UnderWunder incontinentie ondergoed voor jongens

Op zoek naar incontinentie ondergoed voor kinderen? UnderWunder jongensondergoed is incontinentie ondergoed voor jongens in stoere designs. Vanaf de buitenkant zijn de boxers niet van normaal ondergoed te onderscheiden. Alle boxershorts hebben een geheime absorptielaag, die probleemloos druppels en scheutjes urine opvangt. Zo komt uw kind droog en met meer zelfvertrouwen de dag door. Het ondergoed is eenvoudig uitwasbaar en door de pasvorm en hoge kwaliteit erg comfortabel. Een ideale oplossing tegen plasongelukjes!

Alles van UnderWunder | Meisjes | Heren | Vrouwen

Filter geslacht
Filter kleur
Pagina 1 van 2

UnderWunder is speciaal ontworpen voor het opvangen van druppels en kleine scheutjes urine en vloeibare ontlasting. Dit stoere ondergoed bevat een onzichtbaar absorberend kruis, dat probleemloos scheutjes urine en onaangename geurtjes vasthoudt. Door het modieuze ontwerp heeft niemand door dat uw zoon incontinentie ondergoed draagt!

Het absorptievermogen is voor kinderen circa 75 ml verdeeld over een tijdspanne van 4 uur. Dit dankzij de vier speciale laagjes in het kruisje. Al het UnderWunder incontinentie ondergoed is vervaardigd van natuurlijke en huidvriendelijke materialen en is gemakkelijk uitwasbaar. Bovendien zijn ze door de hoge kwaliteit erg comfortabel. 

UnderWunder is duurzaam; wasbaar op 40 graden en bij drogen aan de waslijn gaan de broekjes zeer veel wasbeurten mee. In het handige plastic etuitje kan een extra broekje meegenomen worden om te wisselen gedurende de dag.

Voor wie?

UnderWunder is er voor jongens die last hebben van ongewenst urineverlies. Bijzonder geschikt voor lichte incontinentie, dus bij het verlies van druppels of kleine scheutjes urine tijdens bijvoorbeeld het spelen, of wanneer wordt vergeten om op tijd naar de wc te gaan.

Welke modellen en maten biedt UnderWunder voor jongens?

Voor de jongens zijn er (stoere) boxers in effen kleuren of met een leuke/stoere print. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met 170/176. Voor de oudere tieners zijn ook modellen en maten voor volwassen mannen aanwezig in de maten S tot en met XXL.

Vallen ze groot of klein?

De boxers vallen wat groot. Omdat elke lijf anders is en iedereen een eigen smaak en gewenste pasvorm van ondergoed heeft is het soms moeilijk in te schatten welke maat het meest geschikt is voor uw kind. Daarom bieden wij de mogelijkheid om binnen 2 weken gratis om te ruilen voor een andere maat of model!

UnderWunder absorbeert vocht. Hoe dan?

Dit onzichtbare incontinentie ondergoed is voorzien van een speciaal kruisje dat bestaat uit vier lagen. Het materiaal in het kruis absorbeert de vocht en houdt het vast. De geur van urine wordt ook grotendeels geneutraliseerd.

Waar is UnderWunder van gemaakt?

UnderWunder bestaat voor 95% uit katoen. De buitenkant en alles waar de huid van uw dochter mee in aanraking komt is geheel van katoen. In het kruis is dit bewerkt, zodat het prettig en zacht voelt. Enkel de binnenste laagjes van het kruisje die voor de opvang en de neutralisatie van de geur zorgen, zijn van ander gebruiksvriendelijk materiaal. Maar dat is dus het geheim van UnderWunder. De meeste andere incontinentiematerialen zoals inleggers of luierachtige alternatieven bevatten veelal synthetische materialen, waardoor een broeierig effect ontstaat. De kans op een huid geïrriteerde huid is dan zeer groot.

Waarom wordt UnderWunder vaak gebruikt met een plashorloge?

Een plashorloge zorgt ervoor dat je op tijd naar de wc gaat, om ongelukjes te voorkomen. Het dragen van UnderWunder incontinentie-ondergoed geeft dan een geruststellend gevoel, want mocht er toch iets mis gaan dan neemt UnderWunder moeiteloos een klein plasongelukje op. Dat scheelt natte broeken en geeft zelfvertrouwen!

Kun je UnderWunder ook dragen bij poepongelukjes?

Ja, dat kan. Het beste werkt UnderWunder bij dunne ontlasting (overloopincontinentie). De geur is in dit geval wel minder goed te neutraliseren. Daarom is ons advies na een ongelukje het ondergoed te verwisselen in een schone UnderWunder.

Vergoedt de zorgverzekering UnderWunder?

Dit is afhankelijk van de situatie en van de regels die uw zorgverzekering hanteert. Neem contact met uw verzekeraar op om zeker te weten of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Zelfvertrouwen en zorgeloos genieten!

UnderWunder laat iedereen weer zorgeloos van het leven genieten. Lekker sporten, niezen, spelen en lachen en het fijne is dat niemand aan de buitenkant kan zien dat het meer is dan alleen maar mooi ondergoed! Hoe fijn is dat bijvoorbeeld ook bij het verkleden rondom gym op school?

Ruilen of retourneren? Geen probleem!

Wellicht wilt u liever een andere maat of ander model proberen. Geen probleem! U kunt eenvoudig GRATIS ruilen en retourneren middels ons retourformulier.

Het passen van de broekje dient over het eigen ondergoed plaats te vinden. Wij zijn zeer kritisch bij de ingangscontrole. Als er enige vermoeden bestaat dat het ondergoed anders is gepast, zullen wij het niet retour nemen en de aanschafprijs niet crediteren.

Bekijk gerust de goede reviews over ons ondergoed én onze service op Kiyoh.nl