Verschillende maten matrasbeschermers

Matrasbeschermers beschermen uw matras tegen onder andere bedplassen. Hierbij is er keuze uit verschillende modellen. De absorberende matrasbeschermers nemen de urine op en hierdoor blijft de matras droog. Deze leveren wij in een wasbare variant en in een wegwerp oplossing, die na gebruik kan worden weggegooid. Beiden zijn een strookmodel (85 x 90 cm voor de wasbare versie en 60 x 90 cm voor de wegwerp variant). De waterafstotende matrasbeschermers beschermen de matras omdat het urine er niet doorheen komt. Voor het optimale comfort maken wij gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige stoffen die wel ademen en nauwelijks kraken bij gebruik. Deze waterafstotende matrasbeschermers zijn beschikbaar in de maten 70 x 150, 100 x 200, 150 x 200, 160 x 200 en 200 x 200 cm.

Filter producten

Onze matrasbeschermers: goedkoop & effectief!

Een goede matrasbeschermer hoeft niet zo duur te zijn. Wij hebben matrasbeschermers geselecteerd die goed beschermen, comfortabel zijn in gebruik en scherp zijn geprijsd.

Nog meer voordelen van onze wasbare matrasbeschermers:

  • Super absorberend of waterafstotend (afhankelijk van het gekozen model)
  • Makkelijk wasbaar tot 90 graden
  • Snel droog
  • Mag ook in de droger!
  • Alle courante maten zijn leverbaar
  • Huidvriendelijk

Als u trouwens een plaswekker bij ons gaat huren, ontvangt u gratis een wasbare absorberende matrasbeschermer! Wel zo handig.

Op vakantie of logeerpartijtje? Wegwerp matrasbeschermer!

Tijdens een plaswekkertraining raden wij aan om niet tussendoor te stoppen. Dit houdt in dat ook tijdens de vakantie of logeren de plaswekker het liefst gewoon mee gaat.

Speciaal hiervoor hebben wij ook de handige disposable matrasbeschermers in ons assortiment. Deze betrouwbare matrasbeschermer is 60 x 90 cm groot en door dit compacte formaat erg handzaam en makkelijk te plaatsen. Na gebruik kan deze gewoon weggegooid worden bij het normale afval.

Voordelen:

  • Weggooien na gebruik
  • Zeer huidvriendelijk
  • Goed absorberend vermogen

Kortom, een handig en kwalitatief goed hulpmiddel voor het opvangen van de ongelukjes tijdens of naast de plaswekkertraining.

Gebruik wel een matrasbeschermer maar geen luierbroekjes!

De matrasbeschermer is uiteraard bedoeld om uw matras te beschermen bij eventuele plasongelukjes. Deze kunnen ook tijdens de plaswekker training voorkomen. Zeker in het begin hoeft het kind niet altijd direct snel te reageren op het alarm, waardoor alsnog in bed wordt geplast en de matras nat kan worden.

Sommige ouders denken dat het dan verstandig is om een luierbroekje over het sensorbroekje van de plaswekker te laten dragen. Zo wordt de matras namelijk ook niet nat als het kind niet snel reageert op het alarm nadat in bed is geplast.

Tijdens een plaswekker training raden wij het u ten zeerste af om een luierbroekje over het sensorbroekje te laten dragen!

Door het dragen van het luierbroekje heeft het kind namelijk geen noodzaak snel van het alarm wakker te worden. Het luierbroekje is dan eigenlijk een soort vangnet. Het maakt niet uit of er snel of niet snel wordt gereageerd, want alles blijft toch wel droog.

Om van het bedplassen af te komen is het juist belangrijk een reflex te ontwikkelen op het moment dat men bijna begint te plassen. Dat wekreflex wordt door de plaswekker training veel sneller ontwikkeld indien men de noodzaak heeft snel op het alarm te reageren. Die noodzaak valt weg bij het dragen van een luierbroekje.