UnderWunder incontinentiebroekjes voor heren

UnderWunder herenondergoed is incontinentie ondergoed voor heren. De boxershorts bevatten een onzichtbaar absorberend kruis, dat probleemloos scheutjes urine en onaangename geurtjes vasthoudt. Door het modieuze ontwerp heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Alle UnderWunder boxershorts bestaan voor uit 95% katoen en zijn gemakkelijk uitwasbaar. Bovendien zijn ze door de hoge kwaliteit erg comfortabel. Voor alle volwassen herenmaten zorgen wij voor een discrete verzending.

Alles van UnderWunder | Vrouwen | Jongens | Meisjes

Filter geslacht
Filter kleur

Speciaal herenondergoed met een geheimpje…

Veel mannen hebben er mee te maken. Sommige al op jonge leeftijd maar het merendeel op latere leeftijd; ongewenst urineverlies. Ook ontstaat dit vaak als gevolg van een operatie. Het is al vervelend genoeg als man en het brengt dikwijls onzekerheid, gevoel van schaamte en frustratie met zich mee.
Wanneer je te kampen hebt met incontinentie problemen, komt daarbij dat je ook nog eens bent aangewezen op speciaal incontinentie ondergoed. Voelt het, naast de ‘zorg’ van incontinentie, toch een stuk comfortabeler wanneer je normale boxershort kunt dragen. UnderWunder is een Nederlands merk voor speciaal maar modern ondergoed. In tegenstelling tot veel andere merken is het trendy modieus ondergoed, maar met een geheimpje.

Het is ondergoed dat een bepaalde mate van urineverlies onzichtbaar absorbeert. De heren boxers hebben een absorptievermogen van gemiddeld 125 ml in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels. Dit ondergoed is speciaal ontworpen voor mannen met incontinentie problemen en wordt op duurzame wijze geproduceerd in Portugal. Echter absorbeert het niet de inhoud van een volle blaas, dus zijn de incontinentie boxershorts niet geschikt voor mannen die volledig incontinent zijn.

Gebruik van incontinentie ondergoed heren

Bij de incontinentieshorts voor mannen kunnen de modellen iets krapper vallen dan het gewone ondergoed. De UnderWunder maattabel geeft extra verduidelijking voor het vinden van de gewenste pasvorm.

Wanneer is het incontinentie ondergoed geschikt om te gebruiken?

 • Helpt maskeren bij urineverlies of incontinentie problemen
 • Op de momenten dat u net dat beetje extra zekerheid wenst
 • Biedt super comfort tijdens het (zorgeloos) sporten
 • Bij eventuele kleine plasongelukjes of als u nét te laat bij het toilet bent

Om de levensduur van het incontinentie ondergoed heren te verlengen, adviseren wij het volgende wasvoorschrift:

 • Voor het wassen het broekje even kort uitspoelen met koud water
 • Wassen (in de wasmachine) op maximaal 40 graden
 • Centrifugeren aan de waslijn (niet in de droger)
 • Niet bleken met chloormiddel

Diverse modellen incontinentieboxershorts mannen

Door het trendy ontwerp en het onzichtbaar absorberend kruis heeft niemand door dat u incontinentie ondergoed draagt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit (95% katoen en 5% elastaan) zit het ook nog eens zeer comfortabel. Voor heren bieden wij betrouwbaar incontinentie ondergoed in één model, voorzien van een brede elastieken band. De boxers zijn verkrijgbaar in de maten; S t/m XXL, in de gangbare uitvoeringen Donkerblauw, Grijs en Gestreept.
Andere belangrijke weetjes omtrent de incontinentie shorts voor mannen:

 • UnderWunder neutraliseert ook grotendeels de urinegeur.
 • Wij zorgen bij de levering van het incontinentie ondergoed voor discrete verzending
 • Na ontvangst kunt u de onderbroek passen door dit over uw huidige ondergoed te doen. Anders kunt u het niet gratis omruilen/retourneren.
 • De incontinentieboxers kunnen ook ’s nachts gedragen worden, alleen niet voor hetzelfde doel als waar u het overdag voor zou willen gebruiken. Het incontinentie ondergoed heren absorbeert namelijk te weinig om bijvoorbeeld de functie van een ‘luierbroekje’ over te nemen.