Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes, matrasbeschermer en deskundige begeleiding
11 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Een plaswekker met geluid en trilalarm en 3 sensorbroekjes . Dit is het meest effectieve pakket voor de zeer diepe slapers of voor kinderen die angst hebben voor hard geluid. 1 Bestelling per persoon.
€238,80 €0,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa plaswekkerset met trilelement, 3 sensorbroekjes én deskundige begeleiding

De Contessa plaswekker met instelbaar volume én trilelement de meest effectieve plaswekker voor de zeer diepe slapers! Met dit pakket heeft u alles om het bedplassen bij (zeer) diepe slapers serieus aan te pakken:

 1. Contessa draadloze plaswekker
 2. Een trilelement
 3. Een set van 3 sensorbroeken
 4. Stimulerende scorekaart met stickers
 5. Deskundige en persoonlijk advies
 6. Informatiebrochure Juf Sas en de Plasklas (voor kinderen <10 jaar)
 7. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 8. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd .

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de Contessa plaswekker duidelijk uitgelegd.

Inclusief: Set van 3 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.
 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:

 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de honderdduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding erg belangrijk. Want wat doet u als uw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? Of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor uw kind en ook voor u na een aantal weken niet meer vol te houden. Of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit heeft oprecht bij heel veel kinderen het verschil gemaakt waardoor de plaswekkertraining wel succesvol is afgerond. 

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veelvuldig contact met onze klanten. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij u als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

U ontvangt de plaswekker binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis. Als u de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dezelfde werkdag al met de plaswekker training beginnen? Als u voor 12:00 uur bestelt, gaan wij dit regelen. Voor deze (extra) snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

U heeft de mogelijkheid om bij het pakket voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Als u nog geen goede matrasbeschermer heeft, raden wij u dat sterk aan. Wij hebben een selectie gemaakt uit zeer goede en handzame matrasbeschermers, waarbij u de keuze heeft uit wasbaar of wegwerpmodellen.

Optioneel: Waterafstotend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol bij kinderen die overdag vergeten geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als het kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beideklachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

Risha
Placed on 23 March 2023 at 15:36
Bijna een week gebroken nachten. Helaas plast mn zoon nog innbed. Het gaat de goede kant op, langzaam. Wat een fijne hulp middel ik kon mn vinger er eerst niet op leggen maar nu weet ik gelukkig welke momentennhij plast
Joyce
Placed on 08 March 2023 at 16:07
Goedwerkend apparaat, duidelijke uitleg en fijn om het geluid aan te passen in volume. Trilapparaat heeft bij ons kind een toegevoegde waarde hier wordt hij extra wakker van. Nog maar een week in huis maar het doet nu al goed zijn werk.
S. Wolters
Placed on 01 March 2023 at 15:48
Vanuit CZ krijg ik geen vergoeding voor hierboven benoemd pakket. Urifoon heeft mij een mooi aanbod gedaan. Hier heb ik gekozen voor de Liberty plaswekker met 2 broekjes. Deze werkt naar wens en onze dochter doet het er ook goed mee.

De te kiezen geluiden vinden wij wat extreem. Onze dochter werd er zelfs bang van. Wij hebben het haan geluid gekozen maar dit is nog wel eens verwarrend met de hanen van buren, in de vroege ochtend. Dit doet overigens niks af van het Liberty systeem.
Twee broekjes komen wij mee uit maar ik kan mij wel voorstellen dat een derde wenselijk kan zijn. Broekjes mogen niet in de droger en het materiaal van de broekjes ervaar ik niet als snel drogende. Voor de vochtige periode kan dit lastig zijn.
Miranda
Placed on 14 February 2023 at 10:00
2 weken lang elke dag een nat bed. Sinds het starten met de plaswekker al meerdere keren volledig droog in de ochtend. We zijn nu 1.5 week bezig. Een enkele keer gaat de wekker, maar is er snel bewustwoording als de wekker gaat om niet door te plassen maar naar het toilet te gaan!
Jasmina
Placed on 17 January 2023 at 13:30
Super product! Mijn dochter heeft vanaf dag 1 al geen nat bed meer, is moeilijk wakker te krijgen maar door het trilelement wordt ze makkelijk wakker! We zitten nu bijna op 2 weken sinds we begonnen zijn en ze heeft al een aantal dagen gehad dat ze doorslaapt zonder te plassen! Super blije mama en dochter!
Kim
Placed on 03 May 2022 at 09:04
Echt een dikke aanrader. Wij waren behoorlijk wanhopig en sceptisch in het begin. Maar na anderhalve week had de wekker al het juiste effect. Nu vier weken later is mijn dochter droog en kan ze uit logeren ;).
Shilan
Placed on 13 January 2022 at 00:32
Ik vind een hele goeie apparaat. Het is sterk van geluid en kan goed horen en goeie kwaliteit.
Sanne
Placed on 29 October 2021 at 10:44
Nu een ruime week in gebruik. Eerste dagen werd mijn zoon totaal niet wakker van de wekker. Met de info-mails die frequent worden verstuurd zijn we geïnformeerd dat dat vaker voorkomt. De laatste 3 nachten is hij wel wakker geworden van de wekker. Met een klein beetje plas in de onderbroek, gaat de wekker direct af. Werkt dus zoals aangegeven. Scorekaart met stickers werkt goed. Persoonlijk hoeft voor mij de plastic drinkfles niet meegeleverd. Weer extra plastic, waarvan ik me ook afvraag hoe gezond het materiaal is waar het van is gemaakt (BPA-vrij?)
Tot nu toe dus tevreden over product
Dyan
Placed on 23 September 2021 at 13:13
Het is een mooi en volledig pakket. De start is moeizaam, maar ik krijg via mail ook goede tips. Die moeten we nu gaan toepassen want zoals gezegd is voor mijn dochter de start wel moeizaam. Mocht we na toepassing van de tips geen verbetering zien, dan neem ik contact met jullie op om verdere mogelijkheden te bespreken.
Susanne Frissen
Placed on 12 July 2021 at 11:53
Prettig apparaat dat zeer makkelijk functioneert.
Meddy Sterke- van Spaandonk
Placed on 29 June 2021 at 22:42
SUPER !!!! Ons zoontje van 8 is er met vol positiviteit eraan begonnen.
Nu naar 5 nachten al droog en zonder alarm. Zelfs al elke nacht zelfstandig wakker geworden en geplast op de wc.
Aantal alarmsignalen: 1
instelbaar volume: Ja
Trilelement: Ja
Afmeting ontvanger Contessa : 145 x 77 x 44 mm
Afmeting zender Contessa: 70 x 27 x 11 mm
Batterij zender: Ja, CR2032 - 3V
Uitzetten alarm: Touch op ontvanger
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Speciaal Liberty: Multifunctionele LED ring: Fun en informatie
Speciaal: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald