Urifoon Boek: Leer plassen en poepen zoals het moet
1 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Leer plassen en poepen zoals het moet, dan gaat het de rest van je leven goed. Een heel praktisch en bruikbaar werkboek om uw kind zelf het plas en poepgedrag te laten verbeteren.
€12,95
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Boek: Leer plassen en poepen zoals het moet

Kinderen vinden het niet leuk om over hun natte en vuile broeken te praten, maar willen er wel van af komen. Voor deze kinderen is dit werkboek gemaakt.

Het is bedoeld voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool. Het bestaat uit 2 delen, een deel voor kinderen met vooral blaasklachten en een deel voor kinderen met vooral darmklachten. Blaas en darmklachten komen vaak gezamenlijk voor. Toch staat meestal één van beideklachten op de voorgrond.

De bedoeling van het werkboek is, kinderen te laten ervaren wat zij zelf aan hun klachten kunnen doen. Zij leren met behulp van opdrachten hoe ze kunnen voorkomen natte en vuile broeken te krijgen. Ook leren ze met behulp van oefeningen wat een goede manier van plassen is en hoe ze hun ontlasting kunnen bevorderen.

Ingrid Kempinski
Placed on 30 October 2021 at 12:19
Zeer praktisch werkboek.
Zelf werk ik er al langer mee.
Heb dit boek tevens gekocht en aanbevolen bij collega's waarmee ik de kinderbekkenfysiotherapie opleiding aan het volgen ben.
Geen specificaties gevonden