Contessa HUURMODEL draadloze plaswekker (prijs voor 3 maanden) en deskundige begeleiding gedurende de gehele training
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De betrouwbare Contessa is met de bijzondere toon en het instelbare volume ideaal voor elke bedplasser. Bij aanvang betaal je € 50 borg en die krijg je terug nadat wij de Contessa retour hebben ontvangen. Zorgeloze en duurzame oplossing.
€155,95 €0,00
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Contessa pakket huren inclusief deskundige begeleiding

De plaswekkertraining duurt in de regel niet meer dan 3 maanden en daarom wordt het huren van een plaswekker vaak gekozen. Huren is een duurzame keuze. De levensduur van onze plaswekkers is immers vele malen langer dan de gemiddelde duur van de plaswekker training. Dus hergebruik is een duurzame oplossing.

Huren is natuurlijk ook hygiënisch. Elke terug ontvangen plaswekker wordt grondig en anti bacterieel schoon gemaakt. Daardoor lijkt het altijd op een (zo goed als nieuwe) plaswekker.

Lees hier alles over de voordelen van het huren.

Je verzekering vergoedt 3 maanden huur van de Contessa plaswekker en de aanschaf van het bijbehorende ondergoed, het ondersteunende materiaal en de begeleiding tijdens de training. Na deze periode kun je eventueel de plaswekker overnemen in ruil voor de borg. Deze bedraagt € 50 en wordt bij het afronden van de bestelling in rekening gebracht. 

Wat krijg ik als ik de Contessa plaswekker huur?

Je huurt de plaswekker maar ontvangt een nagenoeg compleet pakket waarvan alles (m.u.v. de plaswekker) je eigendom is. Alleen de kleur van het nieuwe sensor ondergoed nog even uitkiezen en je kan direct met de Urifoon plaswekker training beginnen. Je ontvangt namelijk het volgende:

 1. Contessa draadloze plaswekker (in bruikleen)
 2. Een set van 2 sensorbroekjes
 3. Stimulerende scorekaarten met stickers
 4. Deskundige en persoonlijke begeleiding
 5. Informatief boekje Juf Sas en de Plasklas (bij kinderen < 10 jaar)
 6. Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker
 7. Het pakket wordt gratis naar je huisadres gestuurd
 8. Gratis retour etiket bij het afmelden van het huren van de plaswekker

De Contessa is misschien niet de mooiste plaswekker, maar wel zeer effectief. De alarmtoon is zo ontwikkeld dat je hem wel snel uit wilt zetten. Het maakt de diepste slapers wakker en zorgt ervoor dat ze snel uit bed stappen. Precies wat je met de plaswekkertraining wilt bereiken.

De Contessa is eventueel ook te huur i.c.m. een trilelement. Deze schijf ligt onder het kussen en gaat hard trillen op het moment dat het alarm af gaat. Dit wekt de meest diepe slapers, kinderen die slechthorend zijn maar ook de kinderen die angst hebben voor hard geluid. Als het trilelement wordt gebruikt kan het geluid namelijk ook helemaal worden uitgeschakeld.

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wordt in het onderstaande filmpje de Contessa plaswekker nader toegelicht.

 

Inclusief: Set van 2 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gecreëerd om het urineverlies snel te signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens (boxers) en meisjes (hipsters). Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.

     

De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!

Bij het bestellen heb je de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te kopen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

 

Inclusief: Stimulerende scorekaart en stickers

Met de plaswekker wordt een stimulerende scorekaart meegeleverd. Hierop kan dagelijks het resultaat van de afgelopen nacht worden bijgehouden. Op deze wijze kunnen punten worden verdiend en dit heeft bij veel kinderen een stimulerende werking. Gebruikers onder de 10 jaar ontvangen ook een stickervel, waarvan er dagelijks 1 op de scorekaart kan worden geplakt.

 

Inclusief: Persoonlijke en deskundige begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat begeleiding bij de plaswekkertraining tot betere resultaten leidt. Urifoon klanten kunnen gratis gebruik maken van onze professionele en persoonlijke begeleiding. Deze bestaat uit:

 • E-mails gedurende de gehele training. De meeste e-mails ontvang je in het begin van de training, omdat deze periode het meest belangrijk is. We moeten ervoor zorgen dat je kind snel en goed gaat reageren op het alarm. Dan is de training namelijk pas echt begonnen. Dit zorgt voor snel zichtbare vooruitgang en dat is de beste motivatie om door te zetten.

Het begin van de training wordt als het meest intensief ervaren. Door de snelle vooruitgang bij de Urifoon begeleiding duurt deze periode zo kort mogelijk. Wij weten als geen ander wat de belangrijkste situaties en hobbels kunnen zijn op de verschillende momenten tijdens de training. Hier is de timing van de adviezen in deze e-mails ook op afgestemd. Wij raden je aan de e-mails te lezen en toe te passen waar nodig. Het heeft echt bij heel veel kinderen het verschil gemaakt tussen een wel of niet succesvolle training.

 • De adviezen uit de e-mails zijn generiek en gebaseerd op de ruim 1 miljoen kinderen die wij sinds 1954 met de Urifoon plaswekker training hebben bijgestaan. Jouw kind is uniek en verdient ook de persoonlijke begeleiding als dat nodig mocht zijn. Onze persoonlijke en professionele begeleiding wordt heel gericht ingezet indien wij periodiek een kopie van de ingevulde scorekaart ontvangen. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen en dan bespreken wij de voortgang van de training van jouw kind en kunnen jullie dan heel gericht van advies voorzien om de training zo effectief mogelijk te laten verlopen. Wij zijn bereikbaar op 0297 760 001, maar een mail sturen naar [email protected] kan uiteraard ook.

Tegen een kleine vergoeding is eventueel ook 1 op 1 coaching mogelijk. Lees er hier alles over.

 • Wij helpen jullie gedurende de gehele training totdat jouw kind zindelijk is. Uiteraard ook bij een eventuele terugval als daar helaas sprake van zou zijn. 

Wij vinden het altijd leuk om te horen wanneer de training is geslaagd. Wij sturen jouw kind dan een vrolijke felicitatie.

Is deskundige begeleiding belangrijk tijdens de plaswekker training?
Ja! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat veel meer kinderen de plaswekkertraining succesvol afronden én na een jaar nog steeds zindelijk zijn wanneer de training deskundig wordt begeleid, dan wanneer er geen (goede) begeleiding is geweest. Dit is ook logisch, want bedplassers worden nu eenmaal moeilijk wakker. Ze hebben een hoge wekdrempel. Anders zouden ze zelf echt wel sneller wakker worden van een nat bed of doorgelekte luier. Zonder begeleiding is de verleiding ook groot te snel te stoppen met de training en dit vergroot de kans op een terugval aanzienlijk.

Juist bij bedplassers is deskundige begeleiding tijdens de training erg belangrijk, want wat doe je als jouw kind:

 • Niet snel wakker wordt van het alarm van de plaswekker? of
 • Elke nacht minimaal 2 keer in bed plast? Hierdoor gaat tijdens de training even zo vaak het alarm af en dit is voor jullie beiden lastig vol te houden of
 • Wel reageert op het alarm maar slaapdronken voor zich uit kijkt en zich niet bewust is van wat er gebeurt?

Slechts een aantal voorbeelden die in de praktijk vaak voorkomen. Onze deskundige helpdesk begeleidt de training al sinds 1954 en weet met gerichte adviezen de moeilijkste hobbels te nemen. Dit zorgt ervoor dat jouw kind wel snel gaat reageren op het alarm, een beperkt aantal plasmomenten per nacht heeft en zich bewust wordt van wat er ’s nachts gebeurt.

Het resultaat van onze persoonlijke begeleiding
Al sinds 1954 hebben wij gedurende de training veel contact met ouders en kinderen die de plaswekker gebruiken. Wij weten waar wij het over hebben en wat wij als resultaat van de training kunnen beloven. Is er geen lichamelijke reden dat het bedplassen veroorzaakt? Wordt er serieus met de plaswekker getraind? Dan is ruim 90% binnen 6 tot 12 weken zindelijk!

Uiteraard zijn er succesverhalen dat de training met enkele weken is afgerond. Sommigen zeggen zelfs na een aantal dagen. Echter, de plaswekker is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel bij een training. Hou daarom rekening met 3 maanden, dan valt het in de praktijk meestal erg mee.

Deze professionele en persoonlijke begeleiding is kosteloos voor klanten die bij ons staan geregistreerd. Alle andere gebruikers van een plaswekker kunnen deze begeleiding ontvangen door te bellen naar 0900-bedplassen (= 0900-2337527736, 60 cent per minuut).

 

Inclusief: Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de plaswekker training. Om dit te ondersteunen ontvangt je kind gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

 

Inclusief: Gratis levering op het huisadres

De plaswekker wordt binnen 2 werkdagen gratis bij je geleverd. Als je de plaswekker de volgende werkdag wilt ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Voor deze snelle levering vragen wij in de check-out wel een kleine bijdrage en lees hier alle mogelijkheden en voorwaarden.

 

Inclusief: Gratis terug zenden van de gehuurde plaswekker

Neem aub even contact met ons op wanneer de training is afgerond. Wij mailen dan een retour etiket, waarmee de plaswekker gratis terug kan worden gestuurd. De huur stopt op de dag dat wij de plaswekker terug hebben ontvangen.

 

Optioneel: Zeer goede matrasbeschermer

Bij het pakket heb je de mogelijkheid om voor eigen rekening een matrasbeschermer bij te bestellen. Een slimme keuze als jullie nog geen goede matrasbeschermer hebben. Wij hebben een selectie gemaakt uit kwalitatief goede en handzame matrasbeschermers met de keuze uit wasbaar of wegwerpmodellen.

 

Optioneel: Waterafstotend en ademend beddengoed

Met de plaswekkertraining gaan we er alles aan doen om van het bedplassen af te komen, maar tijdens de training is de kans op plasongelukjes aanwezig. Bij elke training gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Om te voorkomen dat bij deze plasongelukjes ook het dekbed nat wordt, bieden wij optioneel waterdichte dekbedovertrekken en kussenslopen die ook fijn in gebruik zijn. De stoffen zijn zo gekozen dat het materiaal wel ademt (dus niet tot onnodige transpiratie leidt) en niet kraakt. Een comfortabele bescherming van het vaak dure dekbed.

 

Optioneel: Plashorloge, waardoor je kind overdag niet vergeet te plassen

Tijdens het bestelproces bieden wij onze U15 en R16 plashorloges met € 5 korting aan. Zo'n plashorloge is zeer handig en waardevol als je kind overdag vergeet geregeld naar de WC te gaan. Door overdag onnodig lang en vaak de plas op te houden, wordt de blaas gespannen. Deze ontspant als je kind heerlijk in slaap is gevallen. Vaak zien wij dan dat na het ontspannen van de blaas 's nachts meer urine wordt aangemaakt dan wanneer de blaas ook overdag ontspannen wordt gehouden. Het plashorloge helpt hierbij en zorgt ervoor dat er ’s nachts minder plasmomenten zijn, waardoor de training minder vermoeiend en soepeler wordt doorlopen.

 

Optioneel: Werkboek Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt. Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beide klachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, je kind te laten ervaren wat het zelf aan de klachten kan doen. Heet leert met behulp van opdrachten hoe natte en vuile broeken kunnen voorkomen. Ook leert het met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe de ontlasting kan worden bevorderd.

 

 

 

Geen specificaties gevonden