Lukt het jouw kind niet droog door te slapen?

-

[column]

Hoewel op de basschool gemiddeld 3 kinderen per klas in hun bed plassen, hoor je daar als ouder waarschijnlijk zelden iets over (of eigenlijk nooit…). Bijzonder, aangezien ‘het schoolplein’ een plek is waar veel over kinderen en hun problemen gesproken wordt, maar géén tips of een aanpak die een kind van het bedplassen af helpt. Hierdoor denken kinderen (en ouders) vaak dat ze de enige zijn met dit probleem.

Medicijnen kunnen helpen tegen bedplassen, al blijkt in de praktijk dat dit meestal niet of onvoldoende werkt. Overdag lukt het vaak wel om droog te blijven, maar in de nacht gaat het dan weer mis. De plaswekker kan daarbij helpen. Online vind je vele soorten wekkers; van enkele tientjes tot meer dan € 300,-.

Maar dan… Zo’n alarm gaat jouw kind niet leren het gevoel van een volle blaas te herkennen in de slaap; het gaat om de training. En stel het niet lukt of er is een terugval. Ieder kind is hierin uniek, dus wat moet je doen? Jouw kind wil geen natte bedden meer en jij niet iedere dag de wasmachine extra laten draaien.

[section]

succesformule voor plaswekkertraining

[column]

Succesformule = motivatie + plaswekker + persoonlijke hulp

Een plaswekker is maar een hulpmiddel. Nachtzindelijk word je door een aantal weken te trainen. Daarbij pas je de juiste tips en tricks toe, die bij jouw kind van belang zijn.
Je kent vast de verhalen van mensen die de plaswekker hebben geprobeerd, maar dit niet werkte omdat hun kind niet wakker werd van het alarm. Of er was geen vooruitgang zichtbaar, dus stopte men teleurgesteld en misschien wel geïrriteerd want alle gebroken nachten waren voor niets.

Het grote geheim achter het succes van onze aanpak zit in de kwaliteit van producten gecombineerd met onze begeleiding. Al sinds 1954 helpen wij kinderen die een plaswekker gebruiken met effectieve oplossingen tegen bedplassen. Meer dan 1 miljoen kinderen zijn door onze methode geslaagd.
Naast de medische specialisten (zoals plaspoli’s) zijn wij de enige aanbieder die de plaswekkertraining deskundig en doelgericht begeleidt. Wij helpen jou en je kind de eventuele hobbels te nemen, waardoor jouw kind wél snel gaat reageren op het alarm en het wekreflex op de prikkels van een volle blaas wordt ontwikkeld.

Binnenkort behoren o.a. schaamte, angst voor (school)kamp, stress en overvolle wasmanden tot het verleden. Dan durft jouw kind wél uit logeren, zit het beter in de vel en geniet hele gezin van zorgeloze nachtrust.

[section]

urifoon begeleiding bij plaswekker

[column]

Laat ons helpen: in < 3 maanden stoppen met bedplassen

Gezamenlijk gaan we aan de slag; Ouder/Verzorger, Kind en Urifoon. Wij rekenen op jullie motivatie om dit probleem met de training op te lossen. Wat je van onze plaswekkertraining mag verwachten:

Selecteren van geschikte plaswekker
Ieder kind is anders. Wij helpen kiezen welke wekker het best in de situatie van jouw kind past. 

Doelgerichte aanpak
Periodieke mails met tips en aanbevelingen. Deze zijn van toepassing op dat moment tijdens de training.

 
 

Persoonlijk en vertrouwd
Wij behandelen iedere training individueel. Al het contact houden we bij in een persoonlijk logboek.

1 op 1 coaching
Indien gewenst nemen onze deskundigen proactief contact op om de voortgang te bespreken en stappen te maken.

 
 

Levenslange garantie
Vanaf dag 1 tot na een eventuele terugval staat onze servicedesk bij om jouw kind ’s nachts zindelijk te worden.

Declaratie bij jullie zorgverzekering
Bij een groot aantal verzekeraars kunnen wij declareren. Zelf voorschieten is dan dus niet nodig.

Na gemiddeld 10 weken is dit het resultaat (en anders gaan we net zo lang door tot nodig is)

  • Droog doorslapen als gevolg van zelfstandig wakker worden van een volle blaas
  • Een trots en blij kind dat beter in zijn/haar vel zit
  • Uitgerust kind (en betere nachtrust voor overige gezinsleden)
  • Vol zelfvertrouwen richting logeerpartijen en/of kamp
  • Minder stress over het welzijn en de ontwikkeling van jouw kind
  • Geen frustraties meer over bedplassen
  • Wasmachine hoeft geen overuren meer te maken door natte bedden

[section]

gratis plaswekker via verzekering

[column]

Gratis plaswekker training

Kom jij in aanmerking voor plaswekker vergoeding via de zorgverzekering? Het valt helaas buiten de basisverzekering, maar ben je aanvullend verzekerd dan heb je vaak recht op (volledige) vergoeding.

Geen vergoeding? Geen nood; we helpen jullie graag! Ontdek welk speciaal aanbod wij jullie kunnen doen.

[section]

plaswekker training geslaagd

[column]

Wordt de baas over je blaas

De plaswekkertraining heeft alleen kans van slagen, wanneer jouw kind snel wakker wordt van het alarm. Duurt dit te lang, is er geen sprake van “training” en zal er nauwelijks vooruitgang worden geboekt.

Wat voor type slaper is jouw kind?

Twijfel je wat voor jouw kind van toepassing is, ontdek het via onze 'slaper test' en zie wat het beste bij jouw kind past.
Doe de slaper test <>

Wil je liever persoonlijk advies om te bepalen wat het meest geschikt is voor jouw kind? Bel/app met onze specialisten of start een live chat (op werkdagen) met collega Paula.