Absorberend ondergoed

Oefenbroekjes die jouw kind helpen bij plasongelukjes

Willen jullie af van de luier of heeft jouw kind soms wel eens een plasongelukje?
Er zijn onderbroekjes voor kinderen die urine absorberen en daarmee een natte broek verbergen. Vanaf de buitenkant zijn ze niet van normaal ondergoed te onderscheiden. Maar van binnen hebben de boxershorts, slips en hipsters een geheime absorptie laag, die probleemloos druppels en scheutjes urine opvangt.
Net als gewoon jongens- en meidenondergoed zijn ook deze in vrolijke en stoere designs en van hoge kwaliteit. Zo komt jouw kind droog en met meer zelfvertrouwen de dag door.
Normaal kinderondergoed met een geheimpje binnenin…

Wasbare oefenbroekjes

Plasongelukjes zijn natuurlijk super vervelend, vooral voor jouw kind en het leidt tot veel onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie. UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal ondergoed dat hierin de oplossing biedt. In tegenstelling tot veel andere merken is het stoer en modieus ondergoed, maar met een geheimpje.

Het is speciaal ondergoed dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De oefenbroekjes hebben een absorptievermogen van gemiddeld 75 ml in 4 uur tijd (niet de volledige inhoudt van een kinderblaas!). Het is juist ontworpen voor kinderen die last hebben van plasongelukjes en geschikt bij zindelijkheidstraining. Op die manier zijn luiers niet meer nodig en in plaats daarvan is er mooi wasbaar ondergoed waarmee jouw kind optimaal kan oefenen.
Vanaf de buitenkant zijn ze niet van normaal ondergoed te onderscheiden, dus jouw hoeft niet onzeker te zijn dat vriendjes of vriendinnetjes het zien.

Hoe vallen de absorberende broekjes bij jongens en meiden?

Bij meisjes vallen de modellen van de wasbare oefenbroekjes normaal, zoals bij het gewone ondergoed. Jongens modellen kunnen iets ruimer vallen (in dat geval adviseren we bij twijfel 1 maat kleiner te kiezen). De maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.
Voor kinderen is het ook ideaal op school wanneer soms kleine plasongelukjes zichtbaar zijn in de kleding of geroken worden door anderen. UnderWunder zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt.

Wanneer het absorberende ondergoed voor kinderen geschikt is om te gebruiken?

  • Tijdens zindelijkheidstraining om van de luiers af te komen
  • Bij plasongelukjes hoef je niet direct alle kleding te wassen
  • Ter ondersteuning bij het tegengaan van bedplassen
  • Voor meer zekerheid bij ongewild urineverlies, niemand ziet het
  • Voor meiden; op de lichte dagen tijdens de menstruatie biedt het comfort en bescherming (ook te gebruiken als extra bescherming naast gebruik van tampons of maandverband)

Diverse modellen absorberend ondergoed

Door het trendy ontwerp en het onzichtbaar absorberend kruis heeft niemand door dat jouw kind absorberend ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor meisjes bieden wij broekjes in twee modellen: Slip en Hipster. Voor jongens zijn er stoere shorts. Allen zijn verkrijgbaar in maten; van 92 tot maat 176.

Andere belangrijke weetjes omtrent de wasbare oefenbroekjes:

  • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels urinegeur
  • Broekjes wordt discreet geleverd
  • Pas na ontvangst het broekje, door dit over het huidige ondergoed te doen (anders kan het niet gratis omgeruild worden)
  • De oefenbroekjes kunnen ook ’s nachts gedragen worden, alleen niet voor hetzelfde doel (de broekjes absorberen namelijk te weinig om bijvoorbeeld de functie van een luier over te nemen)
  • Naast absorberend ondergoed voor jouw kind, is er ook UnderWunder incontinentie ondergoed voor volwassenen