Apollo 24 dagalarm en 3 sensorbroeken
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De kleinste en lichtste plaswekker voor overdag samen met 3 sensor onderbroeken. Het complete pakket voor een effectieve en discrete training .
€135,95 €124,85
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

De kleinste en lichtste plaswekker van Nederland

NIEUW! De Apollo 24 is de kleinste en lichtste plaswekker voor overdag! Daarom ook voor kinderen erg handzaam in gebruik. De Apollo 24 is uiterst discreet te gebruiken door de verschillende alarm mogelijkheden: Geluid, trillen of een combinatie van beiden.

Het geluid is instelbaar op 3 niveaus: Zacht, middel en hard volume. Liever alleen een trilalarm? Geen probleem en dit weerkt ook heel effectief, omdat je het trillen goed kan voelen.

De Apollo 24 werkt op een batterij. Een controlelampje geeft aan wanneer deze batterij aan vervanging toe is.

Dit pakket bevat 3 sensorbroekjes (plasbroekjes)

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel zal signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

In dit pakket wordt een snoertje met 2 drukknoopjes mee geleverd. Dit snoertje verbindt de Apollo 24 met het sensorbroekje. 

Extra handig!

Mochten de sensorbroekjes nat of in de was zijn, kunt u de Apollo 24 ook gebruiken in combinatie met het eigen ondergoed. Hiervoor wordt in de verpakking standaard een aansluitsnoertje met blauwe clip meegeleverd.

Om net als met het speciale sensor ondergoed een groot sensor bereik ook in het eigen ondergoed te creëren, hebben wij Dry-Mate ontwikkeld. Dit is een papier inlegger die u eenvoudig in het eigen ondergoed kunt plaatsen. De Apollo 24 wordt met het aansluitsnoertje met oranje clip aan de inlegger gekoppeld. Hierdoor heeft een een net zo groot sensor bereik als met het speciale sensor ondergoed. Maar dan in uw eigen ondergoed.

Om de voordelen van de inlegger te ervaren, worden standaard 2 stuks bij elke Apollo 24 meegeleverd. Deze Dry-Mate zijn eventueel ook na te bestellen per pak van 25 stuks.

Inclusief Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Tot slot

Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

  1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
  2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
Geen specificaties gevonden