangen.
Robert Vegelien
Placed on 28 May 2021 at 11:28
We boeken inmiddels goede resultaten met de plaswekker. We zijn hier erg tevreden over. De begeleiding stellen we op prijs. Robert heeft alleen moeite met het uitzetten van de plaswekker en trekt nu de stekker eruit. Dit heeft gelukkig hetzelfde resultaat en na inschakeling kan hij zijn slaap hervatten.
Pauline
Placed on 14 May 2021 at 16:19
Installeren van batterij in het zendertje was even onduidelijk hoe de batterij er in moest (bleek tussen de 2 metalen lipjes in te zijn).

Geluid is goed luid en trilelement is ook voldoende sterk.

Stickersysteem geeft goed inzicht, waardoor de begeleiding passende adviezen kon geven en maatwerk kon leveren.

Zijn pas 2 weken bezig, dus kan nog geen uitspraak doen over uiteindelijk effect.
Besselink
Placed on 10 May 2021 at 21:47
Goede en snelle service. Twee keer storing gehad met sensor. Goed telefonisch te woord gestaan en met oplossing gekomen.
Christa
Placed on 15 April 2021 at 20:16
Heel fijn de hulp mailtjes. Werkt simpel, zoontje begreep het gauw
Mar
Placed on 01 April 2021 at 13:54
Goed
Merel Herbst
Placed on 12 October 2020 at 15:31
Werkt tot nu toe goed, we zien al verbetering na een week.
Dennis
Placed on 11 August 2020 at 16:31
So far so good! De allereerste keer werd onze dochter van 7,5 van het alarm (hard trillen én een sterk geluid) helemaal niet wakker, ook niet na 5 minuten doorloeien. Op dat moment had ik er een beetje een hard hoofd in eerlijk gezegd. Maar inmiddels zijn we een week onderweg en wordt ze inmiddels al 2 van de 3 keer uit zichzelf wakker om naar de wc te gaan. Nog even doorzetten dus, maar het gaat zeker de goede kant op!
Diane Verwoerd
Placed on 11 August 2020 at 15:32
We zijn heel blij met de plaswekker met trilfunctie. Ons kind wordt er echt wakker van en kan daardoor op tijd naar de wc. We zijn nu 11 nachten bezig waarvan er 9 volledig goed gingen. We zijn vol goede moed.
Linda Beerepoot
Placed on 10 August 2020 at 14:13
Werkt echt super goed. Het hele circus is 3 nachten afgegaan en vanaf daarna droog
Kelly Cornelissen
Placed on 30 July 2020 at 15:48
We zijn nu twee weken bezig en onze dochter reageert er heel goed op. Stickerkaart motiveert ook!
Let in begin wel erop dat klemmetje batterij in zender goed straks zit, anders reageert de ontvanger te laat.
Jacoba Pieffers
Placed on 27 July 2020 at 19:13
Werkt tot nu toe heel goed. Een enkele keer slaapt onze zoon er door heen. Maar dat wordt hopelijk steeds minder
Anna
Placed on 07 July 2020 at 13:36
De wekker werkt super eenvoudig het tril element is fijn zodat niet iedereen wakker schrikt en ook super om op de camping te kunnen gebruiken. De onderlegger met instopstrook is ook prettig in gebruik, ligt comfortabel en houd het bed droog. De stickers zijn favoriet bij mijn zoon. De mails met tips zijn prettig en eenvoudig toe te passen
Mariëlle
Placed on 06 July 2020 at 13:31
Mijn dochter van bijna 5 gebruikt de Contessa met trilelemenr nu ruim een week. De eerste dagen waren even zwaar, maar na 4 dagen merkten we al verbetering, waarbij ze de afgelopen 3 nachten helemaal droog is gebleven! Ik durf niet te vroeg te juichen, maar dat er al zo snel verbetering zou zijn had ik niet durven dromen
Marlies Krijgsman-Davelaar
Placed on 24 June 2020 at 16:21
Snelle levering, degelijke materialen. Goede klantenservice en informatie/hulplijn nu tijdens de eerste week.
Esther
Placed on 05 June 2020 at 18:31
Goede service
Desi
Placed on 15 May 2020 at 21:11
Werkte al na 2 dagen. Na een aan droog.
Trots op onze dochter van 8
Fleur
Placed on 09 May 2020 at 11:28
Prima product.
Mieke van Beek
Placed on 04 May 2020 at 13:00
Werkt snel. Onze vaste slaper van 7 jaar wordt snel wakker van deze wekker en hij maakt in 1,5 week tijd al grote vooruitgang in het bedplassen! We zijn erg tevreden.
M.VDMKamp
Placed on 29 April 2020 at 19:54
Goede oplossing voor de nachtelijke plasproblemen!
Anita
Placed on 08 April 2020 at 12:08
Bevalt goed! Na 3 kleine ongelukjes nu elke nacht droog.
Aleid
Placed on 11 March 2020 at 14:16
Werkt als een trein, mijn dochtertje gebruikt deze plaswekker nu een kleine maand. Ik ben ervan overtuigd dat ze binnenkort van het bedplassen af is. En dit na vele jaren van alles proberen. Het trilelement is erg fijn, ze wordt er direct wakker van waardoor het geluid iets zachter kan. Dat is weer fijn voor de rest van de familie. Mocht u twijfelen, probeer het. U krijgt er geen spijt van!
Marije
Placed on 05 March 2020 at 21:41
Zeer vriendelijk en klantgerichte service. Alle vragen werden professioneel beantwoord. Keurig geleverd, gelijk in gebruik genomen. Hoop dat de wekker snel weer terug mag!
Linda Kuijt-van Staden
Placed on 04 March 2020 at 19:23
Bestellen ging makkelijk, snel bezorgd, goede informatie over het (gebruik van het) product, plaswekker doet zijn werk: binnen een week van 3 punten in de nacht naar 7 punten in de nacht :)
Gerdien Poortman
Placed on 10 February 2020 at 20:52
Gemakkelijk in gebruik. Duidelijke instructies en doet wat het moet doen. Mijn dochter van 6 doet alles zelf en hoeft mij niet eens wakker te maken in de nacht, wanneer de wekker gaat. De eerste keer was ze nadat de wekker was afgegaan nog helemaal nat. Daarna alleen nog maar een paar druppels. Het klopt dat wanneer de wekker gaat, je direct stopt met plassen en daardoor kan uitplassen op de wc. Nu op naar helemaal zelfstandig. Punten systeem werkt ook duidelijk en met leuke stickers. Kortom helmaal top!!!
Delhez
Placed on 06 February 2020 at 11:23
Toen we eenmaal een goede zender hadden ontvangen ging het super goed. Dochter wordt direct wakker van de wekker en tril element en staat zelf op om de wekker uit te zetten en op toilet verder te plassen. Van tevoren al van alles geprobeerd maar niets werkte. Dit wel! Heel blij dat we voor deze wekker zijn gegaan. We zijn nu een week bezig en gaat de goede kant op! Enige minpuntje dat de zender die we als eerste hadden gekregen een beetje van het padje was en vaak vals alarm gaf. Na contact met Urifoon, een nieuwe zender ontvangen. Jammer dat er voor deze zaken geen noodnummer is. (Voor in het weekend wat bij ons het geval was). Verder absolute aanrader!
Willeke
Placed on 30 December 2019 at 20:24
De Contessa plaswekker werkt uitstekend. Hij ligt op een afstandje van het bed, waardoor mijn dochter er echt uit moet om het geluid uit te zetten. Tijdens een logeerpartijtje konden we het geluid uitschakelen en deed ze het met alleen de triller onder haar kussen. Ideaal! Het scoreblad is een goede motivatie en wij zijn als ouders blij dat we hier zo goed in begeleid worden. We moeten tenslotte allemaal gemotiveerd blijven om dit te laten slagen. We hebben er nu alle vertrouwen in!
Monique vos
Placed on 05 November 2019 at 14:19
We zijn nu een week bezig en de eerste 2 nachten waren best moeilijk, daarna meteen 3 nachten droog, de nacht erna 1 keer afgegaan bij eerste druppel, volgende nacht weer droog. Dus super, hij had Dus even een zetje nodig
Sander V.
Placed on 27 October 2019 at 19:25
Absoluut een aanrader. Ideaal en simpel in gebruik. Het tril element is al genoeg om ons kind wakker te maken, dus het geluid hebben we terug gedraaid.
Maaike Heutinck
Placed on 17 October 2019 at 13:06
We gebruiken de wekker nu 2 weken en zijn erg tevreden
Maaike Heutinck
Placed on 17 October 2019 at 13:05
We gebruiken de wekker nu 2 weken en zijn erg tevreden
Nicole
Placed on 04 October 2019 at 11:31
De wekker met trilfunctie werkt voor onze dochter heel goed. Ze is een diepe slaper maar wordt hierdoor goed wakker. Haar bed was al snel droog, dus we verwachten dat ze ook snel zelfstandig wakker gaat worden door de training.
Bianca van Tilburg
Placed on 06 August 2019 at 19:48
De 1e dagen werd onze dochter (08-08-2013) niet wakker van de wekker en niet van het trillen. Wel geplast in broekje en daarna nog op de wc. De afgelopen nachten werd zij wél wakker (trilelement onder haar kussen gelegd) en kon ze vrijwel zelfstandig wekker uitzetten en het onderdeel van haar broekje losmaken. Ik denk dat we allemaal even moeten wennen :-) en hoop dat het bewustzijn van het plassen de komende nachten gekoppeld wordt aan de volle blaas.
Cecilia
Placed on 23 July 2019 at 06:56
Beste keuze voor mijn 5 jarige zoontje. Hij was eerder droog s'nachts, toen verhuizen wij van Zuid Afrika en hij plast iedere avond in zijn bed. Na 1 week is hij weer droog!! Fantastische apparaat!
Kim
Placed on 22 July 2019 at 15:00
Goed systeem. Batterij deed het na een dag niet maar met hulp gereset en tot nu toe werkt het systeem en wordt onze dochter gelukkig wakker nadat zowel wekker als trilsysteem afgaan. En dat is voor een hele vaste doorslaper al een plus punt
Verkade
Placed on 18 July 2019 at 16:30
werkt geweldig
Geen specificaties gevonden
Heeft u al sensorbroekjes?
Voor het gebruik van de plaswekker heeft u ook sensorbroeken nodig (wij adviseren minimaal 2 stuks). Heeft u al sensorbroeken of zitten ze al in uw winkelmandje? Ga dan door naar de kassa. Zo niet, ga door naar de sensorbroeken. Deze plaswekker wordt automatisch in uw winkelmandje geplaatst.