Apollo 24 dagalarm basis & 50 inleggers
3 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
Pak het broekplassen effectief aan met de Apollo 24 en de unieke papieren sensor inleggers. Hierdoor training u gewoon in het eigen ondergoed.
€97,65 €94,95
 • Gratis verzending > €50
  in Nederland
 • 14 dagen zichttermijn
 • Bestel nu
  Betaal achteraf

Een nieuwe en unieke combinatie!

De Apollo 24 samen met 50 papieren sensor inleggers. Hierdoor kunt u met het eigen ondergoed trainen. Erg effectief en wel zo handig!

De Apollo 24 is de kleinste en lichtste plaswekker voor overdag! Daarom ook voor kinderen erg handzaam in gebruik. De Apollo 24 is uiterst discreet te gebruiken door de verschillende alarm mogelijkheden: Geluid, trillen of een combinatie van beiden. Het geluid is instelbaar op 3 niveaus: Zacht, middel en hard volume. En de trilfunctie is heel goed voelbaar.

De Apollo 24 werkt op een batterij. Een controlelampje geeft aan wanneer deze batterij aan vervanging toe is.

Dry-Mate: De papieren sensor inlegger

Voor een effectieve training is het heel belangrijk dat bij het plasmoment het alarm zo snel mogelijk af gaat. Men traint dat plasmoment namelijk zo snel mogelijk aan te voelen. Deze papieren sensor inlegger "bewaakt" zo'n 200 cm² in het eigen ondergoed. Alarm volgt zodra ergens in dit gebied wordt geplast. Door deze effectieve aanpak ziet men snel vooruitgang en zijn de plasongelukjes sneller onder controle.

Andere voordelen van de Dry-Mate papieren sensor inlegger zijn:

 • Eenvoudig te plaatsen in het eigen ondergoed en snel te verschonen
 • De inlegger lekt niet door, dus als men snel op het alarm reageert hoeft het ondergoed niet te worden verschoond
 • Minder wasgoed, want de natte inlegger gooit men weg 
 • Zeer eenvoudig in gebruik!

In dit pakket zitten 50 inleggers. Deze zijn per pak van 25 stuks na te bestellen.

Bosch
Placed on 26 March 2021 at 12:37
Ik ben erg tevreden. Wij hebben de nachtbroekjes en de dagwekker gebruikt en binnen 2 weken was onze zoon van zijn natte broeken af. We hadden alles geprobeerd, maar hij reageerde nergens op. Dit is echt een topding, we zijn heel blij! Het is makkelijk in gebruik en makkelijk te verwisselen. Je kind kan zijn eigen ondergoed aan. Op YouTube staat een filmpje hoor het werkt en dit hebben we bekeken voordat we hem gebruiken en aangeschaft hebben.
Alex
Placed on 25 January 2021 at 21:12
Het Apollo 24 dagalarm heeft er binnen een week voor gezorgd dat mijn zoontje van 8 nagenoeg droog blijft door de dag heen! De bevestiging van de clip op de inlegger is wel erg fragiel... hierdoor gaat het alarm helaas niet altijd af, zeker bij een kind dat niet graag stil zit.
Martiene
Placed on 02 January 2020 at 15:51
Dag alarm werk super! De inleggers zijn voor een meisje van 5 erg groot en overbodig. Je kunt het alarmsysteem zo aan de onderbroek klemmen. Mijn dochter heeft al 3 dagen niet meer in haar broek geplast! Blij meisje en blije moeder!!!
Geen specificaties gevonden