Snelste resultaat met 1 op 1 coaching
0 reviews - Schrijf een review
op voorraad
Wekelijks telefonisch contact met een deskundige specialist om de training van jouw kind te bespreken op het moment dat het jou uit komt? Met onze 1 op 1 coaching is dit mogelijk. Super begeleiding leidt tot snelste en beste resultaat.
€25,00
  • Gratis verzending > €50
    in Nederland
  • 14 dagen zichttermijn
  • Bestel nu
    Betaal achteraf

Het unieke van Urifoon is dat wij niet alleen plaswekkers verkopen en verhuren, maar dat wij oprecht betrokken zijn bij de voortgang van de training. Je traint namelijk met het doel zo snel mogelijk van droge nachten te genieten en niets is vervelender dan wanneer je voortijdig de training staakt omdat je geen voortuitgang boekt en de motivatie verliest.

Daarbij ken je misschien ook wel de verhalen van mensen die zeggen dat ze de plaswekker hebben geprobeerd, maar dat het niet heeft gewerkt. Misschien hebben jullie zelf wel zo'n ervaring in het verleden opgedaan? 

Natuurlijk werkt de plaswekker niet direct bij 100% van de kinderen. Het is immers geen wondermiddel. Maar het slagingspercentage ligt wel ruim boven de 90% zolang er geen lichamelijke oorzaak is voor het bedplassen én er wel serieus wordt getraind.

Ale je bij Urifoon een plaswekker hebt besteld, ontvang je gedurende de training automatisch e-mails met adviezen, oefeningen en tips.    

 

Geen specificaties gevonden