Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker met trilelement (prijs voor 3 maanden) en deskundige begeleiding gedurende de gehele training
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De betrouwbare Contessa met trilelement is met het instelbare volume en trilelement ideaal voor de zeer diepe slapers. Bij aanvang betaalt u € 50 borg. Deze krijgt u uiteraard terug, nadat wij de Contessa van u retour hebben ontvangen. 1 Bestelling p.p.
€196,95 €24,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa tril plaswekker HUURMODEL met deskundige begeleiding

Onze beste plaswekker kunt u via de verzekering ook huren. Bij aanvang betaalt u € 24 voor de huur van 3 maanden van het trilelement. Deze wordt immers niet door uw verzekering vergoed en € 50 borg voor de plaswekker. Als wij na 3 maanden de plaswekker retour ontvangen, krijgt u uw borg terug. U kunt er op dat moment ook voor kiezen de Contessa plaswekker te behouden in ruil voor de reeds betaalde borg (+ € 20 voor het trilelement).

Wij zullen u tegen die tijd herinneren aan het maken van deze keuze.

Dit is een heel compleet pakket voor de zeer diepe slapers. De Contessa is degelijk en heeft een hard (instelbaar) volume. Het trilelement zorgt voor een alarmsignaal dat zelfs de meest diepe slaper wekt indien het nodig is. Een ideaal pakket voor de zeer diepe slapers! Met de matrasbeschermer zijn eventuele plasongelukjes geen probleem.

Met dit speciaal voor de zeer diepe slaper ontwikkelde pakket heeft u echt alles wat nodig is om het bedplassen serieus te lijf te gaan:

 1. Contessa draadloze plaswekker (in bruikleen)
 2. Een trilelement (in bruikleen)
 3. Een set van 3 sensorbroekjes (uw eigendom)
 4. Stimulerende scorekaart
 5. Goed absorberende matrasbeschermer
 6. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 7. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen onder de 10 jaar)
 8. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 9. Gratis verzending naar uw huisadres

De Contessa is de top onder de plaswekkers. Natuurlijk draadloos, zodat de gebruiker optimale comfort en bewegingsvrijheid heeft tijdens de slaap in bed. Daarnaast is de Contessa uitermate gebruiksvriendelijk door o.a. de touchscreen bediening.

U heeft de keuze uit 3 typen alarm: Geluid, tril of een combinatie van beiden.

In onderstaande filmpje wordt de werking van de Contessa duidelijk aan u uitgelegd.

 

 
 
Trilfunctie
Het trilelement wordt meestal onder het kussen gelegd, zodat het goed wordt gevoeld indien in bed wordt geplast. Omdat het trillen een hele nieuwe en vreemde gewaarwording is, wekt dit ook de zeer diepe slapers. 

Persoonlijke begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Er zijn vele medische instellingen die onze plaswekkertraining voorschrijven en zelf ook de training begeleiden. Als u niet wordt begeleid vanuit het medische circuit bieden wij u onze begeleiding graag aan. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding welke bestaat uit:
 1. Emails gedurende de gehele training. De meeste emails ontvangt u in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk en als meest intensief wordt ervaren. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hierop is de timing van de adviezen in deze emails afgestemd. Wij raden u aan deze te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen wel of niet succesvol de plaswekker training af te ronden.
 2. De adviezen uit de emails zijn generiek en gebaseerd op de tienduizenden kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Uw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van uw kind en kunnen u dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bellen op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.
 3. Wij helpen u gedurende de gehele training en net zo vaak totdat uw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van is. 

Horen wij dat de training is geslaagd, dan sturen wij het kind een vrolijke verrassing.

Een aantal best veel voorkomende praktijkvoorbeelden wanneer goede begeleiding cruciaal is om de motivatie te behouden en de training succesvol af te ronden: 

 • De gebruiker wordt niet wakker van het alarm van de plaswekker.
 • De gebruiker plast elke nacht minimaal 2 keer in bed. Hierdoor is de plaswekkertraining na een aantal weken bijna niet vol te houden.
 • De gebruiker reageert op het alarm, maar is zich niet bewust van wat er gebeurt.

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Van de gemotiveerde kinderen is 90% binnen 8 tot 12 weken zindelijk! Uiteraard zijn succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Maar de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou er daarom rekening met 3 maanden, dan valt het meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Getoonde prijs
De getoonde prijs is voor de eerste maand huur van de Contessa plaswekker inclusief trilelement, 2 sensorbroekjes, persoonlijke begeleiding, de adapter voor de ontvanger, zender, batterij voor de zender, scorekaart voor registratie van het resultaat per nacht, de gebruiksaanwijzing en de verzending naar u toe.

Bij het bestellen wordt EUR 50 borg in rekening gebracht. De borg ontvangt u na het retour ontvangen van de plaswekker uiteraard terug.

U ontvangt tevens tijdelijk gratis onze uitstekende matrasbeschermer ter waarde van € 12,50.

Optioneel: Plashorloge, waardoor uw kind overdag niet vergeet te plassen
Tijdens het bestelproces bieden wij u onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge kan voor uw kind heel waardevol zijn, indien hij/zij overdag vaak vergeet geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als uw kind heerlijk in slaap is gevallen. Bij veel van deze kinderen zien wij dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt bij veel kinderen ervoor dat de training soepeler wordt doorlopen.

Tot slot en belangrijk
Bij dit product vragen wij u ook de volledige naam en geboortedatum van uw kind in te vullen. Ook vragen wij u of u al eerder voor deze gebruiker een plaswekker bij uw huidige zorgverzekeraar heeft gedeclareerd. Deze informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of wij namens u de kosten kunnen declareren. In samenspraak met de zorgverzekeraar gelden voor dit proces bepaalde voorwaarden die u hier kunt lezen. Door het product te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Larissa Smit
Placed on 01 March 2021 at 09:46
Werkt heel goed, zelfs mijn zoon wordt wakker van deze wekker.
Aantal alarmsignalen: 1
instelbaar volume: Ja
Trilelement: Ja
Afmeting ontvanger Contessa : 14.5 x 8 x 4 cm
Afmeting zender Contessa: 5 x 4 x 0,8 cm
Batterij zender: Ja, 3V type CR2032
Uitzetten alarm: Touch op ontvanger
Nachtlampje op ontvanger: Ja
Speciaal Liberty: Apart alarmtoon als batterij van de zender bijna leeg is
Speciaal 2: Alarmtoon verandert als zendertje van nat broekje wordt gehaald