UnderWunder incontinentie ondergoed voor jongens

Op zoek naar incontinentie ondergoed voor kinderen? UnderWunder jongensondergoed is incontinentie ondergoed voor jongens in stoere designs. Vanaf de buitenkant zijn de boxers niet van normaal ondergoed te onderscheiden. Alle boxershorts hebben een geheime absorptielaag, die probleemloos druppels en scheutjes urine opvangt. Zo komt uw kind droog en met meer zelfvertrouwen de dag door. Het ondergoed is eenvoudig uitwasbaar en door de pasvorm en hoge kwaliteit erg comfortabel. Een ideale oplossing tegen plasongelukjes!

Alles van UnderWunder | Meisjes | Heren | Vrouwen

Filter geslacht
Filter kleur
Pagina 1 van 2

Wasbare oefenbroekjes bij zindelijkheid jongens

Probeert uw zoon momenteel zindelijk te worden? Of is hij (net) zindelijk maar heeft hij soms overdag een plasongelukje? Dat is natuurlijk super vervelend, vooral voor hem en leidt tot veel onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie.
UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal ondergoed dat hierin de oplossing biedt. In tegenstelling tot veel andere merken is het stoer en modieus ondergoed, maar met een geheimpje.

Het is incontinentie ondergoed voor jongens dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De incontinentiebroekjes hebben een absorptievermogen van gemiddeld 75 ml in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels.
Dit incontinentie ondergoed is speciaal ontworpen voor jongens met incontinentie problemen en geschikt bij zindelijkheidstraining. Op die manier zijn luiers niet meer nodig en in plaats daarvan is er mooi wasbaar ondergoed waarmee uw zoon optimaal kan oefenen. Vanaf de buitenkant zijn ze niet van normaal ondergoed te onderscheiden, dus uw zoon hoeft niet onzeker te zijn of vriendjes en vriendinnetjes het zien. Echter absorbeert het niet de inhoud van een volledige blaas.

Gebruik van incontinentie ondergoed jongens

Bij de wasbare oefenbroekjes voor jongens kunnen de modellen ruimer vallen dan bij het gewone ondergoed. Bij twijfel over de maat adviseren wij dan een maat kleiner te kiezen. De UnderWunder maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm. Voor kinderen is het ook ideaal op school wanneer soms kleine plasongelukjes zichtbaar zijn in de kleding of geroken worden door anderen. UnderWunder zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt.
Wanneer het absorberende ondergoed voor kinderen geschikt is om te gebruiken?

 • Tijdens zindelijkheidstraining om van de luiers af te komen
 • Bij plasongelukjes hoeft u niet direct alle kleding te wassen
 • Ter ondersteuning bij het tegengaan van bedplassen
 • Om bij ongewenst urineverlies meer zekerheid te krijgen, niemand ziet het

Om de levensduur van het incontinentie ondergoed jongens te verlengen, adviseren wij het volgende wasvoorschrift:

 • Voor het wassen het oefenbroekje even kort uitspoelen met koud water
 • Wassen (in de wasmachine) op maximaal 40 graden
 • Centrifugeren aan de waslijn (niet in de droger)
 • Niet bleken met chloormiddel

Diverse modellen absorberend ondergoed jongens

Door het trendy ontwerp en het onzichtbaar absorberend kruis heeft niemand door dat uw kind incontinentie ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor jongens bieden wij incontinentie ondergoed in één model. Allen zijn verkrijgbaar in verschillende maten; van 104 tot maat 176 en stoere kleuren.
Andere belangrijke weetjes omtrent de wasbare incontinentie broekjes voor jongens:

 • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels de urinegeur.
 • Wij zorgen bij de levering van het incontinentie ondergoed voor discrete verzending
 • Na ontvangst kunt u de slip passen door dit over het huidige ondergoed te doen. Anders kunt u het niet gratis omruilen/retourneren.
 • De oefenbroekjes kunnen ook ’s nachts gedragen worden, alleen niet voor hetzelfde doel als waar u het overdag voor zou willen gebruiken. Het incontinentie ondergoed jongens absorbeert namelijk te weinig om bijvoorbeeld de functie van een ‘luierbroekje’ over te nemen.
 • Naast ondergoed voor uw zoon, hebben we ook UnderWunder voor uw dochter of uzelf (volwassenen)