Apollo 24 dagalarm en 2 sensorbroeken
3 reviews - Schrijf een review
op voorraad
1-2 werkdagen
De kleinste en lichtste plaswekker voor overdag samen met 2 sensor onderbroeken. Een effectieve en discrete training verzekerd.
€113,95 €109,85
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

De kleinste en lichtste plaswekker van Nederland

NIEUW! De Apollo 24 is de kleinste en lichtste plaswekker voor overdag! Daarom ook voor kinderen erg handzaam in gebruik. De Apollo 24 is uiterst discreet te gebruiken door de verschillende alarm mogelijkheden: Geluid, trillen of een combinatie van beiden.

Het geluid is instelbaar op 3 niveaus: Zacht, middel en hard volume. Liever alleen een trilalarm? Geen probleem en dit weerkt ook heel effectief, omdat je het trillen goed kan voelen.

De Apollo 24 werkt op een batterij. Een controlelampje geeft aan wanneer deze batterij aan vervanging toe is.

Dit pakket bevat 2 sensorbroekjes

De in Portugal met de hand gemaakte sensorbroeken zien eruit als normaal ondergoed, maar zijn voorzien van speciale sensordraden. Met deze sensordraden wordt een groot sensorgebied gemaakt wat urineverlies snel zal signaleren. Aangezien jongens en meisjes anders zijn gebouwd hebben wij speciale sensorbroekjes voor jongens en meisjes. Per geslacht is er keuze uit 3 verschillende kleuren.
     
De sensorbroeken zijn zo ontworpen dat de eerste druppels urine altijd worden gesignaleerd. Zeer belangrijk voor een efficiënte en effectieve training!
Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om met korting een extra sensorbroekje bij te bestellen. Dit is handig indien meerdere keren per nacht wordt geplast of om er zeker van te zijn dat elke avond voldoende droge, schone sensorbroekjes beschikbaar zijn.

In dit pakket wordt een snoertje met 2 drukknoopjes mee geleverd. Dit snoertje verbindt de Apollo 24 met het sensorbroekje. 

Extra handig!

Mochten de sensorbroekjes nat of in de was zijn, kunt u de Apollo 24 ook gebruiken in combinatie met het eigen ondergoed. Hiervoor wordt in de verpakking standaard een aansluitsnoertje met blauwe clip meegeleverd.

Om net als met het speciale sensor ondergoed een groot sensor bereik ook in het eigen ondergoed te creëren, hebben wij Dry-Mate ontwikkeld. Dit is een papier inlegger die u eenvoudig in het eigen ondergoed kunt plaatsen. De Apollo 24 wordt met het aansluitsnoertje met oranje clip aan de inlegger gekoppeld. Hierdoor heeft een een net zo groot sensor bereik als met het speciale sensor ondergoed. Maar dan in uw eigen ondergoed.

Om de voordelen van de inlegger te ervaren, worden standaard 2 stuks bij elke Apollo 24 meegeleverd. Deze Dry-Mate zijn eventueel ook na te bestellen per pak van 25 stuks.

Inclusief Ik word de baas van mijn blaas drinkbeker

Voldoende en tijdig drinken overdag is belangrijk tijdens de training. Om dit te ondersteunen ontvangt u gratis een coole drinkbeker. Handig voor thuis, op school en bij het buiten spelen.

Tot slot

Heeft u gecontroleerd of u voor een vergoeding in aanmerking komt? Klik hier voor de mogelijkheden. Als u de plaswekker zelf betaalt (of voorschiet voor de zorgverzekering) dan bieden wij verschillende betaalmethoden aan: iDeal, credit card, Paypal, overmaken en achteraf betalen via Klarna. Indien u de factuur straks zelf wilt indienen bij uw zorgverzekeraar, adviseren wij u:

  1. Maak geen gebruik van Klarna. In dat proces ontvangt u namelijk van Klarna de factuur en deze wordt door de meeste zorgverzekeraars niet geaccepteerd!
  2. Vul de naam en geboortedatum van de gebruiker in. veel zorgverzekeraars keren alleen de vergoeding uit wanneer deze gegevens op de factuur staan vermeld.
Laura kenis
Placed on 13 August 2020 at 14:49
Uitstekend product. De methode werkt heel snel. Voor mijn dochter in 4dagen. Wel redelijk prijzig maar was het wel waard. Enig nadeel als het heel warm is en ze zweet hard dan reageert de sensor daar ook soms op.
Nel van Beusichem
Placed on 10 January 2020 at 15:41
Het sprak heel erg aan, maar kind vind al die draadjes maar niets en vind het eng. Misschien proberen we het nog een keer.
Rebekka
Placed on 20 November 2019 at 12:21
Makkelijk aan te sluiten en piept gelijk bij druppel. Zeer effectieg want mijn zoon gaat gelijk naar de wc

Minpunt: in het pakket zit veel reclame maar geen gebruiksaanwijzing en heb het ook niet kunnen vinden op de website
Vooral die bijgeleverde inlegkruisjes kon ik met dat draadje niet uitvogelen

Als apparaatje piept krijg je hem niet meer uit. Heel even als je op een knopje drukt maar daarna piept hij weer. Dat is wat minder

Er zou eigenlijk in dat broekje een uitneembaar materiaal in moeyen zxitten zodat het broekje niet steeds gewassen hoeft te worden (want hij werkt slleen als er een plasdruppeltje in komt)
Naar ik begrijp vermindert veelvuldig wassen de effectiviteit
Kunnen jullie daar wat op vinden?

Hartelijke groet

Rebekka
Geen specificaties gevonden